Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna małolata

jestem w panice

Polecane posty

Ja biore sobie takie tabsy ze okres pojawia mi sie 3 moze 4 razy w roku. Po co chcesz po mnie dzwonic?? Planujesz zamach na meza i szukasz srodkow lagodzacych wyrok?? To adwokata ci kobieto trzeba a nie mnie :D Co z Malolata i Depresyjna i Kolejna Starsza Pania ?? Umawiamy sie na jutro wieczor kolo 21 ?

Gość kolejna strsza pani
Ja jutro bede o 21. Ciekawa jestem jak Waszen nastroje:-) Zamachu nie planuje tylko sama zejde z tego swiata z bolu(juz minal zyje) i beda po Ciebie dzwonic...o to mi szlo:-) Ja niestey po tabsach jestem nimalna:-):-):-) i nie moge brac:-(:-(:-(

Gość kolejna strsza pani
Kocham tablety mnimlna mialo byc nienormalna:-)

hihih teraz dopiero przeczytalam ze zle przeczytalam Twoj post :D Juz po 24 i nikt nie dzwonil :P ;) i wlasnie zauwazylam ze jutro nie jestem pania na telefon.Ohhh jakie to piekne uczucie nie drzec cala noc ze cie wywloka z wyrka.W nagrode kupie sobie piwko na jutro,bo niedziele bede spac dluuuuzzzzeeejjjjj.Maz ma zmiane dzieciowa. Co odbija C**** tabletkach?? Masz napady agresji sexualnej i nawet na zezowatego sasiada sie czaisz, czy wrecz przeciwnie.Sex jest najgorszym wynalazkiem pod sloncem. Co do tabletow i smartwonow....ehhh jak ja cie rozumiem.Na codzien posluguje sie 3 jezykami a w telefonie mam tylko ustawiony jeden.Jakie bajki czasem mi wychodza ze hoho !! Czyli do 21 ! Maz ma spotkanie z kolezkami po pracy BALKANICA !

napisalam Co odbija CI PO tabletkach. A Kafe myslala ze pisze Ci c******** :D:D:D:D: Nawet kafe wariuje i na starym laptopie takie numery wychodza.

Gość kolejna strsza pani
Tez jestem:-) Chora jednak. Po tabletkach odbija mi ale to nie ma nic wspolnego z sexem:-):-):-) Tabletki destabilizuja mi psychike:-) Delikatnie to ujmujac:-)

Dobry wieczor :) Jak twoja psycha na dzisiejszy wieczor?? Moja wysmienicie. Myslalam ze mam pracowac.Oswiecil mnie maz mowiac ze po pracy pije piwko z kumplami.....to mi dalo do myslenia hihih

Gość kolejna strsza pani
Ja umieram:-) okres to nic..oslabiony orm poddal sie zoladkowce.. Masakra.

Gość kolejna strsza pani
orm haha organizm

Ja natomiast w swietnym humorze Dosc ze piwko na barze stoi to jeszcze pospie dluzej jutro Maz bedzie porannym tatusiem :D A ty masz dzieci?

Gość kolejna strsza pani
Nie..uwielbiam spac dluze:-) Duze masz dzieciaki?

Gość kolejna starsza pani
No to już całkiem duże..chyba:)

tjaaaa chyba hahaha Jedno przechodzi trening lozko sikacza.Czyli dzis nikt go nie odprawi do kibla w godzinach nocnych.Drugi nadal ma pieluche na spacerach i na noc i ty mi kobieto powiesz ze oni juz dorosli :D

oj a ja myślałam, że taki 6 letni człowiek to normalnie prawie samodzielny:)!!! Na ulicy wygląda normalnie jak miniatura starego;)

Nooooo tylko wyglada na czlowieka a wlasciwie jeszcze nim nie jest. Moje dziecie to i tak sobie radzi.Znam 2 przypadki ze 8 lat ma malolata i spi z cumlem(smoczkiem) i chlopiec co prawie do 10 lat w pampersie spal.Ale szczekac potrafia,morda klapac ze az hej.Czasem az mnie korcilo na ulicy zeby tej dziewczynce od cumla dopiec przy innych jak dokuczala mojemu dziecku.

o matko do 10 w pampersie wow:) nie źle:) Dzieci mojej siostry też (dziewczynka 4 chłopczyk 2 no juz 3) robią do łóżka ale myślałam, że to przez dwóch tatusiów awantury i takie tam a tu widzę, że to teraz tak jest..

co oznacza, że jestem stanowczo za stara na dzieci:)!

kafeteria bardzo c***** nielubi:)

no własnie wygwiazdkowuje litery c jak cecylia i irena i p jak patrycja pisane pokolei:)

cholera miałam dzisiaj pić szampana sylwestrowego... i znowu nic jak tak dalej pójdzie to mi się do 2015 zejdzie

a kasują ci tematy ..mnie tak:)

Hej,otwieraj tego szampana to i bole przejda wraz z checia zasztyletowania meza.Naprawde pomaga.Mnie w przeddzien Wigilii zlapal wirus.Pare drineczkow wieczorem z tesciowa i jak mlody bog sie czulam nastepnego ranka

ja już w nocy wódkę piłam (a nie lubię to mało powiedziane) szampana chcemy wypić jak się obydwoje będziemy dobrze czuć:) w sylwestra mąż się męczył..dzisiaj miało być świętowanie to mnie wczoraj po prostu zamordowało:)