Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna małolata

jestem w panice

Polecane posty

Gość kolejna starsza pani
Hihih..no i tu biznes wypalił, rozwodu nie było. Urząd Skarbowy. Kontrola. Kara. Zawiść. Za młoda. Za bogata. Za duże sukcesy... Kara nie zgodna z prawem Unii Europejskiej. Zemsta K***Y ze skarbówki bo moja siostra piła z jej córką wódkę..i się obie (siebie warte) na złą drogę sprowadzały:) nie da się tego inaczej nazwać. Mój błąd, że nie walczyłam. Powinnam do sądu gnać i walczyć a odpuściłam. Nie wiem czy wiecie ale w Polsce jak Pani ze skarbówki postanowi to tylko sąd może udowodnić, że nie ma racji...a ona premie i tak ma:(!

Gość wieczna małolata
franka moze inaczej nie bede na forum nr tel podwac ale podam emaila i juz bedzie inczej ;) pusuje?

Apropo oszczędzania. Nic nie odkładam. Moja teściowa zmarła nagle. Ja sprzątałam mieszkanie..mąż nie był w stanie. Odkładała wszystko na kiedy?

Sylvia.Bo ciebie stany depresyjne dopadaja a ale jeszcze walczysz.Masz ta sile wyrwac sie z wyra i cos zrobic. Nie wyrywaj sie z wyra dla dzieci,ale w pierwszej kolejnosci dla siebie.To tak jak podanie tlenu w samolocie .Najpierw ty musisz oddychac zeby innym pomoc(dzieciom) Rozumiem porazki finansowej,braku stabilizacji i gdzie ja sie podzieje.Przygotuj grunt przed atakiem.

Gość wieczna małolata
franka - to moj email xxx.ja@vp.pl

Gość wieczna małolata
cos mam z netem :( nie moge odczytać wszytskich wiadomosci dajcie mi chwile

W przyszlym roku Sylwester w Zakopcu.Kto ma blisko??? Starsza Pani.Twoj blad,brak doswiadczenia i brak znajomosci ....urzedniczek.Ja juz wypadlam z obiegu,ale ogladam polskie programy-reportaze i kwa w ufo predzej uwierze niz sprawiediwosc. Jedank w moim kraju tez mecyje odchodza tyle ze w Pl o tym nie mowia.

Gość wieczna małolata
dziewczyny odezwe sie jutro , mam problem pisze widomosci do was i nie pojawiają sie na ekarnie nawet nie wiem czy do was to dochodzi sory walcze z tym netem, jesli dzis sie nie pojawie a w sumie nie wiem czy wy nie zwiałyście jest juz 2:21 to odezwijscie sie jutro ok dzieki dziewczyny

Gość wieczna małolata
jestem :)

Gość wieczna małolata
sylwia !!!!!!!!!!!!!!! ratuj sie mowie poważnie masz to samo co ja to są początki depresji prosze nie rob tego co ja nie podawaj sie ja ci zazdroszcze ze widzisz to ze jestes tego siwadoma ja niestety nie :( pogłebiam sie niesamowicie w ten stan załuje bo nikt nie pomógł

Kochanka ona jawnie łapówę chciała:( Dzisiaj pewnie bym zapłaciła (wierząc, że ją wredota zeżre:))))))))) Wtedy miałam 25 lat i właśnie chyba wiarę w sprawiedliwość:( Zresztą długo by pisać. Teraz sprawę nielegalnie ciągną, naciągając fakty. Przedawnienie już dawno zaistniało.. tak sobie myślę, że jak się wkurzę to im wyśle jakiegoś adwokata żeby to załatwił a im zdrowia troszkę zepsuł:)

m.delmar@interia.pl Bardzo się cieszę, że jesteście. dzięki za wieczór:))))))))))))))) mnie też coś net rwie...

Gość wieczna małolata
starsza o kuzwa ja pierdziele az mnie telepocze kurde no nie nawidze czegos takiego serio ogladalas uklad zamkniety film polski jak ogladalm go to moj mąz mial zemnie nieżła polewkę cos tak nerwowa chodzilam tak to przezywalm ze szok- film

uwierz mi, że w real to bardziej telepie:)))))))))))))))) jest wiele lat po to potrafię o tym mówić ale qwa..dziwne ze kogoś wtedy nie zamordowałam:)

Gość wieczna małolata
mydło w skarpete i lej zeby śladu nie bylo

..idę spać powoli. nie chciałabym stracić z wami kontaktu... m.delmar@interia.pl do małolaty kontakt zapisałam:)! resztę zapraszam:) Pozdrawiam:))))))))))) Naprawdę dzięki za wieczór. Kochanka...pamiętaj, że Cię kocham (jako Australijkę;)))))))))))))))))) Paps

Gość Sylvia654
ja tez zmykam spac . moze ktoras ma ochote pogadac poza cafe , to podam @ redblack33@vp.pl

Gość wieczna małolata
a gdzie franka? a juz pewnie poszła w kime dobranoc

Gość wieczna małolata
dobra ja tez ide w takim razie do uslyszenia moj emial macie wiec pozdro

Oki Doki Szanownym Paniom.Temat dodaje do ulubionych. Z wiadomych wzgledow nie moge podac emalii na forum.Ale jakos sie dogadamy i skontaktujemy prywatnie. Jutro tez zgladne.W czwartek wieczorem zaczynam prace.Moze bedzie spokojnie.Musze byc pod telefonem. Jednak znajde chwilke zeby zagladnac. Ponawiam pytanie.Kto ma blisko do Zakopca ??

Gość wieczna małolata
jestem

Gość wieczna małolata
pomyslam ze moze cos z netem lub musialas natychmiast konczyc, do zakopanego mam daleko ale to nie problem :) sa wieksze problemy np dyskomfort małych piersi :p ok wiec franak masz mojego emalia odezwij sie ok

kochana ja tez sie zrywam.Dzieci litosci nie maja.Bladym switem,czyli za chwile zazadaja mleka :/ Odezwe sie jutro.A o tym telefonie mowilam powarznie ;) Dobrnoc

Gość wieczna małolata
ok pa :)

Gość kolejna strsza pani
Tak jeszcze na tablecie do was zagladam:-) No malolata..male piersi.wiesz co wstdz sie:-)!!! Lepiej miec balony i zkrzywienie kregoslupa bo to w pakiecie:-):-):-)? Kochanka rozumiemy..my tez jak widze oficjalnych e-mailinie podalysmy:-):-) Pozdrawiam Was i naprawde dziekuje za mily wieczor:-) Dobranoc.

Hej :) Czy jeszcze ktos tu zaglada?? Wlasnie skonczylo mi sie wolne.Oficjalnie jestem w pracy,czyli siedze w domu pod telefonem i modle sie zeby nie zadzwonil :D

Gość kolejna strsza pani
Hi ..to w sumie fajna praca:-) Ja wczoraj i dzisiaj caly czas w pracy:-)

Hej dziewczyny :) Tak swietnie mi sie z wami rozmawialo ze chetnie spotkam sie ponownie z wami.Jest taka mozliwosc??? Ja dzis znow mam telefonowa noc :/ A w pon zwykly dzien w pracy.

Gość kolejna strsza pani
A ja sie musze pozalic! Dostalam okresu i za chwile umre z bolu.Zobaczysz kochanka beda po Ciebie dwonic:-):-):-):-) Malolata dzi za @..jestem z Wami tylko nie zywa..