Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mojej ukochanej szwagierki która wyłączyła ze strachu telefon

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem racje ma autroka. Szwagierka takim zachowaniem tylko przyznaje się do tego że ma męża k****arza który ma ją w d***e a na boku umawia się z innymi. Do tego chce skłócić małżeństwo bo nie może znieść że jej jest w rozsypce.. Naprawdę zachowanie gorsze od szumowiny z ulicy. Można nie mieć szacunku do kogoś ale żeby do siebie nie mieć?! Świat schodzi na psy.

Gość obieranie cebulki
spotkalam duzo takich zachowan,sa kobiety ktore boja sie prawdy,prawdy ze to ich ukochany mezus mogl podrywac inna kobiete,prawda boli i trudno ja sobie przyswoic,niestety tak to juz jest,a taki mezus-lowelas dalej bedzie to robil,bo juz wie jak glupia kobiete ma w domu,taka co w nim wad nie widzi tylko czychajace na jej ukochnego mezusia wyglodniale harpie,takiemu to dobrze,wie ze glupia zonka predzej zwyzywa jakas kobiete niz przyzna ze on zawinil

Gość gość
Ale jaja

Gość gość
Siostry czy brata niby zmienić na inny model nie można ale i tak zawsze to żona dla męża jest najważniejsza, a mąż dla żony. Chyba, że się rozwodzą to już inna sprawa... ;)

Gość gość
dawaj te screeny rzekome :D

Gość RED85
Jak to czytam ta mam jedno "ale" do autorki: numer telefonu można zablokować u operatora więc nie wiem czemu tego nie zrobiłaś i to rzeczywiście stawia Cię w nieładnej sytuacji :P Co do "szwagiereczki" -język jakim tutaj operujesz pokazuje Cię jako totalną "nizinę" zarówno jeśli chodzi o intelekt jak i o kulturę osobistą. Po prostu rynsztok.