Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o wypowiedz

Polecane posty

Gość gość

Witam wspolzylam z partnerem 13grudnia potem 27 grudnia miesiaczke powinnam dostac 25 grudnia ale do dzisiaj jej nie ma. Dzisiaj zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny czy to byl dobry czas by wykonac test? Czy moze jeszcze na to za wczesnie i powinnam zaczekac kilka dni? Bardzo was prosze o porade...

Gość gość
test wychodzi już w dzień spodziewanej miesiączki. Jeżeli się obawiasz wiarygodności testu możesz zrobić sobie bete hcg.

Gość gość
Powtorze jeszcze raz test jesli znowu wyjdzie negatywny a miesiaczka nie przyjdzie to zrobie bete hcg. Myslalam ze ten test mnie uspokoji a jest calkiem na odwrot:)

Gość gość
A czy to mozliwe ze jestem w ciazy ale mam taki niski poziom hcg ze test wychodzi negatywny? Nie wiem czy to moze miec z tym cos wspolnego ale dodam ze mam anemie i ladnych pare kilo niedowagi...

Gość gość
no niestety zawsze jest ta niepewność Ale to chyba przez to, żw wszędzie piszą o wynikach fałszywie negatywnych... jak w beta hcg Ci nie wyjdzi, to już możesz być pewn, że to nie ciąża. Ale do lekarz się wybierz jak dalej nie będziesz miala miesiączki

Gość gość
spóźniający się okres może być wynikiem Twojej niedowagi... A jak pójdziesz na bete na ilościowy, to będziesz wiedziała czy jest się czym marwić, czy nie

Gość gość
kiedy i jak to jest w ogole mozliwe bo ja tego tak nie rozumiem pzrecie no ja w ogole nie wiem co o tym myslec i w ogole no wlasnie no tak jest akurat ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Ale moja waga nie zmienia sie od dawna a nigdy miesiaczka tak dlugo mi sie nie spozniala to juz 37 dni od konca ostatniego okresu

Gość gość
od końca okresu, czy od początku? idź na bete, a później do lekarza, jak nie jesteś w ciąży, da Ci leki na wywyołanie miesiączki

Gość gość
37 od kiedy mi sie skonczyl ostatni

Gość gość
Przed chwila dostalam brazowa wodnista wydzieline z pochwy czy powinnam sie martwic?

Gość gość
a nie miałaś tak nigdy? może to zaczyna się miesiączka :)

Gość gość
Nigdy tak nie mialam dlatego sie martwie

Gość gość
Wydzieliny juz nie ma to byla jednorazowa sytuacja. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec brzuch mam powiekszony i twardy poza tym odczuwam lekki bol w podbrzuszu taki jak podczas miesiaczki do tego mdlosci i bol glowy...

Gość gość
a ty chcesz ciąże?