Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam do jego dziewczyny i oto co odpisala

Polecane posty

Gość gość
taka jesteś naturalna,ale jednak twój brak popędu i bycie "asem" to jednak wynaturzenie :classic_cool:

Pocisk na broken uważam za otwartyusmiech.gif x ja uważam, że c**ki w "idealnych" związkach mnie teraz z*****ą, dostanę przesyłką siekierę (final warning), ale taka prawda, że nie mogę długo czytać Waszej patologii :(

taka jesteś naturalna,ale jednak twój brak popędu i bycie "asem" to jednak wynaturzenie cool.gif x wolno Ci tak uważać, jednak ja jestem naturalna w swoich granicach. i okazuję: czy mi się ktoś podoba, brzydzi, bardzo pdoba, bardzo nie podoba czy lata koło d**y.

Gość gość
uważam,że broken liczy na pocisk dlatego lepiej nie karmić trolla :)

Gość gość
Tłumaczenie część II: skoro żadna c**a nie ma monopolu na żadnego k****a to można robić co się chce zarówno będąc w związku, jak i będąc poza związkiem. Ale nie pytajcie jaki to ma związek z historią opisaną w topie, bo tego nie wie chyba nawet sama broken ;)

nie, "pocisk" od pindź w związku bądź pindź zapłodnionych bądź generalnie kafesuczek to takie trochę... lesbijskie:O nie moja bajka. tu nie ma co liczyć, jesteście tak przewidywalne, nawet nie potraficie polemizować, bo to PRAWDA przysięgam Wam, że to co piszę, uważam, więc trollem nie jestem a ja się pytam, gdzie ostrzejsze bluzgi? no? gdzie suczki mają kły?:D

Gość gość
Tu raczej egzorcysta potrzebny a nie tłumacz

Gość gość
broken pochodzisz z normalnej rodziny?:)

Gość gość
A ja powrócę do pierwszej wiadomości i wspomnę, że nasza autorka mówi, że tamta zrobiła po niej pojazd wcale jej nie znając, a sama też laski nie znała, co najwyżej ze zwierzeń kolegi i może z jakiegoś portalu społ. ? Łatwo jest tak się komuś zwierzyć z wad drugiej osoby, a o swoich winach wcale nie wspomnieć, albo ich nie wiedzieć.

no, dalej, dalej, suki, bo coś słabo:) szkoda, że pseudointeligentki udają, że nie rozumieją, bo temat poważny. może jednak nie dostanę ostrzeżeń na pocztę, że mam sobie poszukać domu w obcym kraju :classic_cool:

Gość gość
Chciałabyś żeby matka cie samotnie wychowywała bo ojca odbiła jakaś tępa lala ?

Gość gość
to profil broken? nie dziwię się,że taka desperatka :(

Gość gość
Co Cie to k***o obchodzi co jest miedzy nimi . Zazdrosna k***a domj****ia

Gość gość
"Chciałabyś żeby matka cie samotnie wychowywała bo ojca odbiła jakaś tępa lala ?" A to już ojciec też niezłe ziółko skoro z tępą lalą poleciał, lepiej dzieci nie robić z takimi łatwymi panami.

Gość gość
Hehe nieźle z tym fejsem :)

Gość gość
Nie no, ta z linku z fejsa jest spoko przecież :D

Gość gość
ha ha ha ha

Gość gość
idzie stąd, idzie i wyjść nie może... może bez nóg?

Gość gość
broken jak nie znasz etymologii słowa flirt to już twój problem :D najpierw sama pisałaś "2/ co ma flirt do seksu? jako osoba aseksualna nie pojmuję tego" a teraz sobie zaprzeczasz i robisz z siebie specjalistkę w temacie oczywiście że flirt ma dużo wspólnego z seksem, bo po co chcesz pokazywać komuś że ci się podoba? po co chcesz go uwodzić? żeby poprawić sobie samoocenę której poziom sięga dna? i właśnie nie "rypie się z każdym kto mi się podoba" bo jestem w związku i nie potrzebuje udowadniać sobie na siłe że jestem cokolwiek warta, to ty o sobie napisałaś "ja flirtuję z każdym" co więcej, dalej piszesz "zareaguję zgodnie z naturą flirtując z kimś kto mi się podoba" to jak jest z tą twoją naturą? jednak odczuwasz jakikolwiek pociąg seksualny? bo tak wszystkim wmawiasz że jesteś aseksualna, a przeczysz sobie trzykrotnie w jednym poście

Gość gość
moglibyśmy zacząć rozmawiać na temat autorki ? bo temat tej jakiejś bre mnie nie interesuje :O

Gość gość
racja

Gość gość
autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy

ja uważam, że pokazywanie sobie wzajemne, że jest się atrakcyjnym jest miłe, kulturalne, słodkie nie każdy musi zamoczyć tak jak Wy, jeśli Wy nie potraficie powstrzymać popędu (szanuję to) nie oceniajcie tak z góry wszystkich. są też normalnie ludzi jeszcze. możecie spać spokojnie, ja z nikim seksu uprawiać nie zamierzam, ani mieć dzieci (to jedyny powód Waszych związków), więc uściśnijcie Wasz penisy ode mnie z czystą życzliwością. uccch. trzeba było od razu mówić, że u Was: flirt-k***s-ślub-bachor i nie ma żadnych odstępstw, bo zaszło drobne nieporozumienie. strach pomyśleć, co się dzieje, jak flirtujecie z paroma. każdy w Was moczy?

Gość gość
załóżcie sobie osobny topik, błagam