Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam do jego dziewczyny i oto co odpisala

Polecane posty

Gość gość
autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy

Gość gość
autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy autorko znasz temat tylko z jednej strony a jak człowiek reaguje impulsywnie po wysłuchaniu jednej strony to źle o nim świadczy

Gość gość
autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować autorko, nawet jeśli on kocha zdzirę to nie masz prawa ingerować

Gość gość
Posty Brokeninside to denny trolling, poczytajcie sobie jej wypowiedzi w innych tematów, a zobaczycie, że to albo osoba ostro zachwiana psychicznie i emocjonalnie albo po prostu znudzona gimbaza. Innej opcji nie ma.

broken ale o co ci chodzi? x o to, że najeżdżacie (do tych, co to robią), na nic nie winne kobiety, które sobie flirtują, bo są wolne. odp********e się od nich, taki apel. to jest p******** że trzymacie Wasze penisy, żeby nie zamoczyły w innej dziurze, i jednocześnie mówicie, że związek to z******ta sprawa, a ta broken taka zła, na pewno zbawienia (związku) nie dostąpi. to jest tak p******** że musiałam to napisać, choć w sumie nic to nie zmieni. kafe to forum dla durnych c**** w związkach i szkoda mojej energii.

Gość gość
W innych tematach*

stawiam na gimbaze. Na szczęście nie długo szkoła się zacznie. Co do tematu to autorki i tak już dawno nie ma

nie trolluję (akurat teraz), dam sobie łapy odrąbać, że to co napisałam, uważam. a teraz sobie piszcie co chcecie, i tak nic mądrego nie napiszecie i będziecie pseudointeligentnie najeżdżać. nudy na pudy.

Gość gość
Owszem, śmieszne są kobiety, które oskarżają tylko i wyłącznie kobietę, która flirtuje z ich zajętym facetem, bo jeśli on się daje w to wciągnąć to też jest niezłym s********m- ale jeśli dziewczyna wie, że facet jest w związku a mimo to wp*****la się między wódkę a zakąskę to też jest bezwartościowym śmieciem.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem o co chodzi tej całej "złamasce". Ja również uważam się za osobę aseksualną i to co prezentuje ta osoba to po prostu obraza i hańba dla normalnych osób. Nikt naprawdę kto jest asem nie zachowuje się w ten sposób, nie flirtuje, nie podrywa. Bo jest asem. A w tym (nie wiem jak to poprawnie okreśilić) stanie człowiek nie ma ochoty nawet na takie rzeczy. Wydaje mi się, że tej złamasce tylko się przedatawia, że jest osobą aseksualną i jest zwykłą pozerką która przez chamstwo, wulgarność i ciągłe nawijanie o c*****h i p*****h próbuje ukryć to co jej w rzeczywistości boli. A myślę, że to osoba która w dzieciństwie doznała jakiejś traumy na tle seksualnym i stąd jej poza. I to nie minie wypisując takie bzdury, to trzeba leczyć - tak po prostu.

ale dlaczego? co ona ma do ich relacji? co ona kobiecie przysięgała ja wiem, że dla Was koniec związku to śmierć... ale może dla niej nie ja np. nie jestem w stanie tego pojąć i nie będę uważała, że rozumiem. bo to jest dla mnie,.... no sorry, zbyt debilne tak samo mogłabyć podejść do mnie w sklepie, w którym sprzedaje Twój fagas i powiedzieć, że nie życzysz sobie, żebym tu kupowała, bo macie związek taki sam absurd.

Niewinne kobiety? Przez takie suki jak ty związki sie rozpadają. Zasze znajdzie sie jakaś niedoj***** co MUSI poderwać cudzego faceta (bo swojego nie ma) żeby sie dowartościować.Własnie dlatego ''trzymają swoje penisy żeby nie zamoczyły w innej dziurze''Ciekawe czy ty byś nie trzymała swojego faceta jakby sie puszczał z kim popadnie tak jak ty. W sumie tobie to nie grozi:-) Ty nigdy go nie bedziesz miała. sciero....

jestem asem heteroromantycznym, tzw. "szarym:" i lubię facetów, ich wygląd itd. ale nie mam popędu, potrzeby seksu. to tak w skrócie czyli mam rozumieć, że każdy seksualny: flirt=seks no to ja już bym była parę razy gwałcona.

aha, rozpadają się związki. co mnie to interesuję, że przez to, że kupię sobie buty komuś spadnie kanapka ze stołu? jakim cudem? jak CI się ktoś podoba od razu tworzysz z nim relacje? Twój facet jest p******* jeśli będzie chciał tworzyć relacje z dziewuchcą, która się do niego uśmiechnęła.

naprawdę mam to w d***e, one też mają, i mają do tego prawo. macie c*****e relacje z facetami i oskarżacie o to obce kobiety. zasikajcie ich śluzem z c**y jak zwierzęta, może wtedy obca samica nie ruszy.

Gość gość
ale każdy facet jest tępym cepem i jak będzie chętna która chce mu popuscić dziury to się na to zdobędzie , rozumiesz ? jeśli będziesz łaziła za nim i skamlała z mokrą tzipą to facet cie bzyknie pomimo że kocha swoją partnerkę rozumiesz ? no ale ta partnerka nie będzie już go chciała bo złamie jej serce ? rozumiesz to idiotko ????????

mnie to nie smuci, mnie to nie powinno interesować, bo nie obchodzą mnie Wasze z****** samce gorzej, że traię na takiego, a potem uśmiechnę się do innego i skończę na oiomie, jeśli on będzie miał Wasze myślenie jak Wy. bo chcecie być najlepszymi samcami/samicami i sprowadzacie sobie niewolników, żeby Was wielbili.

nie, "idiotko", nie rozumiem, jak możesz uważać okłamywanie ukochanej osoby i pisanie o nim: tępy c** za gorsze od flirtowania nieznanej kobiety. brzydzę się Tobą.

Gość gość
na tym polega rozwalanie związku , rozumiesz tępa dzido ???? jeśli ja się przyczepię do faceta który ma dziewczynę a ja jestem w jego typie i będą mu pokazywać swoje jędrne duże cycki, i będe się smyrać po tzipie to doprowadzę do seksu i chodzi o to że jego narzeczona go rzuci rozumiesz idiotko już na czym polega rozwalanie związku ?

mówiłam że nie zrozumie. Ona ma swój własny świat tylko że sama sie w nim gubi;-) Musze częsiej odwiedzać kafe :-)

tak, związek oparty na seksie - do niczego innego nie jesteście zdolni, tępe zwwierzęta, a ludziom zabraniacie co mają robić. jesteście gównem. śmierdzi od Was. żałuję, że weszłam tu przed obiadem.

Gość gość
Gdybyście nie karmili trolla, to może w końcu przestałaby się rajcować swoimi debilizmami, które wypisuje i wzięłaby się do nauki.

Gość gość
nie, związek nie polega na seksie ale chodzi o to że dziewczyna flirtująca sprowadza mężczyznę tylko do tego na serio tego nie pojmujesz ?

po twojemu tzn ze jak masz chłopaka to musisz mu pozwalać sie puszczać zeby go nie trzymac przy d***e i nie ograniczac?:-)

Gość gość
flirtująca wykorzystuje najniższy zwierzęcy instynkt faceta i robi z siebie obiekt do realizacji natomiast narzeczona faceta nie rozdziela seksu od uczuć, my normalne kobiety łączymy to, jeśli się kogoś kocha to uprawiamy seks , jeśli on nas zdradzi z taką puszczalską chętną to go nie chcemy na tym polega twoje rozbijanie związku

Gość czemu dyskutujecie
z tą zaćpaną broken? przez to temat kompletnie zboczył. broken, ani mnie ziębią, ani grzeją twoje poglady i flirty, ale nikt tu cię na poważnie nie bierze, bo bredzisz jakbyś się czegoś upaliła, masz też wyrażne ADHD i jakąś fiksację tematyczną. flirtuj sobie z kim chcesz i nie męcz ludzi swoimi wynurzeniami :O

Gość gość
Trzeba być kompletnym idiotą (w tym przypadku idiotką), żeby twierdzić, że prawo (lub brak prawa) do flirtu z facetem (wolnym lub w związku) ma JAKIKOLWIEK związek z tematem topiku. Podobnie: trzeba być totalnym zjebem, żeby twierdzić, że jakikolwiek związek z treścią tej historii ma seks. x Od godziny prowadzicie dyskusję z jakimś p*****m, który p******i jakieś farmazony (bez logiki, bez ładu i składu) zupełnie nie na temat. Kto jeszcze ma ochotę na polemikę z tym bełkoczącym bezmózgiem????