Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam do jego dziewczyny i oto co odpisala

Polecane posty

To ten facet powinien chcieć poznać prawdę a nie Ty.Ciebie to nie powinno obchodzić.Poza tym nie znasz tej laski,nie masz pojęcia jaka relacja jest między nimi.Znasz tylko jedną stronę i nie masz prawa jej oceniać.Poza tym wydaje mi się,że kilka rzeczy naciągasz.Może powiedział Ci,że się dziwi i martwi ale resztę sama sobie dopowiedziałaś.

:D ale to jest ograniczenie kulturowe, nie widzicie tego?:D dla mnie związek nie jest niewolą i walczę z takim ograniczeniem:D wiem, że mnie teraz nienawidzicie, bo traktujecie faceta jako ZDOBYCZ, ludzie jak RZECZY. :D żałosne po stokroć a teraz wytłumaczcie co złego jest we flircie zamieniam się w słuch?:D

Gość gość
Tylko nie rozpocznijcie dyskusji z brokeninside. Rozmowa z nią o relacjach damsko - męskich to jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Urządza sobie głupawe prowokacje i tyle.

Gość gość
dla mnie wziązek jest niewolą- współczują chuowej patologii w domu i kiepskich wzorców, jesteś samotna i przerypana przez wszystkich depresyjne popychadło. masz szansę to zmienić.

Gość gość
pindziom się nie podoba? gdybyś pasztetowo wystartowała do mojego faceta mogłabyś nawet dostać z liścia:) więc nie myśl, ze ty taka wyrywna bo jak widać jednorazowa ścierka dla byle kogo i tyle. Walczył i zabiegał ktoś kiedyś o ciebie? no własnie? spuścił z krzyża i poszedł... żałosna jesteś

Gość gość
tak tez się zgadzam - rozmowa z brokeninside87 do niczego nie prowadzi....

Gość gość
Ma atak, coś bredzi w ataku szału. Proponuję zostawić wariatkę w spokoju:)

Gość gość
brokeninside87 tak, tak, jeszcz jestem k***ą, bo chcę Twojego penisa. Mam szansę to zmienić? o k****, zaraz mnie z*****ą tu te p*****e jestem samobójcą or what to gorzej, niż powiedzieć, że nie wiem. dziecko kafetarianki nie powinno być publicznie przewijane. odwaga czy głupota. teraz prosimy po Polsku:-) SP.: ale mój penis nie chce ciebie

:D dobra, p*****e, a teraz proszę o merytoryczną odpowiedź na kilka pytań. do tych, co się jeszcze nie przegrzały i nie dały "z liścia" ekranowi: 1/ jak to jest możliwe, że znajdujecie zagrożenie w tym, że ktoś lubi Waszego faceta (może lepiej Waszego kundelka? nie wiem, jaka nazwa lepsza) skoro on Was tak LOFFFFCIA po wieki? 2/ co ma flirt do seksu? jako osoba aseksualna nie pojmuję tego 3/ czy któraś z Was osiągnęła coś więcej niż uwięzienie faceta w pochwie? bo po Waszej reakcji widać, że nie 4/ jak będę w związku (O JEZU, DESPERATKA W ZWIĄZKU?????? ZAPOMNIJ, ZWIĄZEK TO NIEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NIE ZASŁUGUJESZ, K***O!!!!!):d i zareaguję zgodnie z naturą flirtując z kimś kto mi się podoba, to mój facet też ma mnie nazwać k***ą jak Wy, bo związek gwarantuje Ci to, że jesteś okłamywana/y, że jesteś najlepsza?:D:D:D nie k****, nie jesteś/ nie jesteście:D nie.

Gość gość
Ja tam jednak szanuję cudze związki, bo wychodzę z założenia że są w nich osoby, które tego chcą i się nie wp*****lam innym pannom. Łatwo jest pokazać siebie w lepszym świetle przy krótkim flircie, a ktoś ma swoją dziewczynę na co dzień, która jak każdy ma swoje złe dni i przez ten kontrast: tu zdenerwowana z jakiegoś powodu panna, a tam uśmiechnięta flirtująca, to chyba z moją coś jest nie tak.

Gość gość
Nie wiem co ćpasz ale chce poznać twojego dealera.

Gość gość
co nie znaczy, że facet nie może mieć koleżanek i rozmawiać szczerze z innymi kobietami :)

Gość gość
brokeninside87 bredzisz i to ostro.. Ktoś w ogóle ją rozumie???? Jak tak to proszę o przetłumaczenie co ona ma na myśli:-/ i jeszcze jedno- Idź bądź głupia gdzie indziej:-)

ja ze swej strony (,żebyście mogły spokojnie spać, i nie musiały juz wymyślać na mnie z c***a wziętych bluzgów), że nie interesuje mnie to, czy jestem dobra do związku z kimkolwiek, bo nie jestem taką idiotką, żeby zostać przez tego żonatego czy tam ch*j złapana i uziemiona w relacji, w której za naturalną reakcję możesz dostać z pionchy, bo święty partner/patnerka domyślą się, że ta relacja nie jes ukoronowaniem ich z******tości:D adios, pindki, posrajcie sobie jescze kwasem

Gość gość
Weźcie dajcie jakiś translator bo nie kimam co ona bredzi! Po jakiemu ona nawija?

Gość pwmach
Haha broken, masz co nie co racji, ale kwasem też posrałaś ;)

Gość gość
naj tekst broken- nie jestem idiotką..HAHAHAHAHAHHAHAHA

wyjmij k****a z c**ki (na chwilę, żadna flirtująca Ci go nie ukradnie) to wtedy może się skupisz i załapiesz;)

Gość gość
broken to po co flirtujesz skoro jesteś aseksualna i nie chodzi ci o seks? żenada ciekawe co dla ciebie jest flirtem, spytanie "która jest godzina"? nie bądź śmieszna jak się jest w udanym związku to nie odczuwa się potrzeby flirtowania z obcymi ludźmi :) ale co ty możesz o tym wiedzieć

Gość gość
Tłumaczenie na poslski: broken uważa, że związek to bzykanie, a jeśli tak to związki są bez sensu, bo wolność każdego człowieka musi gwarantować to, że bzykać można każdego, kogo się chce. A jej językiem: ch*j z miłością, ważna jest c**a i k***s. Tak twierdzi aseksualna osoba nie mająca żadnego doświadczenia w związkach a Wy macie jej słuchać :)

Gość gość
dziękujemy za tłumaczenie. Myśle że ona sama nie wie o co jej chodzi bo to co pisze często sie ze soba mija:-)

Gość gość
Broken: zapomniałaś dziś o lekach. Tylko sięgając do apteczki nie zapomnij po drodze poflirtować z telewizorem i drzwiczkami od komody.

Gość gość
Słabe tłumacznie :) krytykuję, ale sama nie zrobię, bo się lenię

Gość gość
Dzięki za przetłumaczenie.... Ktoś ją krzywdził w dzieciństwie czy coś w tym stylu?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Słabe tłumacznie usmiech.gif krytykuję, ale sama nie zrobię, bo się lenię x Czy w tym temacie jest jakiś zlot zjebów?

Gość gość
z tłumaczeniem nie chodziło mi o ciebie tylko o broken:-)

Gość gość
i bardzo dobrze Ci napisała :D

gdyby Wasi faceci nie czuli takiej potrzeby, to by tego nie robili jak to co ma flirt do seksu:D no chyba oczywiste, że nic:D a Wy się rypiecie z każdym, kto Wam się podoba? Boże, jaka patologia to po prostu przyjemny sposób na obcowanie z płcią przeciwną, nawet nie, to okzaywanie sobie, że się sobie (ze współflirtującym) podobacie. ja Wam mam to tłumaczyć?:D i jak tam Wasze związki?:D fajnie tak uprawiać post, a później pisać, że kogoś kochacie hahahahahahahahahahahah. nie, otóż Wy się BRANDZLUJECIE pod to, że WYTRZYMUJECIE bez seksu z innym. k***a:D

Gość gość
nie patrzyłam w jej stopkę, bo myślałam,że to jakiś projekt tej durnej heloizy albo innej nudziary