Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem od niego 6 lat starsza

Polecane posty

Gość gość

A zakochalam sie. On nie wie ile mam lat bo wygladam bardzo mlodo ale...czy znacie jakies talkie pary z roznica wiekowa co sa szczesliwe? Wiem ze jak facet straszy to jest ok w spolecznstwie ale jak kobieta?

Gość gość
No i co z tego? Problem polega na tym, ze zamiast sie zajmowac wlasnym szczesciem i wlasnymi upodobaniami myslisz o tym co powie spoleczenstwo. Czyli kto? Pani Jadzia z 3 pietra, ktorej ledwo mowisz dzien dobry? czy pani Marysia, ktora sprzata w biurze?

Gość gość
za duza roznica wieku

Gość gość
Nie no...ciekawa jestem czy znacie takie pary...troche sie denerwuje jak mu to powiedziec? On poejcia nie ma i mysli ze jestem duzo mlodsza bo tak wygladam.W ogole nie byloby problemu gdyby nie to ze sie zakochalam w nim a on we mnie...

Gość gość
myslisz ze za duza? To co ja mam kurcze zrobic?? sercu nie da sie nic powiedziec ... Mam o nim zapomniec? Po prostu zniknac z jego zycia? Co mam zrobic?

Gość gość
raczej nie znam przypadku aby kobiety byla tyle starsza, 2 czy 3 lata tak ale 6 niestety nie. Fajnie byłoby jakby wam się udało, bo świat rzadzony jest stereotypami, a to bez sensu.

Gość gość
Jakie debilne zacofane waskie widelki akceptacji. Czyli tak: on ma byc starszy, ale gora 3 lata, mlodszy nie. Zawod: tez tylko kilka. Rozwodnik: nie, dzieci z poprzedniego zwiazku, nie. Wdowiec: nie, bo bedzie myslal o zmarlej zonie. Wzrost: troche wyzszy, nie moze byc tego samego wzrostu. Doswiadczony seksulanie, ale nie za bardzo, zeby nie byl d****arzem ;-) Tez pewnie tu sa jakies durne kryteria, ile mogl miec tych dziewczyn. No to wykluczylismy 90% facetow z powodow zasciankowosc***olskiej. A wiekszosc tych facetow jest pewnie bardzo fajna. Nie ma to jak myslec za siebie!

Gość gość
ja mam kolegę - on 32 jego żona 45 mają 3 dzieci i są ze sobą 9 lat. ja sama jestem 2,5 roku starsza od mojego faceta. Nie patrz na wiek, patrz na uczucie! Pozdrawiam i zycze szczęścia !!!!!!!!!!

Gość gość
Tak... zakochaliscie sie w sobie. I jest problem bo wiek? Ja bylam z 10 lat mlodszym i 20 lat starszym. Osobowosc sie liczy, nie metryka i na to proponuje zwracac uwage jak chcemy miec szczesliwy zwiazek. Chyba, ze on jest ograniczony i tez mysli sterreotypami i ucieknie od laski kilka lat starszej. No to wtedy selekcja naturalna.

Gość gość
Skąd wiesz, że się w tobie zakochał?

Gość gość
myslisz ze za duza? To co ja mam kurcze zrobic?? sercu nie da sie nic powiedziec ...

Gość gość
ja jestem starsza od swego faceta o 5 lat, powiedziałam mu od razu w dniu poznania się ile mam lat teraz mam 35 a on 30 obydwoje wyglądamy młodo

Gość gość
Tak, najwazniejsze, ze obca osoba z kafeterii sadzi ze roznica wieku ma znaczenie. Wtedy rzucamy faceta, w ktorym sie niby zakochalysmy, no bo co LUDZIE POWIEDZA?

Gość gość
on ma 34 a ja 41 ale wygladam mlodziej od niego na serio

Jak 34 lata to nie ma żadnego problemu. Myślałem, że jakiś młodziak 18 lat.

Gość gość
wiec on ma te 34 a ja 41 a ja wygladam na jakies 10 mniej a on na swoj wiek to wspaniale ze mowilicie na samym poczatku ja nie chcialam i teraz tak sie porobilo ze to ukrywam a on sie po prostu nie pyta

Gość gość
a jak zareagowali faceci jak sie dowiedzieli ze jestescie strasze?

Gość gość
6 lat to żadna róznica, :)

Gość gość
dziekuj***ardzo za slowa pociechy :)

Gość gość
warto kochac i byc kochana,nawet gdyby to mialo chwile trwac nie patra na ludzi tylko na siebie,nie jest zonaty tylko wolny a to naprawde super,zycze duzo szczescia w milosci

Gość gość
up up up up

Gość gość
mamy w rodzinie on 30 ona 37 mają 4 letnią córkę