Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tc i nie widac zarodka

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem wlasnie po wizycie lekarskiej, pecherzyk zoltkowy sie pojawil ale nie bylo wnim zarodka, mam przyjsc na kolejna wizyte za tydz. dziewczyny napiszcie czy tez mialyscie tak i czy musze bardzo sie martwic

Gość gość
dziewczyny napiszcie mi cos na ten temat prosze, bardzo sie tym martwie ze nie widac bylo dzis zarodka, a lekarzy powiedzial ze powinno byc juz widac i uslyszec serduszko, a tego nie bylo, bardzo sie stresuje ta sytuacja, napiszcie mi jak to bylo uwas

ja miałam taka sytuacje ale nie bede jej opisywała zeby cie nie załamywac.

Gość gość
wiaderko a mozesz chociaz napisac jak zakonczyla sie twoja historia czy dobrze czy zle?

Gość gość
wiaderko jesli dobrze sie zakonczyla to chetnie wyslucham twojej historii, jesli zle to moze lepiej abys mi nie opisywala gdyz i tak jestem zestresowana po dzisiejszej wizycie,

Gość gość
robilam na poczatku wyszlo 133 wskazywalo to na 4 tydz ale lekarz mi powiedzial ze wg jego wyliczen to 3 tydz i 3 dni, nastepnej hcg nie robilam ale dzis mi powiedzial ze nawet jak zrobie to bedzie roslo a zarodka moze i tak nie byc

poczekaj na kolejna wizyte, nie stresuj sie. jesli to dziecko ma byc to bedzie a jesli nie to nie bedzie. przepraszam ze tak glupio pisze ale nie masz zadnego ale to zadnego wplywu na to. odpocznij i tyle. i nie czytaj neta i nie pytaj innych, kazda historia jest inna. kiedy masz nastepna wizyta??

Gość gość
w czwartek za tydz to bedzie 6 tydz, a u ciebie historia zakonczyla sie dobrze?

Gość 00000000
jesli zarodek sie nie rozwija to prawdopodobnie nie bedzie to dobre zakonczenie... ale doslownie tego nie napisze, zeby cie nie zalamac

ja ci moge opowiedziec moja historie jesli chcesz.bardzo chcialabym c***omoc.

Gość gość
wiaderko jesli twoja historia zakonczyla sie pozytywnie to poprosze o jej opis, jesli negatywnie, wybacz ale nie chce byc bardziej zestresowana,

ok, nie bede ci opisywala. ale to czy moja ciaza zakonczyla sie dobrze czy zle nie ma wplywu na twoja ciaze. moze przesunela sie owulacja i jestes w nizszym tc.? masz dzieci?

Gość gość
nie nie mam dzieci, to moja 1 ciaza, tylko ze staralismy sie z mezem bardzo dlugo (2 lata), i przeszlam droge przez meke, mysle ze u mnie sytuacja jest inna niz u innych dziewczyn

głowa do gory, a lekarz co mowil na ten temat?? wiesz moze teraz jakos mu idzie wolniej, a potem sie rozwinie i bedzie ok???

powiem ci szczerze ze ja z calego roku moglabym napisac ksiazke i moglabym cie pocieszyc ze sa kobiety ktore maja gorzej. nie martw sie na zapas, moze sie przed zajsciem leczylas i leki jakos wplynely na żrodek..?

Gość gość
lekarz powiedzial zebym przyszla za tydz i ze moze bedzie lepiej, ale postraszyl mnie pustym jajem plodowym :(

i przez tydzien bedziesz sie przejmowala.?? a jak tam jest zarodek to tylko te nerwy mu zaszkodza. daj spokoj, odpocznij sobie i sie. zrelaksuj. bede trzymala kciuki za was:)

Gość gość
u mojej siostry tak było, tydzień później poszła do innego lekarza i było ok, czasem brakuje paru dni, czasem sprzęt słaby, głowa do góry

Gość gość
zrobil mi usg chyba z kazdego mozliwego kąta i zarodka nie bylo widac dzis, bardzo sie martwie

Gość gość
pozostaje mi teraz gorąca modlitwa aby wszystko poszlo dobrze, modlitwa zawsze mi pomagala moze teraz tez zrobi cud.

Gość gość
U mnie w 6 tyg też nie było nic widać za 10 dni biło już serduszko i zarodek mierzył 14mm! Głowa do góry:-)

Gość gość
oki dziekuje jeszcze za odpowiedzi, lekarz moj powiedzial ze w razie czego bedzie jeszcze konsultacja w szpitalu przez innych lekarzy ale w razie czego to zajakis czas, teraz mam czekac na przyszly tydz i moze powie mi dobre informacje

Gość gość
spokojnie, u mnie na pierwszej wizycie też nie było jeszcze zarodka,lekarz spokojnie kazał przyjść na kolejną wizytę za tydzień albo dwa-nie pamiętam dokładnie.Dopiero przy drugiej wizycie założył mi kartę ciąży.

Gość gość
moze ktos ma jeszcze jakies informacje na ten temat?

Gość gość
dziewczyny moze nie spicie tak jak Ja, cala noc spac nie moglam myslalam tylko o mojej dzidzi, bardzo prosze o jakikolwiek odzew

Gość gość
dziewczyny moze ktoras miala jeszcze takie przezycia jak ja, prosze o odzew

Gość krysiazdzisia
ja poszlam do lekarza w 5 tyg ciazy i tez nic nie bylo widac, byl tylko 3 mm pecherzyk, lekarz w opisie wizyty napisal mi ze ciazy jeszcze nie stwierdzono.tez sie tym zaniepokoilam, ale poszlam pozniej na wizyte za 2 tygodnie i juz bylo serduszko i zarodek:))) dzis zaczynam 15 tydzien ciązy. bez sensu tak chodzic do lekarza wczesnie, sama to juz wiem, tylko niepotrzebny stres,chociaz ja wiedzialam ze musi byc dobrze:) u ciebie pewnie tez tak bedzie ale nie stresuj sie odpoczywaj , stres na pewno nie pomoże twojemu dziecku.