Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tc i nie widac zarodka

Polecane posty

Gość GosiaAnka
Spokojnie, ja tez bardzo wcześnie zrobiłam test i wyszło, ze jestem w ciąży. Szybko miałam wizytę u ginekologa i będąc szczęśliwą usłyszałam, ze: " jajo jest puste- ciąża urojona" przez kolejne 2 tygodnie wyłam z mężem jak wilk do księżyca. Dzisiaj syn ma już ponad 6 lat. Wiary i cierpliwości życzę.

Gość gość
juz zglupialam totalnie, dziewczyny zrobilam hcg (juz chyba dla wlasnej ciekawosci zeby potwierdzic przykre slowa lekarki), a tu niespodzianka hcg rosnie (minimalnie - 36172 ale rosnie). dla przypomnienia: w sobote hcg - 35291, poniedz. - 30855, czwartek - 36172. wczoraj łzy a dzis jeszcze nadzieja, zglupialam juz nie wiem co o tym sądzić. co wy na to?

Gość gość
aha nadmienie ze w normach jest to 8tc.

Gość gość
Bo zanim zacznie spadac to troche minie..

Gość gość
hej, tu autorka postu, widocznie w tamtym laborat wystąpił błąd, już nie wiem co mam myśleć, w sumie hcg jest na takim samym poziomie, wzrosło tylko niewiele, nie powiększyło się nie wiadomo o ile dużo

Gość malina 299
kochana wiem co czujesz, ale musisz być silna. Podnieść się po porażce i walczyć dalej. Nie mozesz się jednak wzorowac tym ze beta ci rośnie, przy pustym jaju płodowym tez pięknie rośnie musi minąć kilka dni i zacznie ci spadać.

Gość gość
malinka ale zrozum mnie dla mnie kazda minimalna roznica, jakas wzmianka ze moze byc ciutke lepiej to cien nadziei.

Gość gość
a poza tym ja sie swietnie czuje, brzuch mnie nie boli.

Gość gość
Cos nowego?

Gość gość
tak takie nowosci, ze ide w piatek do szpitala, maja mi podac leki do poronienia, :(:(:( jest mi tak zle ze chce mi sie wyc :(

Gość malina 299
wiem kochana wiem jak bardzo to wszystko boli. Juz zdązysz pokochać to maleństwo, cieszysz się ciążą a później okazuje się ze jednak wszystko ma bardzo przykre zakończenie. Ściskam cię bardzo mocno daj znac jak już bedziesz po wszystkim