Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTORY ZAWOD DAJE WIECEJ KASY RADCA PRAWNY CZY INZYNIER KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie jeden i drugi ma swoje biura radca kancelarie inzynier bodownictwa biuro projektoweo jakbyscie lecialy tylko na kase to ktory lepszy ?:)serio pytam

Gość gość
radca ma wiecej czasu za te sama kase W sumie nie wybieralabym, bo radcowie to odpady po adwokatach a budowlancy specjalnie nnie grzesza intelektem

Gość gość
a to dobre jak inzynier po budownictwie moze nie grzeszyc intelektem skoro skonczyl polibude wiadomo ze madrzejszy niz prawnik po humanistycznych studiach

Gość gość
skonczyłam Polibudę i najbardziej łomowaci byli budowlancy ( choc oczywscie wyjatki sa)...

Gość gość
jasne nie klam jak ktos kto ma tytul inzyniera moze byc łomem?

Gość młódkaaaa
hahaha rozmowy wysokich lotów :-P inteligentny może być i spawacz, jak ktoś ocenia inteligencję po wykonywanym zawodzie to pogratulować..inteligencji :-)

Gość młódkaaaa
"radcowie to odpady po adwokatach" :-d to szczególnie górnolotna wypowiedź :-P możesz rozwinąć myśl??? :-D

Gość bzebza
moze przy robolu łomem nie bedzie, ale przy inzwnierach innej branzy - owszem. Wiekszosc moich kolegów jest po Polibudzie i sa baaardzo rózni.

Gość gość
wiedza nabyta nie gwarantuje, że ktoś jest inteligentny, baranów po studiach jest w kraju coraz więcej

Gość gość
mlódkaaa : górnolotny o sposobie wyrażania się: przesadnie wzniosły, patetyczny; napuszony, szumny, górnobrzmiący (dawniej) Wyraziłam się wzniosle czy moze patetycznie? :) :):):) Raczej skrót myslowy, wiadomo, kto się nie dostał na aplikację adwokacka albo nie ma na nia szans , próbuje radcowskiej.

Gość młódkaaaa
nie no, jak "wiadomo" to nie mam pytań ;-) rozumiem, że przeprowadzałaś w tej materii jakieś badania, prowadziłaś statystyki, nie ma co dyskutować :-D

Gość młódkaaaa
to też dobre "ma więcej czasu za te samą kasę" :-D:-D:-D i ilość czasu i kasy to raczej sprawa indywidualna, jak się pracuje na własną ręke, ale rozumiem że i ta wypowiedź poprzedzona była licznymi badaniami ;-) a już pomijając dziwną opinię o braku inteligencji inż. bud. to warto wypowiadać się na temat ( vide ostatnia linijka wypowiedzi autorki z pierwszego posta )

Gość gość
jestem z prawniczej rodziny wiec mam porównanie:)

Gość młódkaaaa
tak tak, masz porównanie... ...Twojego wujka czy dziadka do Twojego kolegi, a na tej podstawie trudno oceniać ogół

Gość młódkaaaa
patrząc w ten sposób też mam porównanie, ja reprezentuję jednych, mój maż drugich. Co oczywiste mamy też znajomych z branży, mimo wszystko nie pokusiłabym się o takie śmiałe wnioski, no ale....