Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaagnieszka

facet mnie rzucil bo odmowiłam seksu

Polecane posty

Gość porzuconaagnieszka

czy któraś też przeżyła podobną sytuację? zależało mi na nim, starałam się a jemu zależało tylko na jednym... czemu faceci tacy są...czemu

Ja kiedyś się pokojowo rozstałam z powodu różnego podejścia:classic_cool: Życie :P

Gość pwmach
Może i dobrze, przynajmniej nie udawał mówiąc "rozumiem, rozumiem, poczekam" przy okazji starając dobrać się do ciebie przy najbliższej okazji.

Gość porzuconaagnieszka
na naszym ostatnim spotkaniu jasno dał mi do zrozumienia, że chętnie by się ze mną kochał, chciał nawet jechać po gumki, ja powiedziałam nie...i więcej go nie zobaczyłam, a po ty spotkaniu napisał mi sms o treści "żegnam"...tyle

Gość gość
K****arz d****arz h*j i amator niedajek.

Gość pwmach
Bo seksualne kobietki nie zawsze mają ochotę na seks i nie koniecznie z każdym, a czasem lubią kogoś bliżej poznać przed tym, ja na przykład muszę kogoś poznać bliżej, żeby zacząć o nim myśleć w kategoriach miłości i seksu.

Gość porzuconaagnieszka
nie chciałam, bo mam pewne zasady i on o nich wiedział i wydawało się, że akceptował a wtedy jakoś mu się odwidziało...i w dodatku w pewnym momencie zwrócił się do mnie imieniem innej kobiety...co sugeruje, że jakaś druga istniała...

Gość gość
Gumki powinien mieć na miejscu, nieudacznik

E, to u mnie lepszy manipulant był :D ­ Dajcie spokój, im wcześniej to się okaże tym lepiej. ­ Brokeninside, wyobraź sobie, że nie każdy lubi po paru tygodniach chodzić do łóżka -.-

Gość anna feneska
tam gdzie popyt c**** duży facet nie musi się certolić z cnotliwą

Gość pwmach
Czyli jednak był tym, który udawał, że rozumie :/

Brokeninside, wyobraź sobie, że nie każdy lubi po paru tygodniach chodzić do łóżka -.- x ok, rozumiem. to może lepiej spotykać się z takim, który lubi po tej samej ilości dni. każdy ma prawo iść kiedy chce i nie być za to *****ym na forach;)

No muszą chwilę poudawać, a nuż po ładnym słówku wskoczy do łóżka.

Gość porzuconaagnieszka
w dodatku mieliśmy iść razem na sylwestra a on tak się zachował dwa dni przed imprezą...potraktował mnie jak lalkę do bzykania, myślałam, że mu zależy, że coś z tego będzie, ale cóż wyszła jego prawdziwa natura.

Broken, tu bardziej chodzi o uczucia a nie o dni. I właśnie problem z tym, że panowie mają skłonność do udawania, że "rozumieją" byle cel osiągnać.

Gość porzuconaagnieszka
on chyba miał nadzieję, że ja zmięknę...poza tym wspomniałam mu , że będziemy sami w domu:P

Gość gość
" może lepiej spotykać się z takim, który lubi po tej samej ilości dni. każdy ma prawo iść kiedy chce i nie być za to *****ym na forachoczko.gif" Za dużo kryteriów doboru jakby jeszcze dodać ilość dni ;)

Gość gość
Trzeba było mu dać.

no to współczuję. czy zachowanie tych panów nie potwierdza tego co ja myślę o seksie, ale z szacunku przemilczę?

Gość gość
Gdyby ci faceci wiedzieli, że im bardziej napierają tym ja się bardziej odsuwam ;) nie wiem czy każda tak ma, ale jak koleś się zachowuję normalnie i swobodnie, bez ciśnienia i obrażania się, że nie ma seksu, to ja czuję się swobodnie i wtedy nabieram chęci na tego fajnego człowieka :)

Gość porzuconaagnieszka
dałabym mu i co? i tak pewnie by mnie olał...moja zasada jednak jest słuszna. mój poprzedni facet też odszedł bo mu nie dałam, nie wiem dlaczego przyciągam takich beznadziejnych typów...

Gość gość
I bierzesz mu wtedy do buzi?

To normalne, że jak jest silny nacisk pojawia się opór. Nie tylko w sferze seksu. ­ Broken, a milcz :D

Gość gość
Fajnie, że są jeszcze na tym świecie dziewczyny z zasadami. :-) Może i ja taką spotkam...

Gość gość
To jest dobra zasada, tym bardziej że niejeden chętnie skorzysta z okazji, a potem uzna że jesteś puszczalska, a na żonę to on szuka porządnej, która tak szybko facetom nie daję :P pffffff

Gość gość
"To normalne, że jak jest silny nacisk pojawia się opór. Nie tylko w sferze seksu." Takie proste, a takie trudne do zrozumienia :) i stosowania

Gość porzuconaagnieszka
krwawa-> może i wybieram, ale skąd można wiedzieć na początku jaki kto jest a teraz widzę, że wszyscy faceci to *****cze i chyba już wolę być starą panną z zasadami niż w******** w związku bez przyszłości

Gość gość
wieki nikt nie będzie czekał, nawet święty

Gość gość
Może nie wszyscy. Mój brat czekał na swoją dziewczynę i nawet jak przyjechała do nas na noc, to ona spała u niego, a on u mnie w pokoju na takiej nędznej, małej kanapie, są ze sobą cztery lata i oczywiście teraz śpią razem, ale spodobało mi się takie szanowanie kogoś, bo brat zwykle raczej jak idiota się zachowuję, ale jak widać kobieta na której komuś zależy to co innego ;)