Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

topik dla mojej złej lecz jakże ukochanej kafematki IKE

Polecane posty

Gość gość
smacznego

zabo rodzilam owszem w miare regularnie sie tez wyprozniam co nie znaczy ze chcialabym to opisywac lub tez czytac opisy innych:P

wypraszam sobie, nie piszę o rzeczach naprawdę obleśnych - w odróżnieniu od większości bab na forum :P ---- nos mój jest ogólnodostępny i na widoku, a krew z nosa to nawet część powiedzenie ludowego :classic_cool: tyle, że nigdy tak nie miałam i na serio się wystraszyłam :o

no wiesz czasem inne czesci ciala sa ogolnodostepne i sie nimi np sra nie wiem czy chcialabym czytac zwierzenia jakiejs burdel mamy o tym ze ma rozwolnienie

Gość gość
A ja tam lubię IKE. Jej rude włosy też mi się podobają. Ma trzeźwe spojrzenie na życie. Pozbyła się złudzeń. Jest realistką. Nie kopie leżących. Ma czasem dla nich słowa otuchy. Drwi z palantów i nie żałuje im szpilek. Fajna jest i tyle. To tak po latach przerwy.:)

Gość gość
Zapomniałem o nowych zagraniach właścicieli. fujara12 :P

zresztą to ja sie bede klocic stanowczo żądam zeby na moim:P topiczku nie pisac o smarkach dziękuję :P

rude wlosy powiadasz rozumiem, ze znalismy sie laaaadnych pare lat temu?:P teraz mam siwe :classic_cool:

Gość gość
po latach przerwy i wie jaka jest ike nadal:D

Gość gość
oj tam, oj tam. Nie zwracaj uwagi na drobiazgi. Patrz w oczy i w serce. One się nie zmieniają.

wez ty mi pomaranczo tu nie rob antyreklamy to ja sie kreuję na okrutnice a ty mi tu z sercem wyjeżdżasz

Gość gość
Zapomniałem hasła do swojego nicka. Jakem fujara12:) Ale że byłaś i pozostałaś zołzą to fakt. Kocham Zołzy. Mają urok niepowtarzalny. Zołza ma charakter. o warte są rozlazłe pasztety ? Wolę szczupłą sylwetkę. Lubię jak mieszka w mieście B. Dalej nie będę wyliczał co lubię. A to że inni piszą o tobie żeś kawał cholery..... Pies szczeka , wiatr wieje, a karawana jedzie dalej. Autorkę tego topiku zawsze nazywałem Durnikowa. A ona i tak z tym żyje.

no coz mniemam ze ty pozostales fujarą :P

Gość gość
W nazwie ruda zołzo. I tak Cię lubię.

no dobra, już nie będę smarkać :P tematów defekacyjnych nigdy nie poruszałam, więc proszę mnie nie obrażać 😠 to njun wiecznie pisze o swoich okresach, wzdęciach po pszenicy i takich tam :D

"Autorkę tego topiku zawsze nazywałem Durnikowa." ---- zawsze nazywałeś? biorąc pod uwagę, że ten nick jest dość świeży, to chyba ci fujaro vel c***** męska cosik nie wyszło.

Gość Zuzanna Amelia ææ
16.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zapomniałem hasła do swojego nicka. Jakem fujara12 * Ja w kwestii technicznej: To "12" to najwiekszy mozliwy wymiar w centymetrach ?

Gość gość
Fujara12 był swego czasu aktywny, gdy tobie dopiero zaczęla się podobać grafomania. W tamtych czasach dinozaurów działali aktywniej ZS IKE i wiele mądrych osób. Teraz kafeteria z tematyką zeszła na psy i dinozaury raczej się minimalnie pokazują. Niektórzy nawet wcale. A durnikową nazywałem cie pod innym nickiem. Inteligentna osoba zaraz by skojarzyła. Ale cóz mi tam. Chcesz i masz :)

Gość gość
Amelio. Sprowadzę cię na ziemię. To ŚREDNICA, Nie długość.:P

"A durnikową nazywałem cie pod innym nickiem." ---- taaa, oczywiście ćwierćmóżdżku, nazwałeś mnie pod innym nickiem czymś odnoszącym się do obecnego. bajaj zdrów 🖐️ ----- " To ŚREDNICA" ---- mózgu. nie musialeś, naprawdę. to i tak widać.

Gość gość
Alicja @ pilne

Gość gość
Oskary rozdane :P