Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

topik dla mojej złej lecz jakże ukochanej kafematki IKE

Polecane posty

Gość gość
Maciek,nie wiem,czy zauważyłeś,ale ludzie mają prawo znać prawdę,zwłaszcza,że te sprawy nie wzieły się z kosmosu.Nie szanujesz swoich fanów.

Gość gość
To po co piszesz o sprawach prywatnych na forum?

Gość gość
podaj macius rozmiar swojego mikrohooyyjka:D

maciuś, jak dla mnie możesz nazywać się andrzej pietruszka i mieszkać we wsi na podlasiu. ale trochę to w*****a jak ktoś mnie w c***a robi także prywatnie, czyli via mail 🖐️

Gość gość
ale znajomi nie maja prawa znac prawdy o jego pisaniu na forum i blogu i tak sie zamyka maciusiowe kolko klamstw

Gość gość
Masz racje: imię,nazwisko,adres,informacje o twoich rodzicach to nie są prywatne informacje.

Gość gość
jesli jest tydzien przebaczania? to sie upewnil ze kary za klamstwo nie bedzie i ewentualnie sie przyzna lub uda ze sie do czegos przyznaje moralnosc wszy

Gość gość
przeinaczenia, hahahaha, wszystkich was w c***a robił, z premedytacja :D tlumaczy sie, ze wiek mial napisany na fb, ale nie wiedzial, ze jest on widoczny :D prawde to mowisz jak sie pomylisz :D

Gość gość
a racja, zadnych zdjec z wakacji nie pokazal, nic, a nic, a przeciez wszyscy wiemy jak on sie uwielbia chwalic

Gość gość
juz wiemy co macius studiowal: kretactwo lizodoopstwo a teraz konczy kierunek oszustwa zaawansowane

Gość gość
Alicja c***omaga w prowadzeniu blogu a ty nie potrafisz się zdobyć na tę odrobinę szczerości?

Gość gość
hahahha, jak sie zmywa szybciutko, zalosna kreatura alicja mu pomaga w blogu i dlatego ma byc z nia szczery? kamila tez mu pomagala i tez jakos jej prawdy nie mowil

"Napisalem, ze może kiedyś wysle" --- nie, nie napisałeś, że "kiedyś wyślesz", tylko obiecałeś. naprawdę mam w poważaniu, gdzie byłeś i co robiłeś, ale jak mi się coś obiecuje i nie dotrzymuje tej obietnicy, to zawsze mnie to w*****a. tyle. 🖐️

Gość gość
Żelek sie w****ila

Gość gość
o, a alicja go tak bronila widzisz alicja, jak wszyscy, to wszyscy, nie ma wyjatkow, macius wszystkich rowno W C***A ROBI :D

Gość gość
nie przesadzamy po prostu jestes idiotka

Gość gość
tak wlasnie myslala ze jest sprytniejsza a tu znak rownosci blekitna=alicja dwie zrobione na szaro

Ja mu nie pomogłam w ogarnięciu tych opcji, to znalazł innego murzyna. Wciąż kazał mi pytać innych na blogspocie o różne opcje, ale ja tego nie chciałam robić, to Alicja mu pomogła. Bo po co sam ma znaleźć odpowiedzi. A mówili, że tylko ja naiwna byłam, Ty Alicja też jesteś.

Gość gość
maciek poszedl i dowala na pomaranczy

Gość gość
Ciekawe kto jeszcze mu pomaga?

Gość gość
Dwie niewolnice Macka B Maciek smialo otwieraj szkole manipulacji kobietami

Gość gość
Lepiej niech bloga o tym pisze. Zna sie na tym w przeciweinstwie do gotowania

nie jestem naiwna, bo nie pomagałam mu wierząc w jego prawdomówność :P jak będę miała czas to mogę jeszcze w czymś mu pomóc, nie widzę problemu. ---- więc wasze podniecenie jest chyba trochę bez sensu. nie będzie tu sądu nad maćkiem za całokształt. przykro mi :D

Gość gość
Ten czlowiek jest klamca chorobliwym i toksycznym jesli ktos jeszcze widzi w nim zabawnego luzaka to znaczy ze tez zostal zmanipulowany

Ależ nie zna się, wszelkie zmiany, czcionkę, większość ja robiłam kiedy jeszcze z nim rozmawiałam. Ja poszłam to Ala robiła za murzyna. Bo tak mnie kiedyś nazwał "murzyn" od czarnej roboty.

Gość gość
żelek probuje wyjsc z twarza po tym jak gorliwie wypelniala polecenia macka probuj, tyle ci zostalo

Gość gość
To pomagaj mu dalej,ale nie wkurzaj się więcej,że cie oszukuję.

Gość gość
Zalozylyscie mu blog to tylko zmieni teksty i tak bylo malo potraw, ksiazki i zdjecia babc moga zostac dobrze sie spisalyscie kobietki