Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

topik dla mojej złej lecz jakże ukochanej kafematki IKE

Polecane posty

"Ja poszłam to Ala robiła za murzyna" ---- wyluzuj mała. dałam 1 przepis i wysłałam aż 3 screeny z pozaznaczanymi opcjami. więc chyba tylko ty robiłaś za murzyna i czujesz się wykorzystana, ja po prostu lubię czasem pomagać ludziom :P --- od czasu do czasu komuś z kafe w czymś pomagam i nawet się tym specjalnie nie chwalę.

Gość gość
szkoda ze nie jednego skreena, wygladaloby lepiej jak wlasciwie niepomaganie

Gość gość
Ode mnie tez chciał raz przepis ze zdjęciem,ale nie dostał.

Gość gość
chore

Gość gość
macius dyskretnie zniknal zeby baby sie mogly wziac za lby

"szkoda ze nie jednego skreena, wygladaloby lepiej jak wlasciwie niepomaganie" ----- tak bardzo cię boli, że komuś bezinteresownie pomagam? to łyknij ketonal. ----- błękitna się użala, że była "murzynem roboczym",ale to jej problem, że robiła całego bloga jakiemuś ludziowi z kafe za free. swoją drogą ciekawe kiedy ma na to czas, skoro podobno jej życie zajmuje praca, cudowny facet i staranie się o dziecko :P ale to już do waszej rozkminki na temat szczerości kafeterian :D

Gość gość
04.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ode mnie tez chciał raz przepis ze zdjęciem,ale nie dostał. . może chciał zdjęcie szarlotki :D

Poszedł żeby nie odpowiadać na niewygodne pytania. Nikt za łby się nie bierze. Ala, nieważne czy wierzysz w to co mówi czy nie. Nie daj się wykorzystywać.

Praca nad blogiem nie zajmowała tak wiele czasu. To były proste rzeczy, których jemu nie chciało się robić. I weź mnie nie atakuj, bo w niczym lepsza ode mnie nie jesteś.

błękitna, zrozum jedno - ty na coś LICZYŁAŚ, nie wiem co chciałaś od maćka, ale nie dostałaś tego, skoro czujesz się wykorzystana i zawiedziona. ---- ja natomiast pomogłam nie licząc na profity, tak jak robiłam to wiele razy nawet dla anonimowych pomarańczek w sprawach związanych z napisaniem czegoś, skonstruowaniem CV czy innych pierdołach, które mi zajmowały 15 minut, a dla kogoś były trudne.

Gość gość
a kretynki dalej tancza :D x rondel natomiast podspiewuja "one tu sa i tancza dla mnie":D

Gość gość
szczerości kafeterian.... . Hahahahhahahaha szkoda, ze szczery tego nie czyta ale by miał polewkę

Gość gość
bo jesteś błękitna idiotka, jeszcze na topikach są wpisy gdzie się szczyciłaś pracą u maćka, czułaś się wyróżniona pośród innych kobiet i co? napluł ci w pysk i SUPER i skacze z radości! z tego powodu

Gość gość
29.12.13 [zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova taaa, Maciek jest kłamczuchem, złodziejem i w ogóle wszelką patologią ;o ----- za to wy jesteście do zarzygania dobrymi ludźmi, co? ----- zasrani hipokryci, którzy zamiast święta spędzać z rodziną i bliskimi, pomóc komuś, zrobić dla kogoś coś dobrego, przesiadują na kafe i zastanawiają się, jak tu dowalić człowiekowi. tropią, węszą, prześcigają się w bluzgach i doniesieniach. ----- małe, sfrustrowane gnidy, które nigdy nic w życiu nie osiągną i cale życie będą żyły nienawiścią do kogoś, bo do wyższych uczuć są niezdolne. tylko współczuć wam tej wegetacji, bo życiem bym tego nie nazwała. ----- milej niedzieli, mam nadzieję, że zaliczyliście już kościółek i inne wasze zakłamane obrzędy "dobrych ludzi" lapka.gif milej soboty Alicjo

cóż, to błękitna znowu przyszła z żalami. co poradzić, będzie pewnie latała za maćkiem z płaczem do końca jej kariery kafeteryjnej i o 1 dzień dłużej ;) ----- aż nabrałam ochoty, żeby pomagać maćkowi z czystej przekory wobec takich małych, zawistnych, pomarańczowych ludzików :D

błękitna, zrozum jedno - ty na coś LICZYŁAŚ, nie wiem co chciałaś od maćka, ale nie dostałaś tego, skoro czujesz się wykorzystana i zawiedziona. xxx Owszem, liczyłam na SZCZEROŚĆ. Ale się przeliczyłam.

Gość gość
o co sie w*******z żelek, sama pisalas: 29.12.13 [zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova niech sobie maciek będzie kłamczuchem, a nawet dewiantem seksualnym. mi osobiście nic nie zrobił i nie zamierzam w niego rzucać kamieniami z powodu jednej wpadki. ---- swego czasu pelikany z tego forum nakarmiłam stertą prowokacji, które później zdemaskowałam i jakoś nikt nie przeżywał, że kłamię. ----- to jest forum kafeteria, a nie ława przysięgłych. macie gdzieś tu w regulaminie "będę pisać prawdę i tylko prawdę"?

Gość gość
niektórym z was przydałby się specjalista

Gość gość
04.01.14 [zgłoś do usunięcia] błękitna czerń Owszem, liczyłam na SZCZEROŚĆ. Ale się przeliczyłam. . Pogięło Cię, na kafe? Tam gdzie ludzie wchodzą żeby się wyżyć? :O o naiwności

gość z 12:17 - nadal podtrzymuję to, co wtedy napisałam ;) tylko się nie popłacz :P ----- wkurzam się tylko za jedną konkretną rzecz i nawet obmyślam karę dla maćka. zobaczę, co to będzie. ale na pewno nie publiczna chłosta na kafe.

Gość gość
Racja,tak się ekscytować jakimś Mackiem.

oh, silly, silly oranges :D nie wkurzam się o to co pisał na kafe, tylko o to, co obiecał prywatnie i czego nie dotrzymał :P ale tak jak mówię, rozliczymy się z tego poza kafe. rzucę w niego tortem w knajpie albo coś w ten deseń, krzycząc "ty gnoju, jak mogłeś!?" :D ------ a teraz proponuję zwrócić topik MAMIE IKE !!!!

Gość gość
k***a na szczerość? czy ty chora kobieto jesteś? jak ktoś jest szczery to jest szczery do wszystkich, bo taka jego cecha spadla ci opaska z oczu ?, może teraz gdy poczytasz jego posty to zobaczysz jakim jest śmieciem

"Owszem, liczyłam na SZCZEROŚĆ. Ale się przeliczyłam." ---- to wybrałaś złą osobę. od szczerości jest ZAWSZE szczery :D🖐️ ---- dobra, ja muszę teraz lecieć udawać, że mam życie poza kafe :P:P:P zrobię sobie małą wycieczkę do nowego jorku palcem po mapie i może skoczę sobie szybko na jakieś nartki moim helikopterkiem. zdjęcia z fotoszopa już wkrótce! ;)

Gość gość
04.01.14 [zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova a teraz proponuję zwrócić topik MAMIE IKE ! . Hahahahahahaahahaha :D:D:D:D:D to chore

Gość gość
lepiej późno błękitna niż wcale :p mając miękkie serce trzeba mieć twardą d**ę i nie daj się więcej żadnemu gnojowi w ch... zrobić

zaliczyłam taktyczny strzał w dyszkę - wiedziałam, że będziecie podnosić mi topiczek, jak napiszę o maćku 😘 --- ps. jestem już w niujorku i piszę z doskoku! :D🖐️