Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Czuję że kiedyś zakocham się w końcu w brunecie z marzeń

Polecane posty

Gość fiku mikuuu

z wzajemnością oczywiście :)

Idealizm jest piękną cechą. Wiedziałbyś, gdybyś miał jakieś ideały, którym byłbyś wierny, a Ty tylko wycierasz sobie buzię religią, zasadami, a nijaki z Ciebei idealista.

Gość gość
Ja tez kiedys w koncu zakochalam sie w brunecie z marze..poznalismy sie w pracy, zawsze marzylam o wysokim brunecie. Przetrwalismy rok, po czym zostawilam go bo okazal sie kompletnym debilem, maminsynkiem, c***a i nieudacznikiem. Eh przystojny byl no ale ladna miska jesc nie daje jak to sie mowi. Czasem go wspominam ale szybko schodze na siebie. Teraz mam meza urodowo nie z moich marzen :D Jest najwspanialszym czlowiekiem jakiego w zyciu poznalam. I przynajmniej wszystkie d**y za nim nie lataja. :D

Gość gość
GDZIES INDZIEJ JEST EROTYCZNY

mój brunet marzeń nie tylko jest przystojny ale i jest dobrym człowiekiem. --- w dzieciństwie jadłam Mambę

Gość gość
NY NY

Gość gość
Ile dostajesz za robienie z siebie cymbała? Fiku miku, czy to prawda, że jesteś projektem mającym na celu skompromitowanie kobiet na kafeterii? Że tak naprawdę jesteś facetem, który przez pokazanie, że kobiety potrafią tylko jęczeć do jakiś portek udowadnia, że kobiety warte są tak niewiele i tak bardzo uzależnione od facetów? Że groteskowość całej tej sytuacji została podkreślona przez opublikowanie zdjęcia (rzekomo Twojego) niezbyt urodziwej (delikatnie rzecz ujmując) kobiety? Niby się obraziłeś, niby uciekłeś, ale wracasz i kontynuujesz ten poniżający kobiety spektakl. Żadna kobieta by sobie na to nie pozwoliła, a Ty nadal jęczysz do jakiś wyimaginowanych męskich spodni. Czy to prawda?

Gość gość
ona jest chora psychicznie ! Jezeli to kobieta ? Kiedys poszla po forum jej fota i powiem szczerze z takim wygladem to faceta nie znajdzie no napewno nie przystojnego bruneta za brzydka dla niego ! Zamiast szukac w mniej urodziwych no coz ona tego nie rozumie zaslepia ja depresja .

Gość gość
jaka jest roznica miedzy brunetem a brunetami

Gość gość
ona sama nie wie czego chce . Tu juz tylko psychiatra pomoze .

Gość gość
jaka jest tozsamosc serca i pocalunku

Gość gość
A ktoś z Was wierzy, że to kobieta? Że sama się tak codziennie upokarza żebrząc o zainteresowanie facetów? Nawet brzydka kobieta ma jakąś godność.

Gość gość
szacunek

Gość gość
Oj sa takie desperatki do glow im nie dociera ze sa szpetne i nie maja szans na przystojniaka , prosza sie i plaszcza !

Gość gość
Ja rozumiem, że można być zdesperowanym, ale wtedy się działa, a nie zakłada głupawe topiki na kafeterii. Może mieć oczywiście nadzieję, że tu wyrwie jakiegoś desperata, ale chyba nie tymi idiotycznymi tekstami :)

Gość gość
oddaj mu z procentami

Gość dzieciatko
dobro

Gość gość
Uhm, tylko te marzenia realizujesz żebrząc o zainteresowanie jakiś portek. Zacznij się szanować, chyba, że rola netowej puszczalskiej ci odpowiada.

Gość transseksualista
poczuj moja. i badz slowna.

Gość gość
Wiem, że tę rolę realizujesz. Ty jesteś tak zdesperowana, że nawet swoje zdjęcia rozsyłasz użytkownikom kafeterii. Nawet tym, którzy potem ośmieszają ciebie publikując je tutaj. Swoją drogą: jak na to reaguje otoczenie? Współpracownicy i rodzina wiedzą co robisz?