Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Czuję że kiedyś zakocham się w końcu w brunecie z marzeń

Polecane posty

Gość zlodziej
szukam pasera mysli

Gość gość
Sama skutecznie się kompromitujesz, nikt nie musi ciebie w tym wyręczać. Zapytałem: jak reaguje otoczenie na twoje uganianie się za portkami. To u was normalne, że kobieta jęczy o faceta?

Gość gość
Skończ tę błazenadę. Wierzymy oczywiście, że w twoim otoczeniu nie ma szanujących się atrakcyjnych i interesujących kobiet, którymi interesują się mężczyźni, a które nie muszą błagać o to zainteresowanie i to w pozycji klęczącej. Już wiemy dlaczego całe dni spędzasz na kafeterii. Kto wytrzyma z takim nieudacznikiem.

Gość gość
Fiku widzialam Twoje foty po cwiczeniach na pewnym portalu dla babeczek. Powiedz mi co cwiczysz i ile czasu?

Gość gość
jak reaguje otoczenie na twoje uganianie się za portkami. To u was normalne, że kobieta jęczy o faceta? v jakie otoczenie? psychologu nie widzisz, ze jedynym otoczeniem tego nicka sa portale, m.in. takie, jak kafeteria.pl? :D

Gość po prostu faceci
fikanka masz bruneta na dzisiejsza noc?

Gość gość
A na portalu dla facetow ? :p no wnioskowalam, ze to ty bo tutaj chwililas się swoja fota w stroju kapielowym pomaranczowym chyba

Gość gość
Nie wnikam aczkolwiek tak obilo mi się, ze widzialam Twoje foto tutaj

Gość gość
ja cie jeszcze nie mam w telefonie

Gość gość
to bardzo fajnie aklew jak z takim btruntem bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu tutaj co tydzień ktoś chwali się "moja" fotką Nie, nie była Twoja, ale płacz i jęk jak to się stało już twój. Lecz się, póki czas.

Gość gość
"Nie, nie była Twoja, ale płacz i jęk jak to się stało już twój. " a tak prosciej, bardziej po polsku?:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość "Nie, nie była Twoja, ale płacz i jęk jak to się stało już twój. " a tak prosciej, bardziej po polsku?smiech.gif A czego nie zrozumiałeś/zrozumiałaś? Podpowiedź: [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu tutaj co tydzień ktoś chwali się "moja" fotką

Gość gość
Autorko widzę, że ty naprawdę jesteś niepełnosprawna umysłowo. Chyba, ze masz lat nie więcej niż sześć, to takie rzeczy można wybaczyć.