Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriano

Jakieś piękne i inteligentne kafeterianki z klasą tu są

Polecane posty

To może pozostańmy przy tym, że to Ty będziesz złościć kafeteriano:) a ja będe miała z czego śię śmiac czytając, bo bycia zołzą raczej się nie nauczę:) Nikt od Ciebie nie wymaga dyspozycyjności:) uwierz, że też non stop na kafe nie siedzę, choć mogę zaglądać tu będąc w pracy, jak jest czas oczywiście.

Coby ONA nie zarzucała mi, że słowa nie dotrzymuję ;) Poproszę o kawę kafeteriano :)) słodką:)

Widzę, że przynajmniej humor dziś Tobie dopisuje:) miło:))) To gdzie moja kawa? ;))

Oj kafeteriano :))) lubisz prowokować:))) oberwie Ci się za te "przechwałki" podróżami ;)

Gość gość
oczywiście że są,odpowiadam na temat,ale teraz mam dyżur i nie mam czasu na zabawę.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Mieszkasz tam, czy po prostu teraz sobie pojechałeś? Portimao? Stawiałam raczej na Berlin i okolice.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
77, powiem Ci szczerza, że coś marny ten kawaler.Raczej nie należy się przywiązywać z tego , co tu widzę.W ogóle to nie należy się przywiązywać.Mam złe doświadczenia netowe. Może potem opowiem.Trzeba uważać, bo faceci na kafe są często dziwni.

znudzone życiem mężatki szukające oderwania od swojej wiejskiej realności.zaściankowość ,małomiasteczkowość i parafianizm.weźcie się do roboty nieudacznice zamiast d**e zawracać !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No to gdzie mieszkasz? Tam?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Stary zgorzkniały kawaler lub cwaniak liczący na naiwność babską.Dobrze wiesz, że łatwo mnie nie oszukać.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Chyba że srasz.właśnie przyłapałam cię na tym , że łżesz jak pies.:D Domysl się, dlaczego? :D

poproś męża aby w końcu c***omógł ale pewnie już od dawna się tobą brzydzi.na kafe nikt ci nie pomoże !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
wiem, kłopoty z myśleniem :D :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Wyrzuciłeś wszystko z siebie?

znudzony zakompleksiony babsztyl co na forum innym tłumaczy na co może sobie pozwolić a na co nie.gardzę takimi !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Koleś jest ewidentnie nienormalny.Nie wiem, czemu na mnie naskakuje. Może to jakaś choroba alkoholowa? Z muzyką chyba niewiele ma współnego- nie potrafi o niej opowiadać.Chwali się za bardzo.Poza tym łże , wymyślił sobie Portimao- bzdura.Tam jest inny czas-godzina do tyłu , a jakiś czas temu pytałam go , jaka u niego godzina i była ta sama co u nas.tak więc kłamstwo ma krótkie nogi. Tak naprawdę to chętnie pogadam z 77 nie z Tobą pijany polaczku.:D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ty akurat na wiele sobie nie możesz pozwolić w realu, stąd pozwalasz sobie tu na prostackie wypowiedzi.Gardzę takimi jak Ty.Nie potrafisz się zachować.Jesteś niestabilny psychicznie.Za bardzo wybuchowy.Nie nadajesz się na kogoś na poważnie, więc siedzisz tutaj.Naprawdę zaczyna mi się zapalać czrwona lampka-jesteś nienormalny.

wal sie .siedź w swojej wiosce i sie zamknij. nie ma nic gorszego niż takie cwaniackie ku=rwy co dają d**y gdzie się da !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Pijany "artysta" :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Muza kopnęła w dupsko czy jej nie dała? :D :D :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
jesteś psycholem NIESTABILNYM

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
A co z tym kłamstewkiem Portimao? :P Już wiem, pewnie myśłałeś, że w PORTKACH MAŁO "D :D :D Ot cała prawda o "artyście" :P

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Kawaler powoli się nam odkrywa.:P Wiesz 77 można go sprawdzić.Niech wyślę fotę swoich portek (zawartości)-wiesz taki test :P :D

to ze u mnie jest godzina później to wiem sam kretynko a czas wyskakuje każdemu na jego kompie taki w jakiej akurat części świata się znajduje .w twoim wypadku w twojej wsi , polsce B !