Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zniewolić faceta

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym pokazać swojemu mężczyźnie w łóżku że ja tu rządzę a on nie ma nic do powiedzenia. Nie chodzi o przemoc fizyczną bo nie mam z nim żadnych szans pod tym względem, przywiązałam go kiedyś w samochodzie za ręcę, i myślałam że nie może się ruszyć ale on szybko przycisnął mnie do fotela i nie miałam szans. Chodzi mi o coś psychicznego bardziej, żeby czuł że nie ma nic do powiedzienia ale żeby go nie skrzywdzić

Gość gość
zniewolic faceta w sexie, proste doprowadzic go do stanu tuz przed wytryskiem i potem dozwoac mu podniecenie, nie pozwolic mu wytrysnac utryzmywac go non stop w stanie tuz przed, przestawac na 2 sekundy i znow dotykac go przez sekunde bedzie blagal o kolejne boddzce, wtedy mozesz go zmusic do wszystkiego tylko najlepiej go wczesniej zwiaz, przywiaz, zaloz kajdanki bo sam sie doprowadzi do konca kazdy facet w takim momenci ebedzie wariowal i bedzie twoj

Gość gość
Robię tak jak powyżej, tylko maskuję się jeszcze pończochą dla zwiększenia efektu!

Gość niechcealechce
ja zakładam gumaki i reformy :)

Gość gość
ja nie umiem tak dozowac, jak to sie robi?

Gość gość
Gdzie są takie dziewczyny? Jeżeli któraś zniewalałaby mnie w ten sposób, zgodziłbym się chyba na wszystko ;-)

W twoim przypadku nic takiego nie nastąpi. Twój mężczyzna to nie "ciepłe kluchy" a i ty nie wyglądasz na zbytnio dominującą. Jedynym wyjściem jest aranżowanie takich sytuacji. Tylko to już trzeba się znać jak łyse konie. Albo naprawdę być pewnym, że jedno jest za drugim. Ludzie naprawdę robią przeróżne rzeczy, by urozmaicić sobie seks, ale mają do siebie pewne zaufanie a nie tylko zauroczenie. Ciekawy temat :) I mocno erotyczny ;)