Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZORGANIZOWAĆ WPADKĘ KONTORLOWANĄ

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż twierdzi, że nie jest gotoey na dziecko, a ja bym bardzo chciała. Biorę tabletki, ale mąż dodatkowo zakłada prezerwatywę :(

Gość gość
wpadnij z kimś, kto też chce dziecka i nie zmuszaj męża

Gość gość
Widzisz temat? Nie pytam czy słuszne to co robię tylko jak to zorganizować.

Gość poczatkujacy
Przestan brac tabletki, a pozniej skus meza tak, zeby sie "zapomnial". Co to za facet, ze woli w gumie?

Gość gość
prowo, a wy to łykacie jak tania d******* sp.erme

Gość gość
Zakłada kondom, bo boi się wpadki :/. Może jakoś go upiję..

Gość gość
kochanka twojego męża jakoś nie miała problemu, żeby z nim wpaść

Gość gość
z tobą nie jest bo cie nie kocha, jkaby kochał to by chciał dziecko. jakie to żenujące musieć uciekac się do oszustwa żeby cie facet świadomie zalał. jestes ZEREM. zegnam.

Gość gość
Mój mąz nie ma kochanki o czym ty w ogóle piszesz

Gość gość
A potem zalozysz temat jak usunąć ciążę bo chłopak z dzieckiem mnie nie chce TANIA SZMAT* . Dziecko pkanuje się wspólnie jeśli on nie chce z tobą dziecka to może pira zastanowic się nad zwiazkiem a nie potem będziemy SLUCHAC ZE KTOS SKATOWAL KOLEJNEGO NIEMOWLAKA nic winnego OGARNIJ SIE KOBIETO

Gość gość
chcesz skończyć jak Zającowa? chcesz być samotną matką?

Gość gość
Jak można zrobić facetowi taką krzywdę! Ja bym ciebie na jego miejscu znienawidziła. Zalatw z nim to po ludzku, pogadajcie, ustalcie cos wspólnie.

Gość gość
nie bierz tabletek+sex w wannie z gumką cięzko, albo jakiś spontan żeby nie było prezerwatyw akurat w domu. Inna opcja to poprzebijac gumki :)

Gość gość
Ale mi szkoda was desperatki... Rzeczywiście, jedyne co facetowi możecie zaproponować to macica.

Gość gość
Nie dziwię się, że facet używa prezerwatywy. Rozmnażanie się z takim pustakiem jak autorka byłoby błędem.

Gość lalaje
hej ja zastanawiam się czy nie zaplanować w najbliższym czasie też kontrolowanej wpadki Otóż raz mi się udało i obecnie jestem mamą 9 mc córeczki 'Wpadka' wydarzyła się przy 3 cyklu Teraz myśle nad drugim dzieckiem Mój mężczyzna nie zgodził by się ale to ja ostatecznie podejmuje decyzje Pierwszego dzieciątka też pewnie by decydował się z kolejnych 5 lat a ja nie młodnieje I co ? I teraz kocha małą szalenie Myśle o sobie jako o mamie co najmniej 2 dzieciaczków Kocham bycie mamą i patrząc na małą sprawdzam się w tej roli a facet dojrzeje Zresztą znamy się już jak łyse konie i pewnie by nie uwierzył że to była 100 % wpadka :-P hehehe.... Wiem że miałabym w domu 2 maluchów i musiałabym zawiesić ważna szkolenie ale przecież i tak je zrobie a lata lecą Mam 33 lata i chorą tarczyce Myśle i myśle ..... Jutro powinnam dostać okres a cykle mam krótkie więc ... :-)

Gość lalaje
Autorko !!! jeśli czujesz się gotowa a twój facet nie to pamiętaj musisz brać pod uwagę że skoro ty dziecka a on nie chcesz to on może cię opuścić i zostawić Ja mojemu się w dzień po porodzie przyznałam że ciąże zaplanowałam i powidziałam mu ze jeśli chce to może nas zostawić że nie będę miała żalu że pragnęłam tego dziecka i chciałam mieć jego geny Powiedziałam mu ze nie będę żądać żadnych alimentów i takie tam... ale on po prostu się bał i odwlekałby to a głęboko w sercu pragnął dziecka Teraz gdy myśle o drugiej 'wpadce' biore pod ewentualnośc że mogę zostać sama ale ja sobie poradzę bo jestem twardą babeczką Mój mężczyzna rzadko ale wspomina czasami że szkoda by mała była jedynaczką ale .... Jestem pewna że pokochał by drugie tak jak pierwsze :-))))

Gość gość
mój mąż tez nie mógł się zdecydowac na dziecko, a to brak kasy a to jeszcze nie czas...az mu powiedziałam że ja nie mlodnieje i z kazdym rokiem zwieksza sie ryzyko urodzenia niepelnosprawnego dziecka. Powiedzialam mu teraz albo nigdy, zgodzil sie niechetnie, staralismy sie 6 miesiecy, aj sie zalamywalam on sie zalamywal mna. Wreszcie sie udalo, teraz czekam na dniach na poród a mąż? Mąż jest najszczesliwszym facetem na swiecie, teraz mi przyznal ze ne wie czemu tak nie chcial dziecka, ze wszystko w jego glowie odkad zobaczyl malego na usg a pozniej moj ruszajacy sie brzuch sie zmienilo.

Gość lalaje
a bycie w ciąży i bycie mamą jest wspaniałe (przynajmniej dla mnie) :-) dlatego cię rozumiem

Gość gość
Mój były mąż też zakładał prezerwatywę, 10 lat zwiazku i do 30 mnie tak zwodził. Teraz jest z inną i wychowuje jej dziecko!

Gość gość
KAZDA kobieta która wrobiła faceta w dziecko powinna zostać sama do końca życia . W takich przypadkach facet powinien byc zwolniony z alimentow na dziecko.