Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskażę prawdę

WEJDŹ I PRZECZYTAJ O SOBIE PRAWDĘ POLSKI OBLEŚNY MĘŻCZYZNO

Polecane posty

Gość gość
nie znacie Wlochow, polskie oszolomy i brudasy :D mieszkalam 10 lat we Wloszech i Wlosi zapraszaja kobiety wszedzie, gdzie sie da, kupuja prezenty (perfumy, ubrania, elektronike), uwaga... zapraszaja do siebie, ale NIE LICZA NA SEKS. tzn. licza, ale jesli kobieta delikatnie odmowi- koniec nagabywania. mozemy spac w jednym lozku i Wloch takiej kobiety nie dotknie! potem rano sniadanie do lozka (Wlosi ogolnie uwielbiaja gotowac i robia to swietnie!). Wlosi kochaja rozpieszczac kobiety! na poczatku pracowalam w barze jako kelnerka i na urodziny dostalam od klientow perfumy, 500 EUR (od jednego), karnety na silownie itp. nie oczekiwali nic w zamian, poza ladnym usmiechem i 'moja radoscia! Teraz mieszkam w Kanadzie i tu jest inaczej. tak czy owak, polscy mezczyzni sa DNEM :) brzydcy, niezadbani, tlusci, z brzuchami, skapi, biedni i bez fantazji. nie mowiac o umiejetnosciach lozkowych. Wloch za punkt honoru stawia sobie doprowadzenie kobiety do orgazmu! nie dojdzie, jesli jego kobieta nie jest usatysfakcjonowana. a Wy? mialam tylko jednego polskiego mezczyzne- o jednego za duzo :D panowie, wezcie sie za siebie, bo stanowicie dla nas tlo i to bardzo bylejakie.

Dobrze znam Włochów. Lecą na nich głównie niedowartosciowane, zakompleksione baby.💤

Gość gość
dostalam od klientow perfumy, 500 EUR ( \ Ciekawe bo za Chanel nr 5 zapłaciłem 75 euro jesienią w Rzymie :)

Gość gość
troglodyto, czytac nie umiesz? :D perfumy ORAZ 500 EUR. tez przecinek pomiedzy nie jest bez znaczenia :O

Gość gość
05.01.14 no właśnie, właściwa stymulacja kobiet jest brakującym kluczem u leniwych polaków buraków, później wielce się dziwią z jakiego to powodu kobieta ich zdradza czy odchodzi z innym, panowie niech zaczną szukać błędów w sobie

Was Polacy nie chcą i stąd cały jad.:) Włocha poderwać to zadna sztuka, kleją sie do kazdej d**y.:classic_cool:

Gość gość
Kobiety są próżne i też chcą się *******ć

Gość gość
bylam z Polakiem 2 lata, oswiadczyl sie po roku. tylko co z tego, skoro byl leniem, maminsynkiem, skoro nie potrafil zorganizowac wypadku na wakacje? skoro oczekiwal ode mnie, ze prace domowe beda na mojej glowie? tylko idiotka zwiazalaby sie z takim na stale :D

,,skoro byl leniem, maminsynkiem'' i Tobie imponuja Włosi?:D

Gość gość
Eluana, polskie buraki pastewne też się kleją, najgorzej im wychodzi właściwa kontynuacja związków z kobietami

Gość gość
W polsce są prawdziwi. Mężczyźni a za granicą macie klientów

Gość gość
a ja sie zgadzam z autorka. Mezczyzni w Polsce nie dbaja o siebie i to jest podstawowy blad. Nie przeszkadza im nie wykapanie sie, nie umycie zebow, chodzenie w jednych skarpetkach kilka dni :o od kobiet zadaja wiecznego zadowolenie i seksu. No prosze... Na dodatek bekanie czy puszczanie bakow to dla was zabawa i bawi was takie swinskie zachowanie, ale wiedzcie, ze KAZDA kobieta, nawet jezeli nic nie powie, a nawet bedzie sie z tego smiala, pomysli sobie to samo: NIECHLUJ I SWINIA :o Musicie dbac o siebie, w innym przypadku nie dziwcie sie, ze kobiety wymiguja sie od seksu...

Gość gość
lenie i maminsynki przypominają c***y, do pieca z nimi :)

Gość gość
W czym problem , mamy Unię Europejską , NATO, strefę Schengen , multi kulti ,demokrację , globalizację a Wy tylko każde każdemu d**y pilnujecie . Niech każdy sypia z kim chce . Ja sypiam z Polką i ani ona ani ja nie narzekamy .

Gość gość
z Wlochem bylam w zwiazku 5 lat. starszy o 10 lat, rozwiedziony. gotowal, robil zakupy nawet po pracy, kiedy byl zmeczony. organizowal wszystko zabronil mi pracowac, twierdzac, ze jego kobieta powinna rozwijac swoje pasje, a nie serwowac posilki :) dawal pieniadze na wszystko, opiekowal sie takie drobne (ale cholernie wazne!) rzeczy jak dawanie mi najlepszych czesci miesa pieczonego jedyna jego wada bylo to, ze nie bardzo chcialo mu sie wychodzic. czas wolny najchetniej spedzal w domu, ze mna. a ja jestem wolnym duchem, kocham podroze, natlok wydarzen. z mama kontaktowal sie moze raz w miesiacu? swietny facet, troszke spokojniejsza kobieta bedzie z nim bardzo szczesliwa

Maminsynek to drugie imie Włocha.:D Pracowici też nie za bardzo są.:)

Gość gość
Szanujcie polskich facetów są dżentelmenami zagraniczni mają was za słodkie idiotki

Gość gość
To czemu cię puscił w trąbę

Gość gość
haha, nie puscil :) odlozylam sporo kasy przez ten czas i postanowilam rozwijac sie- najpierw kurs jezykowy w Kanadzie no i juz tu zostalam. mam 27 lat i chce jeszcze pozwiedzac, pozyc przed zalozeniem rodziny.

Gość gość
Faceci dbają o siebieja jestem sterylny a o tej desce w kiblu to sterotyp

Ja miałam Włocha i Francuza. W życiu się tak nie wynudzilam(szczególnie z Włochem):O Nie wiedzialam jak z tego wybrnąć, bo robili mi problemy przy odejściu.:O Z Polakami bylo o niebo lepiej! I Polacy są też atrakcyjniejsi z wyglądy. Kudlaty brunet, to nie moja bajka.:O Z obcokrajowców fajni są Skandynawowie, Niemcy, niektórzy Brytyjczycy, ale i tak wolę Polaków. Wspólna kultura i język robią swoje. Łatwiej się dogadać także w łóżku. Żaden z Polaków, z którym się spotykalam nie był zaniedbany. Nie wiem, moze Wy przyciągacie jakis gorszy sort?

Gość niezznajomy
zgadzam się z kobiecym spojrzeniem na problem braku męskości w polakach, niech się później nie dziwią robiąc przy tym wielkie oczy gdy kobieta ma dosyć nudnych leniwych burackich patafianów, piszcie i wspominajcie o tym jak najczęściej - babeczki kochane, bo coś mi się zdaje że temat będzie usunięty, zbyt autentycznie i dosłownie opisałyście problem tkwiący w polakach :)

Gość gość
Faceci dbają o siebieja jestem sterylny a o tej desce w kiblu to sterotyp.po za tym facet nigdy by nie połykał spermy a was zagraniczna za byle tani perfum smakuje

Gość gość
Wolę obleśnego polskiego mężczyznę niż te wciśnięte w obcisłe rurki homo-nie-wiadomo pałętające się coraz częściej po ulicach. Mój mąż chce obiadu i seksu a ja lubię gotować i się bzykać. Co w tym złego? Facet to facet i tak ma pozostać. Jak patrzę na te wypierdki nazwyające się mężczyznami to mi się na wymioty zbiera.

Gość gość
Faceci dbają o siebieja jestem sterylny a o tej desce w kiblu to sterotyp.po za tym facet nigdy by nie połykał spermy a was zagraniczna za byle tani perfum smakuje

Gość gość
po pierwsze, prymitywie, nie ma takiego slowa jak ''perfum'''. sa jedynie perfumy. po drugie, nigdy nie zrobilam loda z polykiem. ani Polakowi, ani Wlochowi. i nie zanosi sie, zebym miala go zrobic :D po trzecie, nie obrazaj facetow. jestes tylko marna imitacja, wylewajaca zale na KOBIECYM forum Kafeterii :D

Gość niezznajomy
05.01.14 nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale takie teksty są mało zabawne i nie wiele wnoszą do tematu odnoszącym się do wiedzy na temat kobiet i braku męskości w polakach burakach

Gość gość
Mimo to polski fscet asuje do polckij c**ki

Gość gość
pasuje, pasuje... jak sobie zaplacisz za c**ke z Roksy np :D 🖐️