Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskażę prawdę

WEJDŹ I PRZECZYTAJ O SOBIE PRAWDĘ POLSKI OBLEŚNY MĘŻCZYZNO

Polecane posty

Gość takasobiebaba
do autorki topiku-trafiłaś w samo sedno.lepiej bym tego noie ujęła.ale polaka tez mozna wychować .np.ja teraz siedze na kafe ,a polak gotuje obiad.za chwilę zrobie sobie extra kapiel z olejkami.daje d wtedy kiedy mi się chce.czyli 2 razy w miesiącu.i mam w d***e to czy on pójdzie na lewiznę.zresztą zdziwilabym się gdyby ktos go chciał.

Gość gość
Cały temat jest żałosny i niektóre kobiety

Gość gość
Cały temat to żenada a niektóre kobiety są żałosne

Gość takasobiebaba
autorko-brawo za świetne wnioski.przy polaku czuje sie jakbym to ja nosiła spodnie.ciągle trzeba mu mowic co i jak ma zrobic etc.przy włochu czuje się jak bogini i KOBIETA.oczywiście nie dając nic w zamian.

Gość gość
Myślę, że nie ma co generalizować, a nawet jeśli ktoś taki jest, to agresja rodzi agresję, tylko dobro i życzliwe podejście mogą kogoś zmienić na lepsze. Napiszę, co mnie by najbardziej drażniło w zachowaniu partnera, nie raz czytałam tu jak kobiety narzekają na puszczanie bąków, bekanie itp. "bez krępacji" w ich obecności, rozumiem, że każdemu się może zdarzyć, bo nie jesteśmy manekinami, ale czasem to jest po prostu brak kultury, nie miałabym ochoty się kochać z takim facetem. Tym bardziej, że ktoś 8 lub więcej godzin w pracy i przy ludziach potrafi się kulturalnie zachować a w domu niby nie?

Gość gość
Nic nie dajesz właśnie tylko łykasz jak swoje

Gość gość
ojej, jakis nieudacznik jest zazdrosny, ze jego spermy zadna nie lyka :D poszukaj moze Ukrainki, Bialorusinki? dla nich bedziesz bozkiem :D

Gość gość
Tym sposobem koło się zamkneło puszczacie się na zachodze a polskim panom każecie bzykać na wschodzie autorko a ty gdzie to robisz

Gość gość
Nie pójdę nigdzie bo moja smakuje luksusem

Gość gość
Na reszcie zatkało wszystkie kobiety. Luksusowe cichodajki

Gość gość
To może tak dla odmiany, w NowymRoku Kochajmy się Kochajmy się

Gość gość
nie wyszły emotikony : O??? Skandal:P

Gość gość
polskie zniewieściałe buraki pastewne z wadami genetycznymi upośledzonej twarzy i psychiki siedzący na kafe, hłe hłe

Gość gość
Sie k***a paniusie znalazy *****e! Dac jej 500 eu i moze jeszcze w d**e calowac . A won p***y do robofy waszym zasranym obowiazkiem jest miec czysta umyta d**e i pozadek w kuchni. Ugotowane i pieluchy wyprane a niepodoba sie tow********ac do wloskich albo niemieckich burdeli szmaty p********e! K***a paniusie sie znalazly w morde *****e!

Gość gość
05.01.14 won pod ziemie, szkaradny buraku pastewny z krzywym ryjem

Gość gość
A tom rure od burakow to podymac izabic bo do zakladania rodziny sie nienadaje lezba p********a!

Gość gość
o tak polacy sa brzydcy i zaniedbani.. chopciaz bardziej to drugie, zdarzaja sie ciacha ale bardzo rzadko, tak jak pisala autorka czesto zajeci bo moga przebierac.. i tak przecietna polka wyglada ok, pieknosciami moze nie jestesmy, ale jakos potrafimy cos ze soba zrobic, jakos zadbac, a polski facet? przecietny polski facet to brudas, lysiejacy, w obsranym dresie, brzydka twarz smutne to ale prawdziwe :(

Gość gość
a najlepsze w tym wszystkim ze taki przecietny byle jaki polak chcialby pieknosci, modelki.. a sam co soba reprezentuje?

Gość gość
i co najważniejsze polskie buraki pastewne są nudni jak cholera, ich jedyną rozrywką jest piwo i gry na konsoli siedząc w brudnych gaciach przed telewizorem

Gość ogier32
tutaj mamy właśnie przykład typowej poleczki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5803518 o a ile studentek tak sie dzisiaj pier/doli za kasę??? całe tabuny!!!! i teraz my faceci mamy nadskakiwać takim kur/wiszonom??? kupować kwiatki, czekoladki, jaaaaasne nawet kur/wa elektronike!!! hahaha je/bane idiotki :D:D trzeba być totalną mameją i desperatem, żeby biegać za taką polską szmatą, Polacy na szczęście mają jeszcze odrobine godności, nawet jesli nie są idealni :D takie polskie szmaty smiało zostawiamy Włochom i innemu ciapactwu :D 🖐️

Gość gość
a w innych krajach myslisz ze tego nie robia? nie uprawiaja seksu z facetami tylko co czekaja do slubu albo maja gora 2 partnerow? haha widac swiata nie widziales.. :)

Gość ogier32
mówie o PROSTYTUCJI, idiotko :o

Gość gość
a ja mówię o bezmógowych buraczanych krzywych ryjach przypominających c***y bez żadnych oznak prawdziwego mężczyzny

Gość gość
prostytutki sa na calym swiecie imbecylu, nie tylko w pl :) rzna sie na calym swiecie za kase

Gość ogier32
tylko że w Polsce za kasę rżną sie na potęge, dzisiaj pewnie co 3 studentka daje tyłka za kasę i wy kur/wa chcecie, żebyśmy za wami latali z wywieszonymi jęzorami?????? coś c***owiem ------> BUAHAHAHAHAHAHHA :D:D:D 🖐️

Gość ogier32
* coś / ci / powiem

Gość gość
ogier32, czytając twoje teksty można dojść do jednego wniosku, nigdy nie miałeś żadnej kobiety, masz kolego problem ze sobą

Gość gość
o ogier znowu cie ponosi hahahha przestan sie juz tak podniecac tym tematem oblesny pajacu 🖐️

Gość gość
Tylko u nas udają później te "porządne".

Gość gość
Mężczyzn z klasą pociąga coś więcej niż kawałek ciała