Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskażę prawdę

WEJDŹ I PRZECZYTAJ O SOBIE PRAWDĘ POLSKI OBLEŚNY MĘŻCZYZNO

Polecane posty

Gość niezznajomy
Mylisz się, ja próbuje Wam pomóc, aby w przyszłości nie zdarzały się sytuacje gdy jeden z drugim siedzi zapłakany i załamany z żyletką przy nadgarstku narzekając na kobiety jak to ich nie rozumie.

Gość znam polki na wylot
A teraz prawda na temat ujadania na polskich mężczyzn. Wśród polskich mężczyzn jest MNÓSTWO wartościowych facetów na normalnym poziomie, którzy byliby w stanie dużo zapewnić kobiecie, ale prawda jest taka, że trzeba jakoś usprawiedliwić swoje puszczalstwo zagranicznie, więc został stworzony mit o tym, że polacy są gorsi, bo na kogoś winę trzeba zwalić. Przecież taka dziunia w swoim wygodnictwie nie może po prostu przyznać się przed sobą, że jest k****ą i nikt i nic nie jest za to odpowiedzialny, wyłącznie ona sama.

Gość znam polki na wylot
Żeby być uczciwym do końca to przyznaję, że nie wszystkie polskie kobiety takie są, ale takich uczciwych, zdecydowanych i stałych jest doprawdy niewiele. Ja na szczęście taką znalazłem, czego wszystkim życzę, ale gwarantuję wam, że będzie wam trudno. Z mojej perspektywy polskie kobiety wypadają znacznie gorzej. Nawet jeśli polacy mniej dbają o siebie to i tak nic nie przebije tego k***wstwa, wyrachowania, nienawiści, zawiści, narcyzmu, chęc****kazania się, niestałości w uczuciach jaką reprezentują sobą polskie kobiety. Jest to towar NAJGORSZEJ JAKOŚCI. To polscy mężczyźni mają przerąbane do reszty.

Gość patole siejecie w tym temacie
to prawda, każdy facet płakał kiedyś przez kobietę, w takich właśnie chwilach coś w nich umiera, a kiedy już się podniosą stają się samcami którzy wiedzą już jak obchodzić się z tym rodzajem. ergo, ból d**y kobiet w tym temacie spowodowany jest przeważnie ich własnym postępowaniem wobec innych.

Gość ogier32
18:26:05 znam polki na wylot l dokładnie o tym samym pisałem wcześniej, tylko z jednym się nie zgodzę :) dla Polaka najlepszy stały związek może być jedynie z Polką, tylko trzeba znaleźć odpowiednią kobietę, a takich naprawdę wartych uwagi jest najwyżej kilka procent :)

Gość niezznajomy
Dobra, dam wam jeden przykład i znikam. Prawdą jest, że kobiety kierują się w życiu emocjami. Kupujesz dajmy na to fotel, według ciebie jest idealny, ona w nim siada i odmawia jego zakupu ponieważ źle się w nim czuje choć dla ciebie jest to bez różnicy, i choćbyś się z***ał na miękko, logicznie jej tego nie wytłumaczysz ponieważ jej emocje mówią coś na odwrót, to nie ten fotel w którym chce spędzać wolny czas. Kobiety muszą wewnętrznie czuć czy coś im odpowiada. Przedstawiona sytuacja odnosi się również do mężczyzn, gdy nie stymulujesz kobiecych emocji jesteś przegrany, ona odchodzi wbrew twojej logice.

Gość ogier32
18:36 nie koleś, twój punkt widzenia świadczy jedynie o tym, że jesteś cienką miętką fają bez własnego zdania i pantoflarzem :o jak ci sie fotel podoba to kupujesz go dla siebie, a jak kobieta potrzebuje dla siebie inny, to bierze inny, a jak nie stać cie na 2 fotele, to tym bardziej jesteś cienka fają i nieudacznikiem, bo nie potrafisz zarobić na 2 sztuki :o i zjeżdżaj z tymi przygłupimi opowiastkami 🖐️

Gość gość
ogier jeśli dla ciebie kobieta to cycki i tyłek, to gratulacje dla matki ,że takiego imbecyla spłodziła.Zadbana mając do wyboru ćwierć idiotę bez polotu jak ty,, a szanującego i doceniającego Obcokrajowca(Nie zadław się z wrażenia) wybierze tego drugiego.Następny aspekt ( skup się) Kobieta , która się szanuje, nie wchodzi w związek z polakiem czy zagraniczniakiem po to by się prostytuować.Wchodzi dla budowania relacji.Ale jeśli cytując dla ciebie kobieta to jędrne cycki i tyłek, to bardzo upośledzoną relację jesteś w stanie stworzyć.Dlaczego cie nie chcą? Proste : jesteś ubogi emocjonalnie i intelektualnie.

Gość włócze sie służbowo
przeczytałem wszystkie posty i jedne wniosek - nie macie w gruncie rzeczy pojecia dlaczego dzieje sie tak jak sie dzieje. 1. to że kobiety lubia sie puszczać z cudzoziemcami to najbardziej normalna rzcz po słońcem, ja też mam branie wieksze u kobiet za granica niż w Polsce. 2. czesty problem z polskimi paniami jest taki że rzadko maja ochote na seks - pisały tu takie, 2-4 razy w miesiacu to mozecie sobie drogie panie wsadzić, stad pewnie to narzekanie i ostra prostytucja wsród Polek bo, wbrew mitom, najlepszaq prostytutka to taka co ma niskie libido (albo wogóle). 3. bedac w niektórych krajach ue mam wiecej kontaktu wzrokowego na ulicy niz w Polsce i to kilkakrotnie. A kontakt wzrokowy to mozliwośc wspólnie spedzonego czasu (czyt. dymanko). Wystarczy znać dobrze język i w zasadzie te bzdety o Polakach możecie sobie znowu wsadzić. Też, drogie panie, pomyślcie o sobie - nie każdy facet zadowoli sie seksem 2 razy w misiacu nawet za cene kapusniaku i upranych w pralce gaciach

Gość ogier32
19:01 "ogier jeśli dla ciebie kobieta to cycki i tyłek" l skąd takie wnioski??? gdzie tak napisałem, durna pało głupia?????? :o

Gość gość
05.01.14 [zgłoś do usunięcia] ogier32 też jestem bardzo ciekaw, jaki procent z tych wszystkich krytykantek ma idealne ciało, bez cellulitu, rozstepów, zmarszczek, nadwagi albo po prostu OTYŁOŚCI, która ma idealnie wyrzeźbione ciało, lekko zarysowane mięśnie??? (tak tak, KTÓRA???) która ma super jędrne cycki i tyłek?????? Tutaj Tępy c***u z amnezją, skarłowaciały móżdżku z flejtuchem między koślawymi stopami.A teraz s********j,,,, twoje posty pokazują ,że jesteś biedną patola z kamienicy,,, i o kobiecie możesz pomarzyć

Gość ogier32
durniu głupi :o kur/wa :o co za debil(ka) :o to było pytanie w odpowiedzi do takich samych tępych zarzutów autorki, typu "niechluje, w bełemkach i dresach," ale wątpie, abyś coś zrozumiał(a) bo masz chyba IQ na poziomie ameby!! wypier/dalaj i nie zawracaj du/py!! won!!!! 🖐️

Gość kafeterianka na pół etatu
ogier32 też jestem bardzo ciekaw, jaki procent z tych wszystkich krytykantek ma idealne ciało, bez cellulitu, rozstepów, zmarszczek, nadwagi albo po prostu OTYŁOŚCI, która ma idealnie wyrzeźbione ciało, lekko zarysowane mięśnie??? (tak tak, KTÓRA???) która ma super jędrne cycki i tyłek?????? Ja mam drogi kolego, a ty co masz do zaoferowania? Ciekawe jest to, że przyglądając się ilości bluzgów, które się tutaj namnożyły, zdecydowanue więcej jest tych ze strony facetów. To również element braku elementarnej kultury... A epitety to już moment, kiedy kończą się argumenty. Ja uważam, że ludzie są różni, zarówno kobiety, jak i meżczyźni. Jednak jeśli chodzi o Polskę, to zauważyłam (porównuję tutaj do Zachodu), że niestety mężczyźni nie dbają o siebie tak, jak kobiety. Mam nadzieje, że to się zmieni...

Gość takasobiebaba
i własnie bazmózgi rodzaj męski( w wiekszości)przytaknął autorce topiku udowadniając żę ma niestety rację.gdzie ci mężczyzni z klasą i kindersztubą? a pan ogier chyba rekompensuje sobie tymi bluzgami braki w wielkosci i grubośc**przyrodzenia.

Gość takasobiebaba
oj brzydko ogierku wyzywac od durnych pał itd.jeśli kończa się argumenty to można posiłkować się ironią i sarkazmem.ale to wyzsza półka juz.no cóz twój nick mówi sam za siebie.

Gość takasobiebaba
chociaż twoja wypowiedz o dwóch fotelach podobała mi się.

Gość ogier32
19:40 to nie ma znaczenia co ja mam do zaoferowania, bluzgam, bo wkur/wiacie mnie wy żałosne poleczki, które narzekacie na polskich facetów, a same jesteście fleje, brudaski i złośliwe świnie!!!!!!!!!! 😠 jak zaczynacie nas obrażać, to kończy się kultura i zaczynają bluzgi w drugą stronę!!! normalna reakcja!!!!! nie możesz oczekiwać od człowieka na ulicy, że jak dasz mu w twarz, to ci nie odda!!!! zrozumiano??? czy ty też zbyt TĘPA jesteś????? l 19:46 a gdzie te kobiety z klasą i kindersztubą???? nie rozumiesz TĘPA strzało, że odpowiadam idiotkom, które tu się wypowiadały wcześniej, ich własnym językiem??????

Gość ogier32
jak kur/wa nie rozumiesz tępa dzido jedna z drugą, to spójrz na tytuł tematu, to może któraś pojmie, skąd biorą się bluzgi l a jak nie rozumiecie, to WON DO GARÓW!!!!!!! bo jedynie tam sie nadajecie 🖐️

Gość gość
to soe kobitki dalej jerdolcie w gb z ciapatymi :). http://fakty.interia.pl/swiat/news-cameron-przeciw-eksportowi-dodatku-rodzinnego-na-dzieci,nid,1084194#pst69483553 "w angli urodziło sie 25659 dziec***olsk !!!!! w wielu przypadkach ojcami są ciapaci lub murzyni !!!! w wielu przypadkach ojcowie są nie znani !!!!!!!! wiele z tych mamuś siedzi teraz w polsce bo muszą pracować a bękartami zajmują sie dziadkowie !!! po wprowadzeniu przez camerona tych regulacji ciężar wychowania tych angielskich bękartów poniesie państwo polskie !!!!!!!!!" tak polki konczy sie lepszy swiat.

Gość gość
hahaha ogier ty jestes poebany siedzisz caly dzien na forum i tylko warujesz na tym temacie, a won to sobie mow do lusterka bo nie zapominaj cwelu ze to babskie forum, a facet ktory siedzi caly czas na nim to taka chodzaca peeezda 🖐️ pajacu :D

Gość ogier32
internet jest dla wszystkich, więc jesteś taką samą chodzącą peeezdą 🖐️

Gość kafeterianka na pół etatu
ogier32 19:40 to nie ma znaczenia co ja mam do zaoferowania, bluzgam, bo wkur/wiacie mnie wy żałosne poleczki, które narzekacie na polskich facetów, a same jesteście fleje, brudaski i złośliwe świnie!!!!!!!!!! zly.gif jak zaczynacie nas obrażać, to kończy się kultura i zaczynają bluzgi w drugą stronę!!! normalna reakcja!!!!! nie możesz oczekiwać od człowieka na ulicy, że jak dasz mu w twarz, to ci nie odda!!!! zrozumiano??? czy ty też zbyt TĘPA jesteś????? l Obawiam się, że wysokość mojego IQ nie jest synonimem bycia "tępą". Ja napisałam jeden post tutaj, w którym nikogo nie obrażałam. I nie, bluzgi to nie jest normalna reakcja. Jest to właśnie obajw braku kultury. Czy w rzeczywistości też obrażasz nowopoznane kobiety? Poza tym, skoro się obruszasz na pytanie, co masz do zaoferowania, poza obrażanie, to nie ze mną jest coś nie tak. PS: Moja "tępota" przynajmniej mi pozwoliła już w latach szkolnych opanować zasady pisowni, ortografii czy interpuncji języka ojczystego. A jak widać,my nadal musimy czekać, aż osiągniesz ten poziom. PPS: Nie, nie musisz odpisywać, zreszta szkoda mi czasu na pisanie z kimś twojego pokroju. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że reprezentujesz soba taki poziom, że sam dajesz autorce argumenty do reki. Ale niestety zamiast to zrozumiec, zapewne zaraz mnie zbluzgasz. Pozdrawiam prawdziwe kobiety i mężczyzn :)

Gość gość
ogier peeezda to cie urodzila szkoda tylko ze zapomniala zabic c***o niemyta :D

Gość gość
ogier32 internet jest dla wszystkich, więc jesteś taką samą chodzącą peeezdą xxx masz racje net jest dla wszystkich ale kafe dla kobiet hahaha smieciu

Gość gość
podsumowanie - Polki pasują idealnie do Polaków

Gość takasobiebaba
i tym sposobem nawet nie wiedząc ogier przytaknął autorce topiku.

Gość gość
wina lezy po obu stronach bo zarówno kobiety jak i faceci mają swoje za uszami i każdemu można przypiąć jakąś łatkę,więc już przestańcie się spierać tylko spójrzcie obiektywnie na to co dzieje sie dookoła

Gość ogier32
tak jak wspominałem wcześniej, zaledwie kilka % z was jest warte uwagi, z wiekszością nie ma sensu dyskutować, ani kulturalnie, ani z bluzgami, bo 90 % i tak niczego nie pojmie, nara 🖐️

Gość gość
Zgadzam sią z autorką. Malutki procent PL facetów to fajni faceci. Jednak w 99.9% to buractwo. Zero, zero całkowite jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe. Powtarzam jeszcze raz ZERO. Zero romantyzmu, za dużo cynizmu i poczucia że kobieta "powinna być ZAWSZE gotowa rozkładać nogi po panu się chce". KOMPLETNE, KOMPLETNE ZERO o pojęciu kobiecego ciała. Edukacja leży i kwiczy. W życiu nie związałabym się z Polakiem. Zero manier, kultury, higieny osobistej i ogłady. PL faceci mają tę samą mentalność i za żadne pieniądze świata niezwiązałybym się jeszcze raz z Polakiem. Już miałam parę związków z PL facetami i niech sobie każdy mówi co chce, PL faceci niedorastają zagranicznym facetom do pięt.

Gość ogier32
weź przestań pier/dolić :o jak już wspominałem połowa z was stanika nie potrafi sobie dobrać, wy same nawet swoich cycków nie znacie, to dopiero jest tragiczne :o nie wspominam, że połowa z was nawet nie słyszała o orgaźmie, bo nawet same siebie nie potraficie doprowadzić a od facetów wymagacie jakichś cudów, same nie znacie swojego ciała żałosne nieudacznice!!!!! haha :D