Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wskażę prawdę

WEJDŹ I PRZECZYTAJ O SOBIE PRAWDĘ POLSKI OBLEŚNY MĘŻCZYZNO

Polecane posty

Gość wskażę prawdę

Mężczyźni obsmarowują polki, mówią, że się puszczają za granicą z Arabami, Ciapatymi wszelkiej maści, z murzynami, a Niemcami i kim popadnie byle tylko obcokrajowiec. A JA COŚ WAM POWIEM DRODZY ekhm... MĘŻCZYŹNI w Polsce facetów na poziomie jest jak na lekarstwo. Ci normalni, cywilizowani są zajęci bo mają wybór, jest masa pięknych i mądrych dziewczyn u nas. A wy? Nic tej dziewczynie nie potraficie zorganizować, a już po ślubie to możemy zapomnieć o kinie czy teatrze. Wam tylko w głowie sex i obiad. Ma być ugotowane i kobiecie ma się zawsze chcieć i nic w zamian dla niej. Oglądacie się bezczelnie na ulicy za innymi dziewczynami, ja rozumiem są ładne, w Polsce jest ich masa ale nie róbcie tego przy nas. Dziwicie się, że wolimy facetów zza granicy, oni mają nas za ideały! A Włosi?! na piedestał nas wynoszą, we Włoszech przeciętna blondynka jest BÓSTWEM! i oni ją doceniają. A wy niechluje, w bełemkach i dresach, zero wiedzy z zakresu literatury, nic w tych głowach. Porządku nie nauczeni, poszanowania niczego, zero docenienia. A ciort z wami polaczki, BELE CO. POLSKA KOBIETA

Gość rjana
potwierdzam. wiekszosc facetow (nie wszyscy) to c***y bez honoru. bardzo trudno spotkac kogos wartosciowego. albo jakis obszczymur bez pracy i perspektyw albo lajdak szukajacy ciagle nowych doznac z byle jaka kobieta- liczy sie ilosc. no masakra jakas.

Gość gość
Głupota jest niezależna od plc****olski facet

Gość gość
Ja jestem wartosciowy ale , nie mam perspektyw :(

Gość gość
@rjana Żałosna jesteś

Gość gość
gorycz się się z ciebie wylewa. kobieto, takiego sobie wybrałaś, taki cię zranił. śmiało, zapraszam do Anglii, dasz się wyrwać ciapatemu i przeżyjesz resztę swoich dni z uśmiechem na ustach.

Gość chjioydethbfd
Ja jestem cywilizowany, chodzę do teatru, czytam książki, gardzę dresami i blacharami, choć jakby się głębiej zastanowić gardzę 90% ludzkości :) A wciąż wolny, bo czeka na "te jedyna"

Gość gość
No to kochana w dziesiątke trafilas. Dokładnie większość polskich facetów taka jest (nie nie mowie tego z goryczą,bo jestem w związku, ale oczywiscie nie z Polakiem). Oczywiscie nie wszyscy, tego żadna z nas nie twierdzi. Sa wspaniale wyjatki. Ale to zacofanie, brud i ciemnote widać na każdym kroku. Kolega pojechał na weekend do Łódzi. Jego wrażeniaz pierwszej wizyty w Polsce? "O rany, myślałem ze jakiś film kręcą, wszystkie dziewczyny jak modelki, nie wiedziałem za kim się oglądać. A faceci jakby z epoki kamienia łupanego, brudni, lysiejacy, tłuste kłaki, obciachowo ubrani. Myślałem naprawdę, zd jakąś komedie kręcą". Nic dodać, nic ująć.

Gość chjioydethbfd
Łódź, też sobie znalazł miejsce... Dziewczyny jak modelki-> czyli po prostu d****i

Gość gość
Co ty kochana, oni myślą, ze są boscy ;-). Tacy męscy w tym brudzie i zacofaniu.

Gość rjana
a ja mysle ze tacy nibymężczyźi dobrze wiedza ze sa slabi ale udaja ze jest wszystko w porzadku bo przeciez nie oodbiegaja wygladem i zachowaniem od wiekszosci. a potem sie dziwia ze c**prawdziwi mężczyzni czyli mniejszosc maja ogromne powodzenie i moga przebierac w dziewczynach.

Gość gość
dowartosciowalyscie sie juz ? lepiej wam tipsiary bez szkoly ?:) do autorki od wlochow, rozumiem ze zaliczylas seks wkacje we wloszech /?:) pojdz do turcji tam juz w ogole jest kosmos dla polskich kobiet:) ja na 2 tygodnie na karaibach tez jestem swietnym egzotycznym kaskiem dla tamtejszych pieknosci. :)

Gość gość
poza tym jak my jestesmy tacy be to co wy robicie na tym forum ualajac sie na nas wynocha do waszych arabskich panow a sio nikt was tu niechce tipsiary bez szkoly. won! nikt plakac za wami ni bedzie kluseczki. zycze szczescia :)

Gość gość
na o2 dwa artykuly o g***tach na polce i innej nastolatce w indiach. tak, tylko polacy są źli.

Gość gość
prawda, polacy to zniewieściałe ciotki bez pojęcia na temat kobiet

Gość gość
Tak super są. Hahaha. Dlatego wchodzą na forum dla kobiet, żeby sobie poczytać co kobiety myślą, bo sami nie są w stanie na to wpaść ;-) I ten podwójny standard typu ja jestem młody bóg i mam takie rwanie, Jak ONA ma rwanie to na pewno d****** Ha haha, tchórzliwe prostaki wystraszone seksualnością kobiet. Zaraz się tu jadowite ataki pojawią, zobaczycie dziewczyny.

Gość gość
polacy to buraczane cepy z krzywymi ryjami, kukły ubrane w podarte cuchnące dresy i pustogłowiem wypisanym na ich krzywych bezrefleksyjnych dresiarskich twarzach won pod ziemie!

Gość gość
P******* was d**eczki i tyle. Jebcie sie z czystymi bogatymi i pieknymi zagraniczniakami. W tym kraju kryzys niestac kazdego na takie ciuchy jak niemca czy anglika. Polak na fajki niema a wam sie marzy h*j wie co:-(

Gość ogier32
właśnie wszystkie pokazałyście prawdziwy obraz typowej polskiej (ekhem :o) "kobiety" - wredna złośliwa zołza ziejąca jadem z przerostem ego, chodząca z nosem w chmurach bo akurat jakiś włoski konus obsypał ją toną tanich komplementów i wyświechtanych frazesów bez polotu (robi tak wobec każdego nawet najgorszego paszteta który mu sie nawinie :D) a wy od razu w swojej próżności i skrajnej tępocie rozkładacie przed takim nogi sądząc że naprawdę (sic! :D ) włoski konus uważa was za boginie, podczas gdy on chce tylko jak najszybciej wsadzić swojego q**sa w dowolną dziurę :D - oto typowa polka - chodzące zero i wór na sperme 🖐️ :D :classic_cool:

Gość gość
ogier32 xxxxx ale sie zbulwersował :D co zabolało i trza było się jakoś wybronić :D:D:D

Gość ogier32
nie, trzeba było wam prawde napisać, bo same jesteście za głupie by ją poznać :)

Gość gość
Ogier a czy nie uważasz że mają trochę racji ? Kiedy np ostatnio skomplementowałeś swoją kobietę ? Kiedy kupiłeś jej kwiaty , tak ad hoc bez powodu . Mnie ani moja zona , ani jej koleżanki ani nawet moje koleżanki z pracy nie mówią że jestem obleśny .Czasem trzeba dać kobietom to co chciałyby otrzymać . Zwróć uwagę jak odnoszą się nawet młode dziewczyny do starszych , szarmanckich panów wychowanych w dawnej szkole postępowania z kobietami .

Gość gość
ogier32 nie, trzeba było wam prawde napisać, bo same jesteście za głupie by ją poznać xxxxx hahaha no no, tak sobie właśnie to tłumacz :D

Gość gość
Ooo wypraszam sobie...Komplementy lubię, jak każda kobieta, z tym ,że jednym uchem wpadają, a drugim wypadają:D Ot cała filozofia. Sio:) 4o letni młody Bóg, myśli,że dane mu jest wyrwać 20 latkę, bo przecież takie bóstwo (łysiejace, z wielkim brzuchem, z niezadbana cerą) to tylko raz może się zdarzyć:D Kijem wisły nie zawrócisz:D

Gość gość
A po co wyrywać 20to latki . wystarczy być dla nich miłym i same się pchają .

Gość gość
Tego ja stwierdzić nie mogę, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, zreszta mało mnie to obchodzi:) Wszędzie można trafić na jakiegoś imbecyla, lub idiotkę. Jedno jest pewne, jako kobieta mogę stwierdzić, że męski gatunek już poległ:D

Gość gość
05.01.14 i weź tu wytłumacz młotkowi jednemu z drugim, że kobietom nie chodzi wyłącznie o seks i kase, one potrzebują energicznych mężczyzn z życiem, nie zaś dziecinnych emocjonalnie ułomnych chłopców

Gość gość
To bierzcie bad-boy'ów. Będziecie miały atrakcje i ciekawe życie. Może nawet traficie do TV w jakiejś kronice kryminalnej.

Gość niezznamomy
Nie trzeba być zaraz badboyem, aby zrozumieć czego tak naprawdę pragną kobiety

Tylko nie Włosi! brr:O Przesadzasz dziewczyno. Chyba życie dało Ci nieźle w kość.:(