Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w mężu kuzynki

Polecane posty

Znajdź sobie inny obiekt adoracji. Gdybyś odbiła męża kuzynce rodzina by Cię wyklęła. Bo to jest świństwo.

Gość gość
Właśnie nie ma - pustynia.

Gość lejla28
wiesz co powiedz kuzynce jak wyglada sprawa, moze ona zauwazyła , ze powinna sie usunac dla waszego szczescia, moze mysli o tym od tych 9 lat odkad jest z tym twoim ukochanym , moze własnie w tej chwili rozmawaiaj o tobie i dziela majatek , i prawa nad dzieckiem , bo przeciez twoje dobro jest najwazniejsze... zapytaj jej nie bedziesz musiala sie w nocy zastanawiac co by było gdby on był obok

Gość lejla28
ty widzisz co chcesz widziec a slepa jestes na to co sie dzieje naprawde :)

Gość gość
Dlatego ja nie dopuszczam dziw z rodziny i "koleżanek" do męża :D każda wieśniara ma kisiel na widok, i by chętnie się tu wpakowała :D

Gość gość
Jak wyglądasz? Myślisz, że stanowisz dla niej konkurencję? :D posikać się ze śmiechu czy porzygać? Wyjątkowym k****arzem musiałby być, żeby po taki chłam sięgnąć :D

Gość gość
I co po komentarze jakie jak ten ostatni? Lepiej Ci, że kogoś zbesztasz???

Gość gość
Bo tu przychodzą nieszczęśliwi ludzie, z duzo wiekszymi problemami i tak sobie tu piszą, gnoją naiwniaków, którzy zakładają tu topiki. To podwyższa ich poczucie wartości - gdy dokopią komuś anonimowo....

E tam, jakby jeszcze blisko mieszkali. Pofantazjuje se chwile, postrzela z palca i przejdzie jej na rzecz kogoś realnego i będącego w zasięgu :P

Gość ciekawskababeczka
I jak tam - przeszło Ci? Sama kiedyś tak miałam, ale z mężem przyjaciółki. No i często go spotykałam. Do dziś jej zazdroszczę, ale co mogę zrobić. Nosze to w sobie już 2 lata...

Gość gość
Oj nie przeszło a sprawa nabiera tempa, bo okazało się, że z jakiś tam względów nie przyjeżdzają w wakacje a już za 2 miesiące!!!!!

Gość aleczka 33
moim zdaniem to tylko zauroczenie , nie powinnaś psuć szczęśliwego małżeństwa nie jedż do nich tylko znajdz sobie kogoś wolnego mało tego po Polsce chodzi ???

Gość gość
No jak niektórzy mówili tak jest - przeszło jak ręką odjął:)

Gość gość
Kurcze! Przyjechali wczoraj, widziałam się z nim. Ten jego wzrok, gapił się cały czas. Nie było okazji pogadać sam na sam. NA przywitanie buziak w policzek.

Gość gość
W czwartek przyjada i zostają do weekendu. Ja tego nie przezyje....

Gość gość
no i?

Gość gość
może zanim zaczniesz sie dobierać do cudzego męża, pomyśl jakbyś się czuła gdyby Twoja kuzynka chciała uwieść Twojego ...? do tego jak zawsze ucierpi niewinne dziecko. Niektóre baby to zimne suki i tyle .... facet zajęty to zajęty. kropka. Minimum honoru i empatii każdy powinien z siebie wykrzesać