Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

CZY TO NIE STRASZNE BO JA JUŻ PŁACZE

Polecane posty

Gość metalówaa1994

W polsce do końca stycznia odbędzie sie kilkadziesiąt koncertów metalowych z czego kilka u mnie w mieście a ja nie będe na żadnym z nich bo nie mam pieniędzy i musze sie uczyć do sesji. :( Tu jest lista: http://www.rockmetal.pl/koncerty.html czy was tez nie przygnębia ta duża ilośc imprez na tej liście na których nie będe obecna? :(

Gość gość
spoko, zdążysz załapać się na koncert jazzowy

Gość Gosiakowa_
Nie teraz to kiedyś nie martw się tylko się ucz do sesji żeby zdobyc wyksztalcenie dobrą prace i dobrą kasę :) A jeśli ci bardzo zależy to może idz do jakiejś dodatkowej dorywczej pracy , albo staraj się odkładać kasę.

Gość gość
widziałem ostatnio fana zespołu metalowego, zapomniałem nazwy ale był on ubrany w czarną kurtkę przypominającą sukienke, damskie czarne rajstopy i glany, włosy długie koloru pink, myślałem że się zerzygam

Gość gość
ja też ostatnio widziałem fana metalu. z jego walkmana leciała c*****a muza:O

ta, z walkmana, kolega żyje w latach 90 ? :D na jakiej wsi używają jeszcze walkmanów? :D Problem w tym że jestem zbyt leniwa na prace dorywczą a odkładac nie mam w sumie z czego :(

Gość gość
nie wiem z jakiej wsi on był, ale miał walkmana a z walkmana c*****a muza metalowa. nie wiem, może twórcy i fani są mentalnie zatrzymani na poziomie kaset:)

muzyka metalowa nigdy nie jest c*****a, nawet najgorszy zespół metalowy jest 100 razy lepszy od najlepszego wykonawcy innego gatunku muzycznego. :classic_cool:

Gość gość
autorko nie masz gustu. Metal to nic więcej jak kupa złomu. Jazgot i krzyki aż uszy krawią.