Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka12

Czy opłaca się udzielać korki z angielskiego

Polecane posty

Gość gośćautorka12

Pytanie do tych co się tym zajmują lub znają kogoś kto tym się zajmuje zawodowo. Czy można tylko z tego się utrzymać?Pracując dodatkowo w szkole językowej? Myślę nad tym ale nie chce pracować w szkole publicznej

Gość gość
Tak przy okazji... Do szkoły publicznej raczej się nie dostaniesz (bez znajomości). Etaty są poobsadzane, a poza tym, takie czasy, że szkoły się zamyka, a nauczyciele mają się przekwalifikowywać (mówili o tym w TV).

Gość gość
dzisiaj każdy, dosłownie każdy udziela korków z angielskiego, nieważne czy ma na to papiery czy nie. Idąc ta drogą, nic nie stoi na przeszkodzie. W zależności od umiejętności, miejsca zamieszkania i ilości godzin można zarobić od kilkuset do kilku tysięcy złotych miesięcznie - im więcej godzin tym więcej kasy. Minus w tym, że trzeba założyć działalność gospodarczą albo pracować na umowach śmieciowych (oczywiście, tutaj kwitnie również szara strefa) - cały czas. Dochód nie jest stały - jak jest długi weekend, czy święta albo wakacje - kasy nie ma ale można dorobić przez resztę roku. Moim zdaniem, można się w to pobawić przez parę lat i nieźle na tym wyjść, ale nie warto wybierać to na pracę na całe życie

Gość kasiakowaaaa36
mówi się udzielać KORKÓW, a nie "korki". Naucz się odmiany przez przypadki. W życiu bym nie chciała, żeby mnie uczył ktoś, kto nawet po polsku mówić nie potrafi. Wstyd!

Gość Samograjka
ja żeby się utrzymać w Warszawie pracuję w speak up daje korepetycje i pracuję w gimnazjum na zastępstwo na cały etat, ale stać mnie na co chcę mimo że czasami w tygodniu pracuję po 50-60 godzin no i w weekendy niektóre