Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guguuu

przymieramy glodem z coreczka

Polecane posty

Gość gość
pamiętajcie grzech zawsze sprowadza cierpienie macie przykład

Gość gość
"pop*****lency robia dochodzenie z kat autorka pisze " o! nie sądziłam, że jeszcze znajdzie się osoba pisząca "z kąt". No to się nazywa beznadziejny analfabetyzm wtórny :D

Gość gość
Powiedzcie, jak można być tak niezaradnym?

Gość gość
" Ja myślę że ty po prostu jesteś albo naciągaczką, albo totalną społeczną kaleką. Nie zorientowałaś się o pomoc z opieki, czy coś ci może przysługiwać, choćby bezpłatne posiłki w przedszkolu. Nie interesujesz się alimentami jak je dostać. Sorry." ha ha, bo to jest osoba, która chce sobie popykac na kafe a zakłada taki temacik, bo wie, że będzie dużo bulwersacji :D

Gość gość
Dziewczyno ogarnij sie!! Wystarczyloby gdybys poszla do mopsu-tam by cię pokierowali co dalej,masz tez darmowa pomoc prawną. Lepiej siedziec na kafe i sie żalić?tym chcesz córkę nakarmić? Jestes niepoważna i niezaradna.

Gość 0 Terenia 0
"przymieramy glodem z coreczka" Trzeba było abortować, a tak musisz się dzielić żarciem :classic_cool: 🖐️

jak już wspomniałam wcześniej , dopiero teraz zaczęły się nasze problemy odkąd przestał przesyłać pieniądze a ja się pochorowałam , wcześniej sobie radzilismy, nie miałam potrzeby starac się o jakieś zasiłki z MOPS-u. wszystko przez to ,że on się na nas wypiął a ja się pochorowałam. pieniądze się roszeszły. mówiłam byłemu ,że nie mamy co jeść to kręcił ,że on tez nie ma ani centa.

Gość gość
nie " dla was się wydaje" tylko "wam się wydaje", sieroto jedna dzieciaka tylko potrafiłaś dać se zrobić a potem założyć neta i się użalać, i żebrać. Żal tego dzieciaka, że ma taką matkę.

Gość gość
możesz podać jakiegoś maila? mam dla ciebie propozycję

Gość gość
caritas, kosciol,.. mops.

jaką propozycję? wolałaym nie podawac meila ponieważ w nazwie jest moje imie i nazwisko.

Gość jhgjjjkjjkl
I co z tego, że nie miałaś potrzeby korzystać z mopsu? Jakbyś poszła to przynajmniej teraz wiedziałabyś co robić, bo nawet jakbyś nic nie uzyskała, to prawnie by c***omogli. Przynajmniej byś wiedziała, kiedy możesz się ubiegać o jakiś zasiłek i na co. A były się wypiął, boś naiwna. Pewnie spotkał tam jakąś lalę i jej kasiorę daje.

Gość gość
Idź do mopsu, powiedz jaka jest sytuacja, że nie masz co do garnka włożyć, może jest niedaleko jakaś jadłodajnia, może ta babcia nie jest taka zła i by Wam pomogła

jutro udam się do MOPS-u poprosić o pomoc, dowiem się czy należy mi się jakaś pomoc.

Gość gość
Wiara i modlitwa też czynią cuda, zaufaj Panu, że Was wyprowadzi z tej sytuacji, a alimenty się należą na dziecko.

Gość jhgjjjkjjkl
Łomatko, kobito, jak ktoś chce maila, to załóż se drugiego i mu podaj. Proste.

Gość gość
Kochana, skąd jesteś? Może moge Ci jakoś pomóc?

Gość gość
"wolałaym nie podawac meila ponieważ w nazwie jest moje imie i nazwisko." to żart? każda skrzynka mailowa umozliwia tworzenie aliasów antyspamowych, które można potem jednym kliknieciem zlikwidować. Jesteś aż tak ciemna? Czas marnujesz tylko pykając na kafe? Jaka z ciebie matka, że interesuje cię tylko pisanie bzdurek a nie potrafisz tak naprawdę korzystać z internetu. Z taką nieporadnością spotykam się po raz pierwszy. Lepiej ty już zerwij tę umowę na net, bo on ci i tak do niczego nie sluży.

Gość gość
"A były się wypiął, boś naiwna. Pewnie spotkał tam jakąś lalę i jej kasiorę daje" może zwyczajnie spotkał inteligentną, bo ta tutaj to głuptak jakich świat nie widział

Gość guguu
Jestem z Wawy. A jak chcesz mi pomóc ?

Gość gość
to znaczy, że maila nie podasz? szkoda...

widzę,że nie ma tutaj normalnych osób , którzy są w stanie normalnie popisać.Każdy potrafi tylko oceniać . Idę córeczce zrobić frytki zajrzę tutaj później.

Gość gość
Rozumiem ze jest ci ciezko ale to dużo w tym twojej winy bo jestes nierozgarnięta,zakladaj sprawę o alimenty bez sentymentów żadnych!!! i z calym szacunkiem zloz i co najmniej 800zl bo nawet jaj pracuje za minimalna to to będzie 1/4 jego pensji.a jak nie będzie chcial c***odać adresu to podaj ostatni znany ci adres nawet u w Polsce i w pozwie napisz by w przypadku nie stawiennictwa tatusia sad wydal wyrok zaoczny

Gość gość
Taka niby jesteś biedna a stać Cię na frytki ?!

prosze załozyłam meila, jesli ktoś chciałby normalnie popisać i dać jakieś rady poza forum guguuu@o2.pl, dziękuje za każde dobre słowo.

Gość gość
Jeśli nie podasz żadnego namiaru, to nie jstem Ci w stanie w żaden sposób pomóc. Zdaję sobie sprawę,że nie wsztytsko chcesz wywlekać na forum. Opamiętaj się Kochana, wyslij ten adres i idź z mała na spacer, albo co, bo jak sama pewnie wiesz,że dzieciaki w tym wieku potrzebuja sporo uwagi. Chętnie pomogę, ale jak narazie nie mam możliwości, więc konkretnie.

Gość gość
autorko jaki masz rozmiar ubrań, butów? mogę coś c***odesłać bo mam dużo swoich ciuchów których nie noszę

Gość gość
no i widziecie? podała :D a niby chciała się tylko wyżalić ha ha ha ha ha, zawsze taki sam sposób żebraniny teraz czeka na maile od naiwniaków :D

Gość gość
kochana wysyłam ci maila, jak dasz nr konta to cię poratuję, bo uważam, że warto pomagać potrzebującym. dobrze, że tu napisałaś. pzdr

Gość gość
I dobrze, że podała.