Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guguuu

przymieramy glodem z coreczka

Polecane posty

nie podałam meila po to,żeby ktos mi słał pieniądze, przykro,że nikt nie potrafi tego zrozumieć.

Gość gość
widzisz ja mam kasę ale z*********m od rana do nocy i tak od 4 lat, chociaż już mam 30 dopiero zdecydowałam się na dziecko bo ciągle muszę pracować, jestem wycieńczona, mam wrzody żołądka od stresu w pracy, co z tego że robię karierę, mam tego dosyć, jestem w 8 miesiącu ciąży i dalej pracuję, ale za tydzień idę na zwolnienie bo wczoraj np. zemdlałam :( Ty chociaż masz spokój i córeczkę a ja wieczny zap*****l

Gość muuuuuu
temat "przymieramy glodem z córeczką" ... znaczy co... glodzicie sie na sile...?! nie stac was na jedzenie...? jesli nie stac was na jedzenie to sprzedajcie kompa i odlaczcie internet.

Gość gość
Ja też CIę poratuję. Zarabiam tyle, że z łatwością pokryję Twój debet. Zaraz napiszę. Trzymaj się:)

Gość gość
a na co zmarli oboje rodzice?Musieli byc jeszcze bardzo mlodzi. A co z pozostala trójka dziadkow, bo piszesz tylko o jednej babci? Rodzice tez byli jedynakami?

Gość gość
no i temat jakos sie urwal na tych wymarlych WSZYSTKICH czlonkach rodziny- hmmm, nie skomentuję

Gość gość
przecież cel osiągnięty - teraz żebrze na maile :D

nie utrzymuje kontaktów z nikim dalszej rodziny, ze strony mojej mamy większość rodziny to sa alkoholicy. od nikogo żadnych pieniędzy nie przyjęłam, kończę już pisanie tutaj bo mam dość naskakiwania na mnie napisałam bo miałam chwilę słabości, ale biorę się w garśc i żegnam wszystkich.

Gość gość
haha sami znawcy się znaleźli

Gość gość
To jak mam pomóc? to ja sie ucieszyłam na @, a ty teraz piszesz,ze pieniązków nie chcesz? ja wiele nie mam. To co paczkę żywnościową, czy jak?

Gość gość
jeśli masz problem z kasą, to idź do księdza, albo do sióstr do zakonu jakiegoś i poproś o pożyczke z 80zł, na milion procent dostaniesz

Gość gość
W sumie szkoda, że nie chcesz pieniędzy, bo zawsze by to trochę pomogło. Przynajmniej dziecku, które nic nie winne. Jednak, twoja wola....

Gość gość
jest caritas dom samotnej matki

Gość gość
Ja mogę nieco pomóc. Jeśli nie chcesz pieniędzy, to jakiej pomocy oczekujesz? Paczki żywnosciowe? Ubrania dla małej? Choć sądzę, że pieniądze byłyby chyba lepsze, bo sama zdecydujesz jakie są najpilniejsze potzrzeby

Gość gość
Bardzo dobrze świadczy o ludziach którzy chcą Co pomóc-chwała im za to. Ja do takiej grupy się nie zaliczę gdyż trzy razy już mi życie pokazało,że nie warto. Ale jeśli Ci tylko ludzie pomogą to ja mówię:czapki z głów!

Gość gość
Po pierwsze,ten cały temat to na pewno prowokacja.jak zwykle. Po drugie,gosciu z 2014-01-06 16:28:28 bzdury piszesz,bo zczego się cieszyć,ze ludzie wirtualnioe wypisują bzdury,ze niby pomoga i tak dalej,ale jakoś nikt w realnym swiecie nie garnie się do pomocy gdy naprawde zdarają się takie przypadki. Ale tak jak na poczatku napsiałam ten temat to zwykła ,bezumiejętna prowokacja. Osoba będąca w takich tarapatach na pewno nie przesiaduje godzinami przed kompem i biega po stronach internetowych.

Gość gość
czy ktos z obecnych tutaj korzystal zpomocy opieki? no wlasnie duzo krzykaczy,jak pojdzie i poprosi o pomoc to moze potrwac,malo tego musi przyjsc pani na wywiad,autorka musi podac wszystkie dochody jakie ma i wydatki,szukaja rodziny ktorz moglaby jej pomoc,a czas leci ona potrzebuje pomocy tu i teraz a nie czekac na decyzje z opieki,dla niedowiarkow idzcie i przekonajcie sie jak panstwo pomaga

Gość gość
06.01.14 a skąd możesz wiesz,że ludzie nie pomagają gdy ktoś prosi?A czy prosi w sieci czy prosi na ulicy to jest jakaś różnica? Sama piszesz bzdury i zacznij myśleć-to nie boli!

Gość gość
a d**ę mam jak szafa trójka i też przymieram pomóżcie brakuje na wódkę

Gość gość
Kupię ci chleb magdanemail-guard@yahoo.com

Gość gość
Do 06.01.14 Jakby pomagali relanie,to wirtualnie by nikt nie prosił o pomoc.

Gość gośćiuwazzzzzzzzzzzz
I co dalej z tą sprawą ?

Gość gość
Widzę roksi że swoją fantazję włączyłaś teraz łukaszek zagranicę uciekł,a poprzednim razem to po drzewo c*****kudny leń chodzić nie chciał a to świnia.

Gość guguuuu
Przepraszam, że nic nie pisałam ale biblioteka miała remont i nie mogłam pisać :(

Gość ciepla kawa
hahaha :D skoncz te prowokacje

Gość guguuuu
najgorsze jest to, że zapomniałam hasla :(

Gość guguuuu
Wyślecie Mi coś ? :o głodna jestem :o

Gość gość
A co byś potrzebowała