Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił dla mnie wszystko potem zostawił mnie

Polecane posty

Gość gość
D****arz zawsze pozostanie d****arzem ;) tylko noga mu się powinęła. Z normalnymi żonatymi, w separacjach nie ma takich cyrków.

Gość gość
Starszy 13lat i ma córkę

Gość gość
No to moze jednak faktycznie sobie to wszystko przemyslal skoro ma dziecko. Gdyby tylko chodzilo o zone, to moze i by ja zostawil, ale 13 letnie dziecko, czyli z zona pewnie byli razem z 15 lat - tego nie da sie o tak przekreslic...

Gość goscinna99
Wogole jak ty sie moglas pakowac w takie cos? Szef, starszy o 13 lat, zonaty i dzieciaty?????? czym ty myslalas?????????

Gość gość
;) Mnie to smieszy to: "Nie ma opcji zeby mnie nie chcial" Nad czym Ty sie zastanawiasz? Zauroczyl sie Toba i mu przeszlo. Takie to dziwne?

Gość gość
13 lat starszy a córka ile ma lat?

Gość gość
Jakies dziwne emocje nim targają, może wyrzuty sumienia go ruszyly? może cos nagle przestalo mu się w Tobie podobać? w zasadzie to on Ci tego nie wyjasnil, to co my możemy na forum radzic ?

Gość gość
Ja też tak miałam: zostawił wszystko dla mnie, a potem odszedł. Tak po prostu, niewiele tłumaczył. Jest sam. Popapraniec - tak o nim mówię i Ty chyba też tak będziesz mówić o swoim :(

Gość gość
Musiałam się komuś wygadać. Tutaj są różni ludzie, różne opinie, ktoś mnie zrozumie, ktoś mnie zwyzywa od najgorszych... Potrzebuję rady w formie dowolnej. Nie mam na tyle siły, żeby znowu się z nim widzieć, poza tym on się do mnie nie odzywa, ja nie jestem z tych kobiet, które się proszę: bądź ze mną, bo nie dam rady. To było coś cudownego, naprawdę życzę każdej kobiecie żeby przeżyła coś takiego i bez uprzedzenia prysło. Z dnia na dzień, bez żadnego przygotowania, kłótni....

Gość gość
Ale to jest na WASZE zyczenie. Popatrzcie. Facet mieszka z zona. Zle mu sie uklada. Rownolegle zaczyna dogadywac sie z inna. Wyprowadza sie od zony. OD RAZU rozpoczyna zwiazek z inna- mloda siksa. Jest zauroczony jest fajnie, jest seks, jest milo. No zakochance cala geba. A pozniej... upssssss, tesknota za zona? Mysli? Kazde rozstanie trzeba odchorowac w samotnosci bo potem sa efekty. :)

Gość gość
Nie zycz kazdej kobiecie. Mi nie zycz. :) Ja wole PRAWDZIWA MILOSC a nie zwykle zakochanie. :)

Gość gość
pouzywal sobie i wroci do zony hahahha

Gość gość
jesli on ma około 40 lat i córkę 4 letnią to moze znamy tego samego gagatka?:P

Gość gość
Tylko, że on miał łzy w oczach, jak mi to mówił. Nie widziałam go NIGDY takiego. Jak weszłam do tego mieszkania to byłam w szoku, zawsze pełen życia - wtedy szary, smutny, zrezygnowany...

Gość dziewczyna stad
A ja miałam tak - bylam z chłopakiem 1,5 roku, cudowny,intensywny związek.Po ok roku dowiedziałam się, ze ma druga na boku (nie od niego) mało tego uslyszalam, ze szaleje na jej punkcie, tego jak się poczułam nie musze opisywac, bo się pewnie domyślacie, natychmiast z nim skonczylam.Bylam pewna, ze poszlam mu na reke, ze będzie z nia a tu co? niespodzianka ....szalal, ale z rozpaczy,ze go zostawiłam, w zyciu nikt tak mnie nie przepraszal,prosil,blagal,plakal,kleczal etc...pol roku walczyl o nasz związek, niestety dla mnie już był przegrany,nie wybaczyłam. Pisze do Autorki,bo taka jesteś pewna,ze on Cie chciał/chce, facec***otrafią tez klamac, on czegos ewidentnie zaluje, facet, który kocha w zyciu się tak nie zachowa, nie będzie ranil swojej ukochanej, ten mój tez tam niby na boku szalal az ja w d**e kopnal, nic dla niego nie znaczyla, od razu z nia skonczyl, była forma rozrywki ....

Gość gość
i co z tego, ze mial lzy w oczach;pppppp Moze mu przykro. jest rozbity emocjonalnie. I tyle.

Gość gość
tez bym miala lzy w oczach jakby do mnie przyszedl facet ktoremu mam dac kosza a ktoremu robilam nadzieje! Ja jak daje kosza to sama rycze i rozpaczam. :)

Gość gość
No mial lzy w oczach, bo mu smutno, ze takie swinstwo zrobil rodzinie...Po sylwestrze bez zony zrozumial na kim mu naprawde zalezy...a swieta jak spedzaliscie, razem czy osobno?

Gość gość
Wigilia osobno w nocy razem, w 1dzień świąt podobnie, 2 dzień świąt razem.

Gość gość
Naprawde myslalas, ze mozna z mieszkania z zona wejsc od razu w nowy zwiazek bez uszczerbku na zdrowiu? przeciez prawdziwa milosc buduje sie latami... Nie watpie. Byl w Tobie zakochany. No, ale co z tego zakochania?

Gość gość
Przemyślał sprawę, zrozumiał błędy a teraz się smuci, bo pewnie żona go nie chce.....

Gość gość
widocznie w swieta przy stole z zona i corka zrozumial co stracil

Gość dziewczyna stad
Mi mój mowil,ze w tamta mu tylko w glowie zawrocila, ale to mnie kocha jedyna, prawdziwa miloscia, podejrzewam, ze u Ciebie jest podobnie, zrozumial co dla niego w zyciu ważne, bylas milostka w jego zyciu a nie TA JEDYNĄ

Gość gość
Niestety dla Ciebie, ale tak na pewno jest. Nie ma innego wytłumaczenia. Człowiek popełnia błędy on widocznie swoje zrozumiał i teraz nie wiem jak się z tego wyplątać

Gość gość
no cóż jesteś tylko kobietą - do zabawy i zostawienia.

Gość gość
...nie był na wigilię z żoną tylko u rodziców...

Gość dziewczyna stad
Jeśli bylas dla niego tak wazna, czemu na wigilie Cie nie zaprosili, nie zabral Cie z sobą ?

Gość gość
może rodzice mu uświadomili jaki błąd popełnił?

Gość gość
no moze i wigilie spedzil u rodzicow, ale pewnie zona i corka tez tam byly. Przeciez to rodzina i dziadkowie napewno uwielbiaja wnuczke...

Gość gość
Kiedy żona przyszła on wyszedł i przyjechał do mnie.