Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił dla mnie wszystko potem zostawił mnie

Polecane posty

Gość dziewczyna stad
jasne, tak się tłumaczy, no proszę Cie, nie bądź taka naiwna.

Gość gość
Ale nawet jesli byl przez moment w Tobie zakochany to co z tego? Nie balas sie naprawde? Jak ktos z jednego zwiazku w drugi tak szybko przeskakuje? Nikt Cie nie ostrzegl? Mama, siostra, tata?

Gość Facet przeżywa kryzys wieku
średniego i cchiał sobie p******* młodą dupcię, a teraz do niego dotarło, że 25 lat to juz nie taka znów młoda. Wokół same chętne studentki. ot i cała filozofia :)

Gość gość
no przestan!!! I jak dziecko zobaczyl, to tez je olal...zwlaszcze jesli mala rzucila sie tatusiowi w ramiona....jesli ty w to uwierzlas to naprade jestes naiwna.

Gość gość
no i co z tego że zostawił? będą kolejni, za 2 tygodnie zapomnisz jak Cię boli. kredyt ani dzieci was nie wiążą, więc w czym problem? młoda jesteś, weź się w garść.

Gość gość
Zakochana kobieta patrzy na takie sprawy inaczej. Dla mnie żonaty facet, który rozstał się z żoną może przecież sobie jeszcze ułożyć życie. To go nie przekreśla. On do żony już nic nie czuł. Niczego nie ukrywał. Zawsze był uczciwy...

Gość gość
Skad wiesz, ze nic nie czul? To dlaczego z Toba nie jest? Skad wiesz, ze zawsze byl uczciwy? Gdyby tak bylo to bys z nim teraz siedziala.

Gość gość
No i co autorko? przejrzalas juz na oczy...

Gość gość
i dobrze ci tak autorko, kochanki to zwykłe k***y są, ja mam 30 lat a bym facetowi w związku nie wlazła do wyra, dla mnie taki facet jest totalnie aseksualny, nawet jeśli by mi gadał jakieś bzdury, że nie układa się mu z żoną. Ładnie cię potraktowal i dobrze ci tak ściero