Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój byly mąż dziś został drugi raz ojcem

Polecane posty

Gość gość
Widocznie ma

Gość gość
moze to prowo a moze nie ale mysle, ze twoj maz to szuja. Nic sie nie boj to jak bardzo skrzywdzil ciebie i twoja corke kiedys do neigo wroci. A jak jest d****arzem to od tej drugiej tez kiedys odejdzie bo ona ma cos takiego juz we krwi.

Gość gość
Nie mogę powiedzieć, że jest złym ojcem- dzisija zabrał małą do szpitala, później na lody i do bajkoladni. Płaci mi co miesiąc punktualnie 700 zł alimentów a czasami troche więcej. Kupuję jej ciuchy, książki.

Gość gość
Kupił jej tableta - najpierw spytał mnie o zdanie.

Gość gość
Gdzie ja teraz znajdę pracę? Mam 39 lat. Zero doświadczenia. On ma 33 lata, a ona 30. W czym ona jest lepsza? Xvxvxc Serio nie wiesz? Nie oszukuj sie, ze to tylko przez pare dodatkowych kg. Miał nudna, nieinspirujaca żonę bez ambicji. Każdy traci szacunek , przykro mi. Serio.

Gość gość
Nie czepiaj się.

Gość gość
Trzeba było nie brać sobie młodszego :P

Gość gość
Może racja. Teraz nie wieżę, że małżeństwo gdy kobieta jest młodsza.

Gość gość
Tylko ja byłam taka szczęśliwa. Miałam wszystko piękny dom, ogród, jego, wspaniały sex, pieniądze.

Gość gość
Robiłam dla niego wszystko. Gotowałam, pralam, sprzedałam.

Gość gość
Daj spokój

Gość gość
:-(

Gość gość
Byliśmy u nich. Jak ją zobaczyłam to byłam to przeżyłam szok wyspana, uśmiechnięta, włosy ułożone. Była jej matka i moja była teściowa. Weszłam do domu i poczułam się jak dawniej. Chociaż dom całkowicie zmieniony bardziej nowoczesny.

Gość gość
:-(

Gość ladyona
tracisz czas na roztrząsanie tego co było i wiesz co autorko powinnaś byc przykładem dla wszystkich kobiet, które stawiają faceta na pierwszym miejscu, że nie warto tego robić. Staracie sie dla nich, dosłownie buty byście im czyściły a późiej sie dziwicie, ze was zostawiają i jest płacz i pytania dlaczego. A dlaczego? Bo nie potrzeba im drugiej matki, opiekunki i sprzataczki tylko KOBIETY. Kochana, wolałabyś aby on miał kochanke i cie oszukiwał? Chyba lepiej, ze postawił sprawe jasno. Teraz ty powinnas sie wziąć w garść, rodzina napewno ci pomoże. Nie siedz juz na kafeteri tylko szukaj pracy jak najszybciej nawet takiej mało płatnej na początek bo za 700zł długo nie pociągniesz, masz dziecko i to na nim powinnas sie teraz skupić, nie na facecie! Ogarnij sie, głowa do góry i pokaż byłemu ze dasz sobie rade, aby nie miał satysfakcji!

Gość ladyona
tracisz czas na roztrząsanie tego co było i wiesz co autorko powinnaś byc przykładem dla wszystkich kobiet, które stawiają faceta na pierwszym miejscu, że nie warto tego robić. Staracie sie dla nich, dosłownie buty byście im czyściły a późiej sie dziwicie, ze was zostawiają i jest płacz i pytania dlaczego. A dlaczego? Bo nie potrzeba im drugiej matki, opiekunki i sprzataczki tylko KOBIETY. Kochana, wolałabyś aby on miał kochanke i cie oszukiwał? Chyba lepiej, ze postawił sprawe jasno. Teraz ty powinnas sie wziąć w garść, rodzina napewno ci pomoże. Nie siedz juz na kafeteri tylko szukaj pracy jak najszybciej nawet takiej mało płatnej na początek bo za 700zł długo nie pociągniesz, masz dziecko i to na nim powinnas sie teraz skupić, nie na facecie! Ogarnij sie, głowa do góry i pokaż byłemu ze dasz sobie rade, aby nie miał satysfakcji!