Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększenie piersi

Polecane posty

Gość gość

Cześć, W lutym mam operację powiększenia piersi w Krakowie, marzyłam o tym zabiegu od wielu lat, mimo że operacja już za kilka tygodni wciąż mam dylemat czy wybrać kształt anatomiczny czy okrągły, Dziewczyny proszę odezwijcie się czy któraś z Was miała operację czy może tak samo jak ja będzie miała? A może na forum jest jakaś dziewczyna z Krakowa? (w dwójkę zawsze raźniej) pozdrawiam Anka

Gość gość
Zrób sobie jedną taką a drug ą inną potem można szybciutko wymienić nataką która ci odpowiada

Gość gość
Glupiutka odpowiedź jak i osoba która to napisala

Gość gość
myślałam, że na tym forum udzielają się inteligentni ludzie, ale jak to czytam to płakać mi się chce........totalny niż:-(

ja bym chciała sobie powiększyć piersi i być może zrobię to w przyszłości jeżeli podołam finansowo :) a co do kształtu to ja osobiście zdecydowała bym się na anatomiczny ponieważ piersi wyglądają wtedy bardziej naturalnie. Pozdrawiam i trzymam kciuki ;) Ps. a tak z ciekawości ile będzie to Ciebie kosztowało ?

Gość gość
Anka jesli wyjsciowke masz znikomą to anatomy a jesli tera masz piersi opadniete i wieksze to okrągłe. Najlepiej zaufaj doktorowi bo on spogladajac na twoje cialo będzie wiedział co do ciebie będzie pasowało.