Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzila ktoras z was z lekarzem ktory prowadzil wasza ciaze

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mial dyzuru tylko przyjechal specjalnie do was? Jesli tak to ile mu placiliscie i czy nie bylo z tym problemu

Gość gość
Moja miała akurat dyżur, więc w tym nie pomogę, czy da się to załatwić. Jednak rola lekarza w czasie normalnego porodu jest znikoma i nie wiem czy warto próbować go opłacić. Moja przyszła na samo wypieranie dziecka i w pewnej odległości stała i patrzyła sobie. Całą pracę wykonały położne łącznie z zszywaniem.

Gość gość
A po co ci lekarz jak poród odbiera położna lekarz nie jest do niczego potrzebny

Gość gość
A po co ci lekarz jak poród odbiera położna lekarz nie jest do niczego potrzebny

Gość gość
Bo w szpitalu gdzie bede rodzic nie mozna oplacic sobie poloznej. A zalezy mzeby miec pewnosc ze dostane zzo

Gość gość
ja miałam cc co prawda ale rodziłam w innym szpitalu niż pracuje mój lekarz i specjalnie załatwił z ordynatorem że przyjedzie mnie operować, miał podpisaną jednorazową umowę i dzięki temu dostał za to kasę, a ja nie musiałam mu nic dopłacać, nie musiałam tez pokrywać w szpitalu tzw "usługi komercyjnej"

Gość nietakop
A ja się nie zgodzę, dobry lekarz, który ma silną pozycję na oddziale, jak mój, może bardzo dużo. Jak to w szpitalu jest hierarchia i lekarz jest nad położnymi, wiadomo...jak coś rozkaże ;), to zrobią.

Gość nietakop
Rodziłam sn, złożyło się tak, że mój gin mnie przyjmował na porodową, wręcz wciskał, bo podobno nie było miejsc, powiedział lekarzowi dyżurnemu co i jak, położne też szybko wiedziały czyją jestem pacjentką i moim zdaniem, to dużo znaczy, nie mówiąc o tym, że się dowiadywał przez tel. jak akcja porodowa. Jakbym miała planowaną cc, to na pewno by ten lekarz mi robił, nie ma opcji :)

Gość gość
Ja akurat "trafiłam" jak mój zaczynał dyżur. Ale uważam ze to cudowny zbieg okoliczności. Ordynator w tym szpitalu znany jest z tego ze nie zgadza sie na cc i kobiety rodza po 20 godzin. Moja akcja porodowa sie zatrzymała kiedy dziecko było wstawione w kanał, połozna cisneła na naturalny a mój lekarz wręcz wymusił cesarkę i to na cito. Dziecko było owinietę pępowiną - jeszcze chwila i na cesarke byłoby za późno.. musieliby siłą wyciągać a dziecko juz sie zaczelo dusic. Uważam że warto miec przy sobie dobrego zaufanego lekarza.

Gość gość
Mi mój lekarz już miesiąc wcześniej ustalił termin i godzinę porodu.Miałam się zjawić na wywołanie. To on przeprowadzał wszystkie badania.Skończyło się cc, którą zrobił mój lekarz z ordynatorem.