Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mi ksiadz dowalil na koledzie

Polecane posty

Gość gość

Masakra, przyjmujemy księdza na kolęde na chwilę usiadł napił się herbatki usiadłam obok niego przy stole a on: ojejku ale Ty masz tapete na twarzy! Przy wszystkich mi tak dojechał. Mowie do niego ze jak mu się coś nie podoba to się przesiąde, Az mu się głupio zrobiło. Nie wiem, co to miało znaczyc, nie maluję się tak przesadnie, lekki podkład kredka i tusz. Księza to sobie juz na wszystko pozwalają, niestosowne uwagi to standard. Tym bardziej,że nie jestem jakąs gowniara z gimnazjum, czy z liceum. Boże, co to miało znaczyc.

Gość gość
a po co wpuszczacie tych czarnych galganow

Gość gość
Dobrze, że ktoś Ci w końcu prawdę powiedział.

Gość gość
Pewnie chodziło mu o oczy, bo zawsze podkreślam je kretką. Ale przesadził, myslal,ze sie zamknę, a dla mnie ksiadz to człowiek jak kazdy i mu odpowiedziałam. Ale mnie w*****ł, szybko się zmył

Trzeba mu było powiedzieć, że nie przyjmujesz krytyki tego typu od faceta, który szwęnda sie po mieście w spódnicy:D:D

Gość gość
w swoim domu możesz mieć nawet tęcze na glowie , i korone, twój dom i tyle

Gość gość
kredką heh sorki

Gość gosc numer 1
ja też podkreślam kredką,bo mi się tak podoba i mam w*******,po to to jest,żeby używać,no nie? ;p

Gość gość
powiedział "tapete"? Sorry, ale nie wierze

ło tam.Chciał zagaić gdzie to kupiłaś ale nie wiedział jak;)Trzeba go było spytać gdzie kupił taką fajna tunike z falbankami:)

Gość gość
A ja myślałam że książe ci w ryj przywalił na szczęść boże

Gość gość
U mnie ksiądz SKRYTYKOWAŁ wystrój pokoju.

Gość gość
coś tam gadał, ze jak się maluje to mam coś do ukrycia. Dosłownie powiedział: tapete i patrzył na mnie jak na debila, nie odzywałam się pozniej nic. Nie powinien zwracac uwagi w ten sposób no i w ogole nie powinien. Mam 25lat, wiec już w ogole przesadził, ciekawe ,czy wszystkim parafiankom tak gada.

Gość maść nagietkowa
Cóż, dlatego ja nie przyjmuję księdza po kolędzie.

Gość gość
no i co tak przeżywasz jak mrówka okres, widocznie Twój prostacki wygląd sprowokował go do tej uwagi, może gdybyś miała w oczach jakieś przebłyski inteligencji zagaił by w inny sposób

Gość gość
Ja niestety nie mieszkam sama, mieszkam z rodzicami i oni przyjmują. Ale sami stwierdzili ,ze przesadził. Dobrze,ze mu dowaliłam widziałam,że pozniej mu się glupio zrobiło, bo był jakiś taki zmieszany.

Gość maść nagietkowa
Jak mieszkałam z rodzicami to też nie przyjmowalam. Albo wychodziłam z domu na czas jego wizyty albo siedziałam zamknięta w swoim pokoju.

Gość gość
jak cię nie ma w domu na kolędzie to zapiszą w kartotece i będziesz miała wilczy bilet - ślub kościelny itd.

do nas przychodzi ksiądz tylko i wyłącznie ze względu na tatę, bo on sobie tego życzy, ja w tym czasie wychodzę. Wczoraj mama chciała z nim pogadać o Biblii, bo wkońcu o tym powinno się rozmawiać na takich wizytach, ale zmienił temat i pytał się o pierdółki. Dobrze, że ja w tej szopce już nie uczestniczę.

Gość gość
Mi kiedyś ksiądz który nas uczył powiedział tak '(tu moje nazwisko) nie wiesz ze naturalne jest najpiekniejsze! Cos Ty sie tak wymalowala ostro. Ale miał racje bo podklad mi sie skończył i miałam jakiś za ciemny na twarzy z próbek

Gość gość
to po co pasożyta do domu wpuszczacie?

Gość expres001
naturalne jest najpiekniejsze, a sztuczne szpetne- tapeciary jedne !

Gość gość
a u mnie zezarl 3 cukierki z choinki, pogadal jaka piekna szopka w kosciele i wzial koperte a o modlitwie zapomnial... spieszeyl sie

Gość gość
U mnie ksiądz stwierdził, że strasznie małe mamy to mieszkanie i jak tu się dziecko pomieści (nie jestem w ciąży :P).

Gość gość
"jak cię nie ma w domu na kolędzie to zapiszą w kartotece i będziesz miała wilczy bilet - ślub kościelny itd." Nie interesuje mnie ślub kościelny więc mnie to nie martwi specjalnie.

Gość gość
u mnie nie wzial koperty( to juz 3 rok) bo stwierdzil ze jestesmy mlodzi na dorobku, ksiezy mam ok ale mieszkam w b duzym miescie, wiec moze na wsiach jakies takie dziwne zwyczaje, sama nie wiem...

Gość gość
Sympatyczni księża też są:)

Gość gość
Od mojej koleżanki na wsi też nie wziął, chyba powiedział, żeby kupili coś dziecku za to, no i w końcu wzięli ślub, więc reguły nie ma.

Może raz dla odmiany by coś przynieśli.Nie tylko pinindze i pinindze.Skąd taka tradycja w ogóle. Ze strachu?