Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscymajamambe

dieta MŻ I cwiczenia z Chodakowska kto ze mna

Polecane posty

Gość wszyscymajamambe

Witam wszystkich:-) mam nadzieje ze znajda sie osoby ktore tak jak ja pragna miec swoja wymarzona figure:-) ja probowalam wszystkiego: glodowek, roznego rodzaju diet, ale przez to i odstawione juz przeze mnie tabletki anty zamiast schudnac przytylam 15 kg! na facebook'u, na fanpage Ewy ktory zaproponowala mi znajoma widzialam zdjecia osob ktore cwiczyly wraz z Ewa i efekty sa fenomenalne!!! Dzisiaj sama sprobowalam ''skalpela''. Bylo ciezko, co prawda nie dokonczylam bo opadlam z sil ale spocilam sie jak mops, a i lepsze samopoczucie mam. Kto wraz ze mna zechce cwiczyc skalpel??? Lepiej cwiczycz kims a nie samemu prawda??;) piszcie, czekam!! W koncu nowy tok kazdy z nas ma jakies noworoczne postanowienia.... do dziela kobietki!!:)

Gość wszyscymajamambe
Oj.. chyba nikt nie podziela mojego entuzjazmu

Gość gość
Ja zaczęłam w grudniu ćwiczyć na wrytmiekobiety ćwiczenia Ewy dla kobiet po ciąży i co by o niej nie mówić to jej ćwiczenia są mega skuteczne! -8 kg bez zaczynania diety, a odrzucając tylko słodycze. Jestem bardzo zadowolona. :)

Gość Karolcia835
Ćwiczenia Chodakowskiej są przereklamowane, wystarczy jakikolwiek ******* także regularne odzywianie się ja dodatkowo jeszcze postawiłam na afrykańskie mango - http://7minut-treningu.pl, połączenie tego wszystkiego sprawiło, że schudłam 13 kg w dwa miesiące bez większego wysiłku!

Gość wszyscymajamambe
O, super, sa wpisy:-) gość, powaznie od grudnia zrzucilas 8 kg?? Gratulacje!!! Oby tak dalej. Ja zastosowalam sie do zasad Ewy, dzisiaj bede drugi dzien na skalpelu. Wczoraj nie moglam zasnac, nke moglam przezyc ze nie wytrwalam do konca :( Karolcia. Dzieki za link, na pewno skorzystam. I gratuluje ze w tak ktotkim czasie udalo ci sie tyle zrzucic, podziwiam cie:-) ja musze zrzucic 20- 25 kg ale rozsadnie, nie tak jak wczesniej... i dalam sobie czas tak do konca lipca, skoro u was kobietki byly takie efekty:-)

Gość wszyscymajamambe
Karolcia835 ja postawilam na MŻ, jem 5 posilkow dziennie w malych ilosciach, wyjatkowo jem tak 4 dzien i po raz pierwszy od bardzo dawna nie czuje glodu. Moj jadlospis wyglada tak: Sniadanie-godzina 9:00- kromka chleba pszennozytniego z wedlinka drobiowa badz tez buleczka ciemna z czyms lekkm II sniadanie-11:00- jablko lub jogurt( ja ogolnie moge zyc na jogurtach) Obiad-13:00- w moim domu to standardowa godzina obiadowa, na malym talerzu dla oszukania samego siebie:-) do tego jem powoli co u mnie objawia sie tym ze szybciej sie najadam i nie zjadam wszystiego. Nastepnie podwieczorek- jabklo z ryzem godzina 15:00 a godzina 17:00 kolacja jakas kanapka.... nie uzywam majonesow, ketchupow, nie jem slodyczy... a wy??

Gość Migotka_24
Witam,właśnie szukałam takiej osoby która razem ze mną podjęła by się wyzwania z E.Chodakowską:) Mnie również by się przydało zrzucić ok 20-25kg:-/ Szczerze mówiąc różne mam diety za sobą ok 3 lata temu udało mi się zrzucić 16kg w ciągu 4 miesięcy ale jest jedno ale mianowicie wspomagałam się chińskimi proszkami na odchudzanie:-/ nastepnie poszłam do pracy siedzącej i niestety 12kg wróciło nawet nie wiem kiedy:( co do odchudzania czytałam na innych forach że bardzo dobra jest kasza jaglana podobno oczyszcza organizm i takie tam. w każdym bądz razie ja jestem chętna do wspólnego odchudzania:)

Gość wszyscymajamambe
Migotko tak sie ciesze ze tu napisalas:-) mamy ten sam cel, pozbyc sie sporego nadmaru niepotrzebnych miesni:-) :-) hehe. Kasza jaglana? Bardzo ciekawe:-) ja natomiast slyszalam o platkach owsianych:-) osobiscie mi smakuja, zawsze jadlam je z cukrem, zobaczymy jak to bedzie. A cwiczylas juz z Ewa? Jezeli tak, to co? Skalpel, killer ???

Gość Migotka_24
wszyscymajamambe tak kasza jaglna-na której się jest ok 10 dni powoduje totalne oczyszczenie organizmu(do której zbieram się dobry tydzień a wszystko przez to ze brak mi motywacji:-(). Co do ćwiczeń z Ewą to kedyś coś tam probowałam,niestety przez moją siedzącą pracę nie potrafię wytrwać do końca w postanowieniu:( zaczęłam pewnie tak jak wszyscy od Skalpela no,ale... co tu duzo gadać kondycje mam zerowa więc wytrwałam tylko 20min:( ale duzo pozytywnych opinii słyszałam o ćwiczeniach z Mel B..

Gość wszyscymajamambe
Damy rade! Ide cwiczyc, odezwe sie po:)

Gość wszyscymajamambe
Bylo ciezko ale dalam rade!!! Brzuch boli ale wykonalam wszystkie cwiczenia!!!!:D

Gość Migotka_24
Podziwiam Cię że podchodzisz do tego z takim entuzjazmem ja po tych wszystkich dietach straciłam wiare w siebie - ale z Ciebie jestem dumna:) Ewa zawsze powtarza aby się mierzyć nie warzyć. Masz już może swoje wymiary?

Gość wszyscymajamambe
Wiesz, ja mialam przestac w polowie, ale zdanie Ewy mnie zmotywowalo'' pamietaj, twoje cialo moze wiecej niz podpowiada ci umysl''. JA C***OWIEM ZE TEZ JUZ STRACILAM WIARE ALE TERAZ WIDZE SWIATELKO W TUNELU:-) nie mozesz sobie wmawiac ze ci sie nie uda tylko musisz mowic '' kurcze teraz napewno to zrobie!" Mam swoje wymiary, lecz niestety nie napisze ich tutaj bo sie po prostu wstydze:-) pochwale sie moimi wymiarami po wszystkim:-) i po raz pierwszy poczulam ze mam miesnie:D haha. Uwierz w siebie:-) Ja koge tylko powiedziec ze jestem niska osoba-165 cm a waze 83 kg... pamietamjak wazylam 60... ale to bylo:-) ale posluchalam lekarza,bralam tabletki anty, stosowalam ''swoje'' diety i mam za swoje:-)

Gość wszyscymajamambe
Migotka ja mam nadzieje ze dzisiaj napiszesz: mi tez udalo sie zrobic caly skalpel!!! Ja w ciebie wierze:-)

Gość Migotka_24
wszyscymajamambe dzisiaj Skalpel odpada(niestety 24-godzinna praca) ja mam 170cm i warzę 82kg :-/ moze wagi tak po mnie nie widać bo z reguły mi dają ok 10kg mniej ale z moja zmorą to jest brzuch i boczki:(

Gość wszyscymajamambe
Wiesz, po mnie tez az tak bardzo nie widac, mi daja tak 65-70 kg a niestety prawda wyglada okropnie... boczki... brzuch... widze ze nie tylko chcemy tyle samo zrzucic, ale tez z tych samych partii ciala... nk to sprobuj popracowac brzuchem... napinaj go mocno przy kazdej czynnosci:-) i uwierz ze ci sie uda... to juz polowa sukcesu...

Gość wszyscymajamambe
Teraz probuje 6 minutowek.... sa proste:-) nie jest zle:-) a moze ktos dolaczy sie jeszcze do naszych zmagan?

Gość mortyshia
Witam przyłączam się od 3 dni na diecie.Przed wakacjami schudłam 14 kg w 3 miesiące.Wakacje wygrały z dietą i przybyło 6kg.Chcę zrzucić około 20kg.

Gość wszyscymajamambe
Witam cie Mortyshia:) cudownie ze do nas dolaczylas.... :) gratuluje rowniez podjecia wyzwania... :-) mam nadzieje ze tobie tez soe uda zrzucic nadmiar cialka... a od jakiej wagi zaczynasz???:-)

Gość wszyscymajamambe
Halo, halo... co tak milczycie??? Ja wlasnie studiuje cwiczenia mel b... mysle, zeby rano robic chodakowska, a wieczorem Mel B... bo tez jest super:-) a wy co sadzicie?

Gość wszyscymajamambe
Halo, halo... co tak milczycie??? Ja wlasnie studiuje cwiczenia mel b... mysle, ze jako cwiczenia na rano sprawdza sie super:):)

Gość ona2213
Cześć. Ja również chciałabym się do was przyłączyć. Na 160cm wzrostu ważę 70kg... Chcę zrzucić ok 20kg żeby na wadze mieć 50kg. Dzisiaj jest mój 1 dzień i powiem, że całkiem nieźle jak na mnie mi poszło. Jestem dziewczyną która ma za sobą wszystkie możliwe diety. Wszystkie na nic. Towarzyszyło mi również kompulsywne odżywianie. Co zrzuciłam na głodówkach lub jej podobnych przybywało po jakimś czasie z nawiązką. Skutkiem tego jest moja obecna waga. Chyba w końcu dojrzałam do racjonalnego odchudzania. Wolę wolniej i z głową, ale już na zawsze. Mam dość wiecznych wahań wagowych. Do wiosny i lata jest kilka miesięcy więc do tego czasu chcę być szczupłą, racjonalnie odżywiającą się osobą. Mój plan jest taki: - śniadanie (do wyboru): 2 kromki chleba razowego (z dodatkami typu wędlina, ser zółty, pomidor, ogórek), twarożek z warzywami, muesli z mlekiem, jajecznica z 2-3 jaj. - obiad: coś co danego dnia będzie na obiad w mniejszej ilości i w znacznie dietetycznej wersji. - kolacja (do wyboru): Jogurt naturalny, kefir, maślanka, kromka razowego z dodatkami, jajecznica. Do tego między posiłkiem jakić owoc bądź warzywo. Minimum litr wody mineralnej. Ćwiczenia 5x w tygodniu - skalpel Ewy albo godzina stepperu. Jeden dzień w tygodniu sobota lub niedziela bedzie dniem lekkiego luzu. W tym dniu bedę mogła pozwolić sobie na małe odstępstwo od diety. Jak widać teorię mam całkiem niezłą. Pozostaje mi tylko praktyka. Mam nadzieję że tym razem mi się uda bo jestem mocno zmotywowana. Pozdrawiam :)

Gość wszyscymajamambe
Ona2213 witam:-) super ze chcialas sie dolaczyc i ze temat sie trzyma.:-) ale mam nadzieje ze razem ze mna dotrzymaja wszystkie starajace sie zrzucic te przeklete 20 kg. Masz super plan, naprawde:-) trzeba jesc czesciej, ale mniej:-) A w lipcu, njech kazda z nas pochwali sie zdjeciem w bikini:-) :-) :-) bo mam nadzieje ze do takich efektow dojdziemy:)

Gość ona2213
wszyscymajamambe Na dzień dzisiejszy pochwalić to ja się mogę zdjęciem wieloryba wyrzuconego na brzeg morza :D Hehe - ale faktycznie zrobiłam sobie zdjecia żeby później móc porównać efekty. Co 5 zrzuconych kilogramów będę robić dla porównania. Tym razem musi nam się udać. Plany mamy dobre i jeżeli będziemy w tym trwać na pewno już wiosną zachwycimy fajnym ciałem.

Gość wszyscymajamambe
Ja tez zrobilam sobie zdjecia ale starym aparatem i schowalam go w najglebszy, najciemnkejszy, najdalszy kont domu zeby nikt tego nie znalazl:D cialo w ubraniu to jeszcze pol biedy ale cialo w bikini.... stanowczo nie teraz :D mam nadzieje ze ten wątek przetrwa i ze damy rade bo martwie sie o to ze ktos z nas sie wylamie:(:(:(:(

Gość Migotka_24
Witam Marthysia i Ona2213:) Marthysia a na jakiej diecie byłaś że udało Ci się zrzucić tyle zbędnych kilogramów? Ona2213 widzę że mamy podobne doświadczenie z dietami:) bardzo się cieszę że robi się nas coraz więcej podobno w kupie siła:) Co myślicie o tym oczyszczaniu kaszą jaglaną na poczatek?

Gość wszyscymajamambe
1)jedz regularnie 2)jedz 5 posilkow dziennie 3)jedz czesciej, a mniej 4)jedz wolniej 5)zrezygnuj ze slodyczy i fast-foodów 6)ograniczaj produkty z bialej maki 7)pij duzo wody 8)zrezygnuj ze slodyczy i gazowanych napojow 9)jedz wartosciowe produkty jak najmniej przetwarzane 10)zawsze jedz sniadanie 11)jedz duzo warzyw i owocow 12)uzywaj duzo ziol i ogranicz spozycie soli 13)jedz produkty bogate w blonnik 14)ogranicz alkohol i inne uzywki 15)unikaj smazenia 16)cwicz!!! tyle zasad ktorymi sie kieruje:-)

Gość wszyscymajamambe
Migotka_24 warto sprobowac, ale kasza jaglana ma bardzo malo blonnika....

Gość wszyscymajamambe
A glownym skladnikiem jest skrobia... a nie wiem czy to dobr pomysl skoro skroie trzeba ograniczac chcac schudnac...

Gość wszyscymajamambe
Ale pomimo tego, jak ktos jest na diecie lekkostrawnej.to moze ja jesc... tak pisza na wikipedi:-) :-) a kasza gryczana??? Jest bardzo zdrowa:-)