Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna_18

Jak zmienić swój charakter i odzyskać zaufanie

Polecane posty

Gość bezsilna_18

Chciałabym zmienić swój charakter.. Przez to że jestem egoistką, nie patrze na innych, kłamie i kombinuje o mało co zniszczyłam by swój długi związek.. Moja i Jego rodzina też mają dosyć mojego zachowania, charakteru.. Jednak Chłopak dał mi szanse, ostatnią.. Ale nie ufa mi.. Teraz znów nasz związek wisi na włosku.. I nadszedł czas na prace nad sobą, swoim zachowaniem i cechami charakteru.. I teraz pytanie: Jak mam zmienić swój charakter żeby mój Chłopak i najbliższe mi osoby to zauważyły i żeby mój Chłopak zaczął mi ufać?

Gość bezsilna_18
Pomóżcie mi Proszę was..

Gość gość
młoda wiec zrób to bedzie cieżko ale zmien sie poki nie jest za poźno ..... ja na twoim miejscu poszłabym na jakis kurs samorozwoju samodyscypliny czy coś może jezeli jesteś nerwowa lub masz problem z kłamaniem to udaj sie do psychologa on pewnie doszuka sie sedna i c***omoze to zmienic

Gość gość
opisz coś więcej jezeli chodzi o zachowania to może uda sie coś pomóc

Gość gość
sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawicwiec to w ogole olej i nie przejmuj sie wcale 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość bezsilna_18
Kiedyś okłamywałam Chłopaka.. Żałuje tego do dzisiaj.. A teraz pomimo tego, że pisze mu prawdę to on wmawia mi że jest inaczej.. Wiem, że to moja wina więc teraz chce to naprawić i zmienić.. Nie kłamie już i nie oszukuje mojego Chłopaka od roku.. Staram się być lepsza.. Co mam zrobić żeby on to zauważył? Żeby to docenił ?

Gość bezsilna_18
Parę dni temu przyszłam do domu mojego Chłopaka bo chciałam z nim pogadać.. A on mi pisał że nie ma czasu.. Nie posłuchałam go.. Później był płacz.. Mówi że zachowuje się jak dziecko i że czas w końcu dorosnąć.. Ja już sama mam siebie dosyć.. Pomóżcie..

Za każdym razem kiedy zaczynasz kombinować myśl jaka będzie potem reakcja bliskich.

Gość bezsilna_18
Ja już nie kombinuje.. Do soboty mam czas żeby pokazać Chłopakowi zmianę.. Pomóżcie mi.. Ja go bardzo Kocham :(

Gość gość
Ty chcesz pokazać zmianę, a nie się zmienić

to może zacznij go słuchać i przyswajać co mówi? "Nie mam czasu" to znaczy "nie mam czasu".

Gość bezsilna_18
Ja chce sie zmienic a nie tylko pokazac ;( Doradzcie ;(