Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam bardzo dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Kazdy ma do spełnienia coś w zyciu. przeszedlem sporo w swoim. bylem po jednej i drugiej stronie, bylem zdradzony i sam zdradzalem, bylem powodem i przyczyną, przeze mnie rozpadlo sie nie jedno i sam rozbilem swoje. Jednak wszystko w zyciu jest po coś. Teraz zamierzam wykozystac swoje doswiadczenie by uszczęśliwić swoją kobiete w sposób o jakim nie macie pojecia. :D mimo wszystko - powodzenia 🖐️

Gość gość
No ja to pobilam wszystkich. poznalam w swoim zyciu 15 facetow, a przespalam sie z osmioma.Pierwszy seks byl nie przemyslany, a wynikal z czystej zazdrosci ,bo kolezanki w wieku 20lat braly slub a ja bylam samotna ,niechciana dziewica. potem gdzies w gazecie na ogloszeniach, poznalam faceta ktory mial siostrzenice w ciazy, a ja pomyslalam no pieknie, ta ma dom ,faceta ,brzuch a ja 24lata i dziewica .wiec oddalam dziewictwo, a rezta to sie sypalam z desperacji ,samotnosci bo mi sie juz zyc nie chcialo...

Gość gość
Ja miałam tyle ile mam lat czyli 23. Nie żałuję, bo już pewnie do końca życia nie będę mieć radości z seksu. A tak to przynajmniej mam miłe wspomnienia.

Gość gość
"Nie ma czegoś takiego jak:" facetowi nie przeszkadza"!!!! Albo to zboczeniec, ktory lubi jak ktoś mu żonę puka, albo nieudacznik co bierze używaną bo na porządną nie ma szans, albo kłamie bo ma w tym jakiś cel, bo będzie miał usprawiedliwienie do pozniejszych zdrad i mu to pasuje. NIE MA INNYCH FACETÓW!!! Kobieta mówi, ze jest szczesliwa bo musi tak mówić, bo nie ma innej opcji, bo nic nie zmieni, bo już za późno." Mam dobry charakter, jestem pracowita, atrakcyjna fizycznie, mam wykształcenie wyższe, prawo jazdy, w łóżku potrafię zaskoczyć. Dlaczego miałby mnie od razu skreślać?

Gość gość
Le tam ja mialam 9 partnerow ,bo mam kompleksy nizszosci i ciagle sadzilam ,ze nikt nie jest wstanie sie we mnie zakochac. nie mogac sobie poradzic sama ze soba ,ze nikt mnie nie chce na zone dawalam d**y, tylko do seksu i niczego wiecej.

Gość gość
Mnie to przeszkadza,dlatego choć ją kocham,nie miałem i nie chciał bym mieć z nią sexu :( odrzuca mnie,choć jest piękna i niesamowita,pociąga mnie sexualnie jak diabli.... lecz miała kilku wcześniej,nie wiem dokładnie ilu,nie interesuje mnie to,nie potrafił bym się z nią kochać.

Gość gość
To daj dziewczynie spokój i szukaj dziewicy bo ją krzywdzisz

Gość gość
Dałem :(

Gość gość
co to dla was znaczy "dużo" ?

Gość gość
Ja miałam mało partnerów i względnie mało seksu w życiu, bo w pewnym momencie dałam zawładnąć sobą chorobliwej religijności. Czuję, że się nie wyszalałam i żałuję z całego serca, z całej duszy i ze wszystkich sił, ;) że byłam taka głupia.

Gość "po latach przyjdą konsekn

Powiem tak. Jak będziesz z kimś w związku to nie będzie pytał. Inaczej jest jak będziesz już miała męża, sama mu powiesz bo cię będzie od środka żreć poczucie winy. I wtedy już nie będzie tak różowo, wiem bo sam przez to przechodzę. Być może trafisz na takiego który ma podobny licznik i nie będzie to mu przeszkadzać (chociaż wątpię jak mu powiesz ze miałaś 5-10 a potem się okaże ze było ich x3). Mąż cię znienawidzi, twoja przeszłość zniszczy rodzinę. A co do tego z jakiego powodu robiłaś to nie ma znaczenia. Nie jesteś zwierzęciem w "róji" które nie przewiduje konsekwencji swojego postępowania.