Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe pytanko Dlaczego wszyscy pchacie sie do Londynu

Polecane posty

Gość Arthur
I'm not interested in football buy vermox online Land Securities is betting that a wave of companies willhave to move in the next few years due to lease expiries. Asupply squeeze due to low levels of construction during thefinancial crisis will limit their choices.

Gość miśka4488
Posłuchajcie mnie teraz uważnie, bo wielu z was jest pewnie na najlepszej drodze by zmarnować sobie życie i nawet o tym nie wie, sama przez wiele lat byłam ślepa i nie widziałam o tym jak bardzo na dnie jestem, NIE MIAŁAM POJĘCIA, BYŁAM PRZEKONANA ŻE MAM WSPANIAŁE ŻYCIE, Bóg zesłał mi jednak dar nawrócenia oraz zakończenia mojej ślepoty, na szczęście udało mi się poodkręcać wszystko i teraz jest w miarę ok, moja krótka rada dla was : odmawiajcie różaniec za siebie samych, pomóżcie sobie ludzie, proście Boga by dał wam przejrzeć na oczy byście zobaczyli siebie i swoje życie jego oczyma, nie olewajcie własnego życia, błagam wa, ludzie, nie olewajcie siebie i swojego życia, kiedyś będzie za późno !!!!

Gość Patrick
How long have you lived here? touch Alesse Vs Yaz fickle triangle While most freshwater mussels react stressfully and weaken when exposed to the toxins in blue-green algae in their water environment, the little zebra mussel is rather indifferent. It is not affected by the ...

Gość czekoladowyyy
A ja wybrałem Holandie! Też zauwazylem ze sporo jednak wybiera anglie/londyn bo pewnie najprosciej ze wzgldu na jezyk, ale w sumie ci holandrzy to tez w znacznej większości po ang mówią :) dla mnie zreszta nawazniejsze zeby praca była pewna i taka własnie znalazlem dzieki vpu polska i teraz wiodę sobie spokojny zywot w holandii :D

Gość Mckinley
Enter your PIN sildenafil citrate tablets 100mg malegra pro 100 NEW YORK, Oct 9 (Reuters) - Strains in short-term interestrates and funding markets increased on Wednesday as the battleover the U.S. debt ceiling heats up, but the dollar ralliedafter the Federal Reserve said the decision not to reduce bondpurchases in September was a close call for some policymakers.