Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trololol

cześć jestem facetem i odpowiem na niemal wszystkie wasze pytania

Polecane posty

Gość Trololol
że jesteś niezdecydowana i niepoważna:) uśmiechnąłbym się, odszedł i nie przejmował:) a na ewentualne zaczepki odpowiadał tą samą obojętnością..przynajmniej przez jakiś czas:) w teorii, praktyka zależy czy darzę cię jakimś uczuciem :)

Gość Trololol
dlaczego my lubimy zołzy..bo mogą nam zajść za skórę, nie nudzimy się przy was. co nie zmienia faktu, że dziewczyna spokojna ma równie wiele uroku:) stawiam je na równi:) x dobranoc przyjaciółko :)

Jezeli kobieta trzyma wianek tak dlugo, naczyta sie, nasłucha... I potem sie rozczaruje, bo nie dostanie orgazmu, bo nie bedzie wiedziała jak sie wylaczyc, to nie bedzie dążyła do seksu. Jestem kobieta z męskim myśleniem :) czuje jak kobieta, kalkuluje jak facet. Wiec jestem w stanie sobie wyobrazić poziom stresu i poziom frustracji po, bo z doświadczenia i opowieści wiem, ze im czlowiek młodszy tym mniej sie stresuje i ma mózg znieczulony hormonami :) tak nas natura stworzyła.

Jak z jazda na rowerze i pływaniem. Im większą masz świadomość, tym trudniej i wiecej stresu. Wyobraź sobie, ze dopiero dzis uczysz sie pływać. A najlepiej uczy Cie pływać ktos, kto pierwszy raz wlazl do wody powyżej kolan :)

Gość gość
1. Wy, faceci, wierzycie w przyjaźń damsko-męską? Mam od 4 lat przyjaciela, spotykamy się często, piszemy codziennie, rozmawiamy przez telefon, podczas naszej znajomości ja zdążylam mieć faceta, on zdążył mieć dziewczynę...ale o ile mój związek rozpadł się z innych przyczyn to jego dlatego, że jego dziewczyna była o mnie obsesyjnie zazdrosna a on uznał, że jestem ważniejsza. Taka przyjaźń damsko-męska jest normalna twoim zdaniem? 2. Jaki jest twoim zdaniem optymalny wiek na utratę dziewictwa? 3. Co byś sądził o kobiecie która po prostu lubi seks ale nie ma faceta więc uprawia go kiedy nadarzy się okazja? O takiej dla której seks nie jest jednoznaczny z miłością. Mógłbyś taką traktować poważnie czy ewentualnie być tych w******ł?

Gość Trololol
o ile wiem kobiece libido jest na najwyższym poziomie w wieku 30-40 lat, mylę się? :) to dość czasu aby dojść do wprawy. poooooza tym!:D jeśli myślisz jak facet to może zastąpisz mnie? :) ciekaw jestem jak sobie poradzisz :)

Nie mam ochoty zastepowac faceta, w żadnym wypadku!!! Nie jestem facetem. Ja tylko mam męski tok myślenia (jak na kobietę). Ale czuje jak kobieta :)

Gość gość
Trololol, nie wiem, czy pamietasz, jak pisałam o tym, ze powiedziałam kolesiowi na zajęciach z języka, że umrze na chorobę weneryczną, i powiedziałeś, że przepraszając*****sząc, ze byłam zestresowana, przyznałam się, że mi na nim zależy ... otóz, to ja mu odpowiedziałam "dzień dobry" na jego uśmiechniete "cześć"... jestem wariatką :(

Gość gość
ile facet potrzebuje czasu, żeby odcierpieć stary związek?

Gość Trololol
przyjaźń damsko-męska..nie wierzę. to albo było kiedyś uczucie a jak każde pozostawiło jakiś ślad, albo nim z czasem będzie. przy czym prawdopodobne jest że to ty nie widzisz w nim partnera. ale to się może zmienić, kwestia czasu:) x optymalny..nie myślałem nad tym. kiedy kredki wypadną z głowy:) zależy od jednostki:) x kiedyś bym nią wzgardził, dziś pewnie nie wywoła tak negatywnych emocji. uczciwie patrząc przypomina resztę mężczyzn. nie zaufałbym takiej w pełni, czyli odpowiedz sobie sama :) x pływanie daje do myślenia, ale po co skakać od razu na głęboką wodę? :) przecież nie można być w czymś dobrym od urodzenia :) nauka:)

Gość Trololol
jedną fajną kobietę :) a jeśli łudzisz się, że między wami jeszcze do końca nie wygasło to napisz do niego pierwsza. x pamiętam, mam prośbę, możesz podać mi stronę i czas kiedy dałem ci odpowiedz?

Gość gość
zaraz poszukam

Gość Trololol
nie licytujmy się :) zostało we mnie trochę optymisty i uważam że taka para się dotrze :) prędzej czy później ale będzie ok:)

Gość gość
albo inaczej- po czym poznac, czy jest się zapominajką, czy kimś ważnym w życiu faceta? Co ty byś mówił/robił tylko dla bajeru, a co jest zarezerwowane tylko dla poważnych podchodów?

Gość gość
ale Ci się topik rozwinał, można by książkę napisać :) ... to była strona 16 - moje posty do Ciebie to : 14.01.14 22.55, 15.01.14 0.27 i 15.01.14 0.39 i zaraz szybko odpowiadałeś

Gość gość
Co sądziłbyś o kobiecie która na imprezie, po pijaku przespała się z facetem swojej najlepszej przyjaciółki? Z tym, że na drugi dzień strasznie tego żałowała i była w szoku że coś takiego się mogło stać i się przyjaciółce przyznała, żeby nie ukrywać czegoś takiego przed nią. Uznałbyś że po prostu popełniła błąd i jest to do wybaczenia i zrozumienia czy, że jest szmatą?

Gość gość wcześniejszy
gościu nade mną- ja bym miała złe zdanie niestety. Alkohol alkoholem, ale face przyjaciółki jest nietykalny

Gość Trololol
dziewczyny przez wasze pytania wracają do mnie stare grzechy.. prawie przespałem się z dziewczyną przyjaciela:O straciliśmy później kontakt na bardzo długo a dziś spotykamy się całą trojką jakby nic się nie stało :) co bym o niej sądził? sądzę że straciłaś przyjaciółkę przez gościa który tak naprawdę ma ją głęboko gdzieś. nie oceniam cię, nie moja rola. uznałbym że masz naiwnie dobre serce, skoro wierzysz że przyjaciółka ci tak normalnie przebaczy.. x trzymaj go na dystans, nie za blisko nie za daleko. nie daj się wykorzystać do wzbudzenia zazdrości w byłej. nie angażuj się za szybko! jeśli coś jest na rzeczy to lepiej dogonić go z uczuciem niż się srodze zawieść:) nie wiem po czym poznać jaki on ma do ciebie stosunek, faceci są mniej i bardziej bezwzględni w dążeniu do swoich celów x faktycznie przeczytałem swoją radę, miałaś zachowywać się swobodnie i nie zapominać o uśmiechu:) w tej sytuacji zostają ci dwie opcje. przejmujesz inicjatywę albo albo jeszcze cierpliwie zaczekasz na ponowne podejście z jego strony.

Gość gość
Nietykalność nietykalnością ale różnie bywa...w sumie też bym miała złe zdanie o takiej osobie. Zawsze uważałam, i nadal uważam, że jest to największe świnstwo jakie może zrobić. Pomijając fakt, że - co tu dużo ukrywać - właśnie ja coś takiego zrobiłam. Ale przyjaciółka mi wybaczyła a z facetem jest dalej, kolejne 8 miesięcy :) Tylko ja mam dalej wyrzuty sumienia mimo tego, że już o tym nie wspominamy...a był czas że nawet rozmawiałyśmy o tym jaki jest w łóżku, bo uznałyśmy że czasu nie cofniemy a bez sensu robić z czegoś temat tabu :D

Gość Trololol
teraz ja mam do was pytanie, co myślicie o facetach z badoo czy sympatii?

Gość Trololol
o proszę, cieszę się że oceniłem wasze pogodzenie jako niemożliwe a jednak okazało się inaczej :) x na książkę zdecydowanie się nie nadaje, ale jestem miło zaskoczony ilością pytań :)

Gość gość
Nigdy nie wchodziłam na takie strony...ale właśnie założę chyba wątek taki sam jak ty, tylko że jestem kobietą i odpowiem na pytania :D

Gość Trololol
daję słowo że napiszę tam jako gość :D

Gość gość
inicjatywę, czyli mam powiedzieć prosto z mostu o co mi chodzi?

Gość Trololol
nie musisz być tak bezpośrednia ale to nie jest zła opcja:) wyjdziesz na stanowczą dziewczynę. chłopak będzie wiedział na czym stoicie(a lubimy mieć twardy grunt pod stopami) i jeśli mu zależy choć trochę i nie jest z niego żadna "ciapa":D to pociągnie temat.

Gość gość wcześniejszy
ja myślę, że faceci z badoo są troszeczkę nie tak. Albo szukają seksu, albo są mega nieśmiali i chcieliby tylko pisać maile. Raczej trudno tam o faceta, ktory chce kogoś poznać. A teraz odpowiedz na moje pytanie, o zapominajce ;)

Gość gość
jest lekko ciapowaty, ale inteligentny i to bardzo... czerwieni się, mimo wszystko uśmiechnał się potem do mnie czerwoną gębą

Gość gość
przez chwilę popatrzyliśmy sobie w oczy, kuźwa, ja go chcę zerżnać :)