Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latekMarcin

Czy 28 latek mieszkający z rodzicami i nie mający samochodu

Polecane posty

Gość 28latekMarcin

ma szanse na poznanie dziewczyny czy raczej kobiety nie chcą takich facetów jak ja ? dalibyście mi szanse ? wygląd: średni 180 cm wzrostu szczupły, wykształcenie wyższe, praca raczej kiepska.

Gość julka19xx
bez samochodu odpada.Przeciez nie bede jezdzic komunikacja miejska bo wstyd

Gość 28latekMarcin
dlaczego wstyd ?są tramwaje, autobusy wszędzie sie dojedzie a na imprezy i tak sie zamawia taxe.

Gość gość2
znam osoby które sa w podobnej sytuacji jak opisywana i niektórzy mają powodzenie, dziewczyny, narzeczone a inni nie wiec to indywidualna sprawa:o taka sytuacja ani całkowicie nie skreśla ale i nie pomaga🖐️

Bez przesady, nie każdy musi mieć samochód i własne mieszkanie, ale może pora powoli się usamodzielnić ? ;) Myślę, że fajne dziewczyny nie będą patrzeć na to ile masz wzrostu ale na Twój charakter. Powodzenia :)

Gość 28latekMarcin
chciałbym się usamodzielnić i napewno gdybym poznał kogoś wartościowego to napewno bym z taką osobą chętnie zamieszkał, ale samemu to chyba nie ma sensu sie wyprowadzać.

To zależy czy chciałbyś to zmienić tzn szczególne mieszkanie z rodzicami bo to totalna porażka :o co do samochodu to jeśli mieszkasz w dużym mieście spokojnie da się żyć bez samochodu

Gość gość
mysl tak dalej to do konca zycia bedziesz przy mamie siedzial. porazka chlopie..;/ zrob cos ze soba, wyprowadz sie, zrob prawko, to jest niezbedne do zycia w ogole. no i swiadczy tez o jako takiej zaradnosci, ambicjach jakichkolwiek, a to jest wazne.

Gość 28latekMarcin
ale czy jest sens sie wyprowadzać od rodziny samemu ? takie puste mieszkanie bez nikogo nie ma z kim pogadać do kogo sie odezwać :/

Gość gość2
prawda jest taka że nawet jak sie wyprowadzisz to twoje szanse wcale nie muszą wzrosnąć, wiec to moim zdaniem bez sensu:o znałem zwłaszcza na studiach mase facetów którzy mieszkali sami w wynajmowanych mieszkaniach i jakoś wcale nie przekładało sie to na ich powodzenie u dziewczyn:P

Gość 28latekMarcin
u rodziców mam swój pokój więc nie jest tak źle większość czasu i tak nikogo nie ma w domu bo rodzice w pracy, siostra studiuje, więc mieszkanie stoi puste, a ja szukam raczej jakiejś młodej dziewczyny tak 19-22 lata bo sam mam taką dziecieńcą twarz i wszyscy mi dają 22-24 lata ;/

Gość gość
a nie masz takiej potrzeby zeby sie usamodzielnic? tak po prostu, sprawdzic jak by to bylo samemu, zawsze mozna wrocic, ja mam 23 lata i juz od dwoch mam taka potrzebe, czekam tylko na pierwsza sposobnosc, odkladam kase i sie wyprowadzam chociaz dobrze mam z rodzicami.

Gość julka19xx
nie musisz mieszkac sam by miec powodzenie u kobiet.Ale samochód jest niezbędny.Autobusem to sobie można pojechać na imprezę żeby coś wypić i nie prowadzić po pijaku,ale na codzień to straszna lipa.Możecie mnie zjechać ale uważam że komunikacją miejską jeździ biedota,bezdomni,uczniaki,emeryci no i pijani co nie chcą prawka stracić.Wybacz ale ja w takim towarzystwie nie będę podróżować.Zimą zawsze lubię pojechać na narty np.do Zakopanego.Jak miałabym tam dojechać? W pociągu tłuc się z jakimiś kmiotami?Jak zabiorę bagaż? Przecież nie będę dźwigać nart na plecach po peronie.Jeszcze tego brakuje żeby mnie ktoś na dworcu okradł.

Gość 28latekMarcin
byłem pół roku za granicą wynajmowałem tam pokój i naprawdę nie miałem co robić nudziłem się tylko praca i laptop, oczywiście podstawowe obowiązki jak pranie i sprzątanie, gotować lubię więc żadna nowość dla mnie. Widze jak znajomi mieszkają już na swoim i wcale tak super nie jest bo myśleli, że będą robić jakieś imprezki czy inne spotkania, a i tak każdy woli sie spotkać an mieście w pubie czy w lokalu, a nie u nich w domu.

Gość 28latekMarcin
Julio na taki wyjazd wystarczy, że wezmę auto od ojca, a tak pozatym to targać nart by mi sie i tak nie chciało wolałbym wypożyczyć :P

Gość gość
nie masz samochodu czy w ogóle prawka?

Gość 28latekMarcin
prawko mam od 9 lat, nie mam samochodu.

Gość gość
wiesz co, jakis dziwny dla mnie jestes, nieudaczny. mysle ze masz male szanse na kobiete z takim podejsciem do zycia. i pisze to kobieta.

Gość gosciówkaa
jest wiele osob w twojej sytuacji a maja dziewczyny a nawet żony i dzieci:o prawdopodobnie nie podobasz sie lub nie odpowiadasz kobietom z jakiegoś innego powodu:o prawdopodobnie nawet jakbyś miał wille i auto za 200tys i tak poleciałaby na ciebie najwyżej taka co leci na kase:o lepiej zastanow sie co jest przyczyna twojej samotności bo wg mnie brak auta i mieszkanie u rodziców tą przyczyna nie są

Gość 28latekMarcin
to pewnie dlatego, że jestem nieśmiały :/

Gość gość
skąd jesteś:)

Gość Michałłł
Podrywaj laski, nie przejmuj się niczym, nawet tym, że cię obgadają jaki to z ciebie biedak czy nieudacznik. Kiedyś będziesz miał kasę i wszystkie potrzebne ci dobra, nie zapomnij wtedy, jakie kobiety naprawdę są. Ale ważne jest byś teraz nie miał kompleksów, pozwoli ci to wyrobić sobie na temat kobiet właściwe zdanie, jest szansa, że potem jak już będziesz miał kasę, to nie zakochasz się w pierwszej lepszej. Pozdro!

Gość gość
Julka taka dama z ciebie? oczywiście masz prawko i samochód czy należysz do biedoty z komunikacji miejskiej o której bezmyślnie piszesz?