Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana30

WALKA O WYMARZONE CIAŁO WSZYSCY ZMOTYWOWANI ZAPRASZAM

Polecane posty

al pustki ;;/;/ i znow mam poczucie ze pisze do siebie :p ale no trudno .. poki co przymierzam sie do odwiedzenia okolicznych bibliotek bo nawet nie miala czasu dotrzec:)jest ich conajmniej kilka w najblizszej okolicy wiec moze cos ciekawego o "bobasach "dla siebie znajde:)

Hej kobity:) wczoraj poszłam już spac i nie pisałam drugiego posta, czułam sie strasznie znowu po obiedzie dopadli mnie serce palpitacje w spoczynku dochodziły ponad 100 (puls) wystraszyłam sie i miałam popołudnie i nockę zarwana:( w nocy tez budziłam sie z walącym sercem , wstałam już wczoraj rano jakaś zdenerwowana , jestem prEd okresem i moze to od tego sie pogorszylo:( dziś wstałam to samo ale zjadłam kanapkę i ok ale już zaczęłam sie stresować i myślec o tym :( muszę chyba zapisać sie na terapie do psychoterapeuty bo wystraszyłam sie tego serca i teraz muszę z nad tym zapanowac

Jestem na zwolnieniu nie powinnam sie martwić niemam sie czym stresować a tu bum ale to od tego ze ciagle zastanawiałam sie co moge a co nie robić aby sie nie pogorszyło , teraz to wiem wiec wezme sie za siebie :) jestem silna kobieta i będzie dobrze no nie?:)

Zdeterminowana czytaj czytaj o wszystkim prYda sie :) ja przy pierwszej ciąży nie miałam takiego nacisku aby o wszystkim czytać ale to byli 16 lat temu :) ale przy drugiej ciąży śledziłam już każdy tydzień dziecka jak wyglada jak sie rozwija masakra haha aż ci tego zazdroszczę haha w sensie pozytywnym :) ale będziesz nam tu relacje zdawała no nie? Każdy tydzień :) dobra zmykam zupkę gotować a pózniej usiądę do czytania pamiętnika bridget Jones 3 tzn maz ściągnął mi na kompa ale z lektorem wiec będę słuchała i sie wczuwala:) buziole kochane i do zaś :)

czesc :) zdeterminowana, jak bylam w ciazy, to specjalnie kupilam sobie ksiazki...i czytalam jak rozwija sie moje malenstwo.. I nie moglam sie doczekac pierwszych ruchow...Musze przyznac, ze moja mala niezbyt byla *****iwa w brzuszku...musialam pukac w brzuch...to dopiero wtedy mialam jakis odzew ;) pusia...kochana, wez na razie daj sobie spokoj ze sportem...jestes przetrenowana, masz super figure... Twoj organizm blaga odpoczynek. jezu...u mnie sie zaczyna...jak zwykle przed okresem.. chce mi sie czekolady!...i zjadlam dzis loda! :( Od jutra dieta 1200 kcal :P W ostatnich tygodniach przegielam.... A tak w ogole macie juz upatrzone prezenty na swieta?...Ja w tym roku nie mam zielonego pojecia, co kupic mojemu partnerowi... no zero pomyslu.... Moze cos polecicie? :P Niffi..gdziesss sie podziala???

Gość gość
szpiegujsms.pl/aaab7e231d zobacz gdzie jest Twój bliski

No tak i powtórka z rozrywki:( post wcięło:( I Can my chyba wybrałyśmy zły moment na 1200 kal przed okresem to naprawdę trudne;) ja dziś na kolacje popkorn wszamalam ;) zrobiłam dzieciom i za duzo wyszło wiec sie dolacZylam :) a i zrobiłam w-zetke na jutro;) chyba skuszę sie na jeden kawałek do kawki zamiast drugiego śniadania:) chcecie tez po kawałku????;) podzielę sie;) Zdeterminowana jak tam ? Znalazłaś książki , lektury na wieczór?;) zmykam pooglądać tv jak co to go juta;) Niffi melduj sie bo jak nie to zapukamy do drzwiiiiii;)

Hej Gwiazdy :) Docieram nieco pozno ale jakos tam sie rozleniwiłam rozlezałam ... objadłam i nie zrobiłam w gruncie rzeczy niczego sensowego :p Moja druga połówka juz w Niemczech i na miejscu bedzie zapewne z rana bo to całkiem na zachodzie :) Ciesz sie ze kolega zadeklarowal mu pomoc i nie zostanie z tym sam na sam :) Fajnie jest miec takiego kolege:) No a ja no coz... wiecie ... jaki ten swiat pzewrotny ;/;/ jak tak czytam o waszych problemach z dietowaniem to ja sie wiecznie wscieklam ze spasłam sie do 63 kg i zeby gdyby nie ciaza to odchudzałabym sie jak złoto:p ale taka prawda , ze oczywiscie ta sobie tylk gdybam bo za nic w swiecie nie oddałabym nikomu mojego Bobaska choc teraz akurat jak mam isc spac boli mnie brzuch;/ Moze to przez orzechy? Bo zezarłam cały worek ;/;/ Pusiu !!!!Uwazaj na serducho , to L4 w koncu po cos jest wiec nie masz co sie przemeczac tylko sensownie wypoczywac:) I can --> jakby od slodyczy zachodziło sie w ciaze to widze ze nie raz byłabys mamusią:p a tymczasem pozostaje Ci czekolada jak nic:p Ja załuje wlasnie ze dzisiaj nie kupiałam bo za kilka minut juz ... jutro i swieto i wszytsko bedzie pozamykane jak nic ;/;/; A ksiazek nawlekłam ale wiecej od kumpeli niz z tej biednej biblioteki ... załsne te nasze zbiory ;/;/ NIFIIIII!!!!GDZIES TY KOBIETO PRZEPADŁA ???WRACAJ SZYBKO !!!!

Witam was z rana kobitki:) U was święto a u mnie normalny dzień i o 8 wychodzę do szkoły z dziećmi aaa no bo wam nie mówiłam mam bak pęknięty w aucie i niemowę tak jeździć a nie idzie dostać go tu i czekam już tydzień aby mi maz go załatwił:( znowu chodzę na nogach:( Zdeterminowana brzuch kochana boli na początku ciąży bo jajo sie zagnieżdża a pózniej mozesz odczuwać lekki ból co miesiąc w dniach kiedy powinien być okres wiec moze to być to a nie orzeszki :) Dziwne ze nasza Niffi sie zgubiła , choć tendencje dobrego zawsze miała nasza zdeterminowana haha ale jak dobrze kojarzę już kiedyś Niffi znikła na tak długo:) zmykam sie ubierać papa

Gość gość
Hej laski wylądowałam znowu w szpitalu :( zostawiają mnie na noc:( mam kompletnie odpuścić ćwiczenia :( jedynie to moge zdrowo sie odżywiać i tyle :) dam znać pózniej co i jak pozd

Gość Zdeterminowanaaa30
:)W oncu docieram .. czuje sie fatalnie .. zygam jak kocur ale widze ze u Ciebie Pusiu wcale nie lepiej :( BŁAGAM CIE !!!!!!!!!! UWAZAJ NA SIEBIE !!!! MASZ TAKA SUPER FIGURKE ZE DASZ RADE BEZ CWICZEN A ZDROWIE NAJWAZNIEJSZE!!! Pamietasz jak martwiłas sie o mame? A co z Tobą ? A kto o Ciebie zadba? I powiem Ci ze ciesze sie ze Ciebie zostawia bo moze w koncu beda mieli sensowny koplet badan a TY !!! MARSZ DO ODPOCZYWANIA :) CAŁUJE MOCNO:*:*:*: i prosze sama o kciuki mocne mocniste bo jutro mam lekarza:p

Gość I_can
Czesc babulki. Pisze z tel..bo nie mam czasu na laptoka ;-) Pusiu...mowilysmy ci..nie forsuj sie cwiczeniami..super wygladasz..! Odpoczywaj i sie nie stresuj! Mam nadzieje, ze czujesz sue dzis lepiej:-) Zdeterminowana...juz cie wzielo zyganko?? :-0 ahh ja mialam szczescie jak bylam w ciazy...nie wymiotowalam ani razu. Minus - przytylam wiecej ;-) no ale niektore czuja sie w ciazy fantastycznie..inne cierpia. Ale ..niedlugo przejdzie :-)

Gość Pusia7914
Hej laski:) cóż zostałam na noc , czekam aż dobiorą mi leki i puszcza do domu :) moze jutro wyjdę;) ale nue wiem czy polecę do polski w poniedziałek:( maz sie o mnie boi i powiedział ze mam wylot przebudować:( tak wiec niewiem co robić:( z mojego hobby na dzień dzisiejszy to zostają mi książki do czytania żadne ćwiczenia :( wiec rozczytani sie haha No lekarze nadal nie wiedza ci jest do końca ,mówią ze serce nie pracuje równo i złe pompuje krew, mówią ze uśpią mnie i podłącza pod respirator wstrząsów aby serze wróciło do normy ;( Czytam o tym wszystkim i sama nuz niewiem , moze ja mam nerwice sercowa kurczę wtedy to podłączenie jest nie potrzebne tylko terapia i leki Ooo buuuu już nic nie wiem:(

Zdeterminowana witaj w klubie ja tez wymiotowałam jak kot;) każdy zapach mi przeszkadzał , perfumy męża najbardziej haha ;) I Can co ty tak ciagle w biegu? ;) Niffi odezwij sie ;)

hejja :) ojj zapomnialam sie przedtem zalogowac. A mnie bierze..jak zwykle przed okresem...ochota na slodkosci...ajjjj...ale przegryzlam sobie pare orzeszkow z cranberries...i jakos mi powili przechodzi... ;) pusiakson..teraz domyslam sie, ze twoim nowym hobby, bedzie super zdrowe odzywianie hihi ;) Ojej...mam nadzieje, ze dostaniesz leki i Twoja choroba w koncu sie od ciebie odczepi... Nie martw sie, ze nie mozesz poleciec...ale zdrowie jest wazniejsze. Polecisz, jak juz wszystko bedzie w porzadku :* zdeterminowana...jak bylo u lekarza? Pusiu..a jakos chyba tez musze zwolnic..ostatnio zauwazylam, ze musze byc w ruchu...w przecwinym razie nudze sie. Musze sie ogarnac... Niffi, gdzies sie podziala? Czyzby jakis urlop?

Wstawać laski wstawać ;) ja zaraz dostanę śniadanko ;) Mam nadzieje ze wypiszą mnie dziś ze szpitala;) I Can placek ukrecilas??? Pokój wczoraj ogarnelas??? Zdeterminowana a ty kochana dbaj o siebie niemartw sie ze tyle , to czas kiedy masz delektować sie swoim stanem i cieszyć każda chwila , choć moja ciąża do takich nie należała haha czułam sie jak baleron i ciagle głodna bo odrzuciło mnie wtedy od papierosów i ciagle czułam głód :( ale mogłam jeść co chciałam ;) Zmykam laski papa trzymać kciuki aby było u mnie wsio ok ;);)

Hej kochane jednak zostałam jeszcze w szpitalu :( ale to i dobrze wypoczne bardziej :) to już trzecia noc :) A u was jak tam ? Dzisiaj ja mam chec na jakoms słodycz prosiłam męża aby mi mufinke przywiózł ;) Tęsknie za dziećmi :( dobrze ze zaraz przyjdą w odwiedziny :) Zmykam dopić herbatkę :) miłego wieczorku

Hej laski szkoda ze nic nie piszecie bo niemam co robić i poczytałbym :) nadal szpital i chyba szybko nie wyjdę wczoraj znowu mnie złapało i niestety pewnie jeszcze kilka dni polecę zanim mnie unormują :( a u was jak ? I Can placek ukrecilas podziel sie bo tu jedzenie już mnie sie przejadło :( ja chce do domu :( od środy szpital i już mam dość miłej niedzieli kobity:)

hejo :) no wiecie dziewczynki...ja to w weekendosa nie przebywam na necie ;) ale juz jestem :P pusia, nie martw sie, na pewno Cie w szpitalu podkuruja.. i beda cie mogli niedlugo wypisac.. Zdrowie najwazniejsze Kochana... :) zdeterminowana...jak ciasto? Ja ciacha nie robilam.. :P kupilam gotowca :D nie mialam czasu na pieczenie...musialam wyszorowac mieszkanie na blysk hehe

hej Gwiazdy :)wpadam do Was chocby sie przywitac bo wczirajszy dzien spedziłam głownie poza domeme u mamy .. a wiec spacery gadki ... obiady itp ... było super :) do [ppołudnia ... potem juz wieczor z deka gorzej ;/;/ niestety a dzisiejszy dzien to masakra ... zajadłam pycha zupke od mamy na sniadanie taka wiecie ..zero chemii ito i co/. I zygałam jak kocur wiec potem mordowałam się do wieczora praktycznie ... potem wyszlismy na jedzonko z moim do takiej naszej winiarni :) mniam miesko ... ale drozyzna jednak jak mogłam jest carpaccio to jakos to sie kulało cenowo ale 70 złoty ... co weekend to niestety ... bo przy ginekologu .... badaniach to chyba powinnismy sie przerzucic na TIP- tanie i paewnie hihi Postaram sie jutro wiecej napisac jak sie ogarne :) bo dzisiaj to tak kiepsko jeszcze:p Pusiu sorry ze nie pisałam , ael weekend sobote tak jak pisałam spedziałam poza domeme z mama ... bo normalnie byłambym w pracy ale z racji ze kobietom ciązy nie kaza przychodzic to pojechałam do mamy :) A ptem ajkos na wieczor nie miałam juz sił na nic ... niedziela to jak czytałąs powyzej mineła mi na zyganiu lezeniu w łozku i miałam tylkoo 2 godz korepetycji , dobrze ze byłąm zta dziewczyna umowiona na 15 b jakby to mialo byc z rana to usiałabym odwoła a nie ukrywac ze pieniadze ze mi przydadza bo jak wiesz jestem na własnej działanosci wiec opłaty normalnie trzeba robic a pracuje jednak duzo mniej ;/; Co do Twojego chorowania to uwazam ze dobrze ze Ciebie zostawili bo dzieki temu moze jakies sensowne leki Tobie dobiorą a nie byle co tak na łapu capu :) Do Polski nie jedz , przebookuj to bo tylko umordowana bdziesz bardziej , bez sil na cokolwiek ... na szczescie to nei te czasy ze bilety przepadaja tylko normalnie mozna zmienic termin wiec uwazam ze to najrozsadniejsze :) No i ZDROWIEJ GWIAZDO!!!! I CAN !!! NO Gwiazdo nie wierze ze zajrzałas:) Ty w weeekend? To Nas tu zaszcyt kopnął i jeszcez te orzeszki i innesmakołyki :p Ja jednak po intensywnym zaprzyjaznianiu sie z toaleta chwilowo nie mam ochoty nawet na czekoladki ktore celowo sobie kupiłam :) ale obstawiam ze jutro jak nic mi przejdzie .. poki co popijam wode i szoruje do mojej drugiej połówki zeby ogarnac sie ze spaniem ok pierwszej:)

o... ale pustki , ja zjadlam sniadanie ... o dziwo nie wyladowało w wc , przygotowałam obiad no i coz... musze sie po mału zbierac bo zaczynam o 14 a ja w pizamie , wiec w sam raz... zanim kuchnie ogarne to jak nic bedzie 13 no i potem szybkie odgruzowanie siebie i kierunek praca:p A Wam jak mija poniedziałek? Pusiu Ty w domu ? Czy jednak kierunek lot do Polski ? I can? Weekend zakonczony wiec czekamy na newsy:) A NIfiii? Kurcze gdzie Ciebie wywiało ?Pobiłas moje nieobecnosci .. i tak jak zauwazyły dziewczyny chyba nie miało byc zadnego urlopu wiec co sie stało????

Hej kochane wlasnie dotarłam do domu , miło zagościć tu po 5 dniach ;) Zdeterminowana do polski noe lecę wlasnie bym wyładowała gdyby nie szpital:( ale cóż polecę w styczniu :) super ze dziś śniadanko zatrzymałam dla was w brzuszku haha pewnie małej lub małemu posmakowało:) Cieszę sie ze trochę mniej pracujesz , teraz masz o siebie dbać:) ja pewnie w tym roku już do pracy nie wrócę :) I Can cóż porabialas w weekend ???? Pochwał sie schorowanej i ciężarnej haha :) no ja już ku zdrowiu :) dostałam trzy rodzaje leków i musi być git:)

hello :D pusiakson, ciesze sie, ze juz jestes w domku :) eee no ja w ten weekend niewiele robilam...bylam tylko na malych zakupach...i wieczorkiem w teatrze...niedziele spedzilam na leniuchowaniu :P Zdeterminowana, prosze sie za bardzo w tej pracy nie nadwyrezac :P ...a ochota na czekoladki ...niedlugo przyjdzie :P Ja dzis trzymam sie w miare "diety"...zobaczymy na jak dlugo ;) hehe ...w sumie...dziien jeszcze sie nie skonczyl ;)

Hej laski co tu taka cisza :( buuuu Ja wczoraj sprzątałam cały dzień i niestety padlam wieczorem :) dziś więcej spokoju , poszłam z koleżanka na miasto poszwendać sie haha i dotarłam do Domu dopiero po 13 , kupiłam tylko foremki na pierniki i byłyśmy w Coscie na kawce bez kofeiny :) prYsLam zrobiłam naleśniczki i twaróg ukrecilam z cukrem waniliowym i żółtkiem mniam mniam wiem ze to mało dietetyczne ale zjadłam 3 naleśniki :) nie jem czekolad cukierków wiec moge sobie pozwolić na takie odskoki;) Teraz mam chwilkę na leżenie i muzyczkę relaksik :) nie długo jadę po moje dziecię :) a u was jak dzionek mija ???? Zdeterminowana jak samopoczucie ??? I Can trzymasz Sie dietka?:) a o Niffi już nie pytam bo jestem na nią zła ze tyle jej tu nie ma :( buuu

witam :) ale tu ostatnio cichutko... pusia, fajnie ze moglas sobie polazic po sklepach z kolezanka.. u mnie powoli w sklepach zaczynaja sie robic kolejki przy kasach... :/ i pojawia sie coraz wiecej ozdob bozonarodzeniowych...musze wybrac sie pod koniec miesiaca na rynek swiateczny...moze uda mi sie cos fajnego upolowac :) Kurcze, przeczytalam nalesniczki..i tak mnie naszla ochota..hm..moze jutro pare zrobie. Jadlyscie nalesniki ze szpinakiem i cebulka?..bo gdzies znalazlam taki przepis...chyba wyprobuje :P Pusia- ja JUZ trzeci dzien nie zjadlam nic slodkiego..boozz gdzie to zapisac :P zdeterminowana, jak sie czujesz? :)

Bej Bubolki:) Wracammm... i niby nir to ze jestescie mi blisie to chyba bym nie dotarła ostatnio zygam jak kocur cały czas ;/ dzisiaj to jzu 3 raz i juz na serio jetem tym zmeczona , mam taki jakis wstret do roznych rzeczy ze masakra. zrobilam kurczaka i praktycznie do wyrzucenia bo go nei tknełam ;/ kupiłam kielki i to samo :( chyba zaczne kupowac tylko na jeden dzien b poki co tylko wywałam Wczoraj byłam u tej Ginekolog z polecenia :) Kobietka super ... zrobiła usg ... posłuchalismy po raz pierwszy serduszka .. no mega wzruszajacy moment :p Dzidzius maluch bo tylko 73 mm :) nawet nie centymetr ihih ale czeka mnie cesarka za to bo ona powiedziała ze za duze mam te torbiele i miesniaki i one sa na drodze do kanału rodnego :( no to mnie zmartwiło no ale co poradze:( A dzisiaj nie forsowałam sie nic a nic :p wrociałam nawet ciut wczesniej bo tak mnie na wymioty brało wiec gaz do dechy i do domu :) Pusiu - zazdroszcze tych pierniczkow i nawet kawy:p --> tu akurta jak widze dwie ciagniemy bezkofeinwa:p Poza tym dzisiaj to juz nie ryzykuje i nie je nic bo znow zalicze wc I can _ Ty przypadkiem nie pomyslias profesji ?Nie powinnas byc jakas Shopping Quenn bo zakupy i zakupy :) Ja chetnie bym w sumie tez sie wybrala ale niestety jestem coraz wieksza :( a moje nogi znow kurczakowe bleeee... noe podobam sie sobie ale mam nadzieje ze chociaz mojemu Babelkowi bede:) No nic .. uciekam spac lub chocby polezec bo zmeczona jestem potwornie CAŁUSY DLA WAS KOCHANE!!! UWAZAJCIE NA SIEBIE !!!!

Gość Zderminowanaaa30
oj... i znow pustki :( Pozdrawiamy zatem i idziemy sie zbierac do pracy z Bąbelekiem :)

Gość Pusia7914
Hejka babulki;) ok widzę ze zdeterminowana dziś pospala:) nie zrywasz sie już kochana z rana to dobrze masz dbać o siebie:) ja dziś z dziećmi zrobiłam sobie wagary i polerzelismy do 9 i dzieci zostały w domu:) pózniej ogranelam dom i pojechaliśmy na miasto a wcześniej podpiekamy roladki ze schabu wiec. Jak wróciliśmy dokończyłam obiad i wlasnie jedzą :) mały powiedział to Moj najlepszy obiad:) haha ja zjem z mężem , bo jak wróciliśmy z miasta już byłam głodna u zjadłam zupkę sama na warzywach zmiksowana z łyżka jogurtu wiec mięcho na pózniej haha:) Zdeterminowana nie martw sie ja od 2 tyg nie ćwicze wogole i pewnie szybko do nich nie wrócę wiec jesteśmy razem haha zostaje nam tylko jedzonko w miarę możliwości ograniczyć z tym ze ty mozesz sobie więcej pozwolić:) Uważaj na siebie i życzę miłego dnia i dbaj o bąbelka:) I Can a ty jak tam ćwiczysz coś czy dołączasz do naszej grupy haha :) miłego dnia laski i do wieczorka :)