Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nawodniona

zalegająca w organiźmie woda

Polecane posty

Moja waga wzrosła i nie mogę się pozbyć tych kilku dodatkowych kilogramów.Umówiłam się na wizytę w Natur Hausie.Okazałó się,że tłuszcz mam na minusie,za to 7 litrów zalegających płynów(pomiar dokonany został 10 dni po okresie)Dostałam preparaty i nic.Zasugerowano mi zrobienie badań w kierunku nerek i tarczycy-okazały się zdrowe.Muszę dodać,że piję mało płynów,lubię wino do obiadu,w czasie weekendu zdarza mi się wypić piwo,parę drinków.Pracuję fizycznie,więc mam dużo ruchu.Proszę o radę-jak się tego zapasu wody pozbyć?

A jak u Ciebie z solą?Sól zatrzymuje wodę w organizmie, ja stosowałam aqua femin i pomogło mi.

Ograniczyłam też sól a woda stoi w miejscu.U mnie nie ma czegoś takiego,że jak wypiję kawę,czy piwo latam do wc.Moję wypić np.1 l inic.Może to przez ten alkohol?

Przeczytałam na jakiejś mądrej stronce i wklejam Ci teks a propos alkoholu."Alkohol odwadnia, a wtedy nasz organizm zaczyna gromadzić wodę."Ja stosowałam tylko Aqua Femin i mnie pomogło, sądząc jak biegałam do kibelka to też wody trochę we mnie było.

Gość gość
ja nie dostalam w tym miesiacu @ mam wode zatrzymana i nie wiem co robic, zle sie z tym czuje w ciazy nie jestem na 100 %