Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nansyx

Zdradził ze mną swoją narzeczoną a teraz chce ze mną stworzyć związek

Polecane posty

Gość nansyx

a ja nie wiem czy potrafię mu zaufać .Zle się z tym wszystkim czuję ale zakochałam się w nim. Co robić? Trudno mi ot tak zapomnieć i przekreślić to wszystko co między nami było i jest

Gość gość
uprawiał seks? uprawiał więc jest lepszy niż porządny prawiczek

Jak zdradził narzeczoną - był do tego zdolny, to myślisz, że w przyszłości nie zrobi tego samego Tobie? :)Oczywiście nie staję swoim zdaniem na czyjejkolwiek drodze do szczęścia, natomiast to taka myśl, tak przy okazji :)

Gość gość
mój, od dwóch lat były, po roku zerwanego przeze mnie kontaktu (bo się zaręczył, cały czas mówiąc mi że mnie kocha), odezwał się, nie przestałam go kochać, przez prawie pół roku zdradzał ją ze mną ale zawsze miał jakieś "ale" żeby się nie wyprowadzać, a bo to w pracy gorzej, a bo ja powiedziałam ze to jego nowego miasta się wyprowadzę tylko pod dwoma warunkami (daty ślubu ew, ciąży) Nie rozstał się, pisał w wigilię i nowy rok. Nie umiem przestać kochać Ale nie wrócę... Dalej będzie tak zdradzał. Nie jest mnie wart

Gość nansyx
ufam mu bo wiemże mnie kocha i zalezy mu na mnie ale czy tak samo nie było gdy poznal swoja narzeczona?

ufasz mu, poważnie!? Przecież już jednej rogi dorobił, myślisz, że nagle się zmieni? :D

Pewnie było tak samo, i tak samo to się zakończy. Historia lubi czasem zataczać koło :D 🖐️

Gość nansyx
nie wiem moze jego zwiazek sie wypalił a narzeczona nie starala sie juz tak mocno jak kiedyś byli 4 lata narzeczeństwem...

Ok, wypalenie wchodzi w grę, natomiast czy odpowiednia kolejność nie powinna zacząć się od zakończenia związku z narzeczoną, a nie po prostu walić ją w rogi?Samo przez się rozumie, że Twój wybranek nie zasługuje na zaufanie..

Gość nansyx
on zerwał zaręczyny po pierwszej zdradzie ze mną .Wiem, ze zle zrobił ze zdradzil ją ale zakochaliśmy sie w sobie od pierwszego wejrzenia nikt z was nie przezył czegoś takiego??/

Gość gość
zakochanie...to slaby fundament. :) Wiadomo, ze sie konczy :)

Gość gość
zdradzil narzeczona obydwoje jesteście siebie warci...

Nie wiem co masz zrobić, ale to nie jest tak że jak ją zdradził to Ciebie też na pewno zdradzi. Znam małżeństwo, w którym i on i ona zdradziło swoich narzeczonych i są razem już wiele lat a o zdradach nic nie słyszałam :)

Gość gość
a ile macie lat?

Gość nansyx
KingaStefankaFanka Wiem :) To wspaniały i wrażliwy facet a nie żaden lovelas który ma w genach zdrady .Ciężko mu było z tą zdradą ale pokochał mnie i odszedł od narzeczonej.Dlatego chciałabym porozmawiac tu z ludzmi którzy są w podobnej sytuacji jak moja też zdradzili

Gość nansyx
Ja mam 23 a partner 29