Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZPITALU MLODA I LADNA DZIEWCZYNA A MIALA NIEOGOLONE NOGI LEKARZ BYL W SZOKU

Polecane posty

Gość gość
Super podejscie do pacjenta. :/

Gość gość
"my pielegniarki", chyba swiadomie wybieralas zawod? czy myslalas ze bycie pilegniarka polega tylko na lansowaniu sie po szpitalu w krotkiej spodnicy i romansowaniu po nocach z mlodymi lekarzami? chyba jednak ta druga opcja cie skusila do bycia pielegniarka. Pomysl jednak nad zmiana zawodu bo przynosisz wstyd takim zachowaniem prawdziwym pielegniarkom z powolania, ktorych niestety juz co raz mniej jest.

Gość gość
Przeciez zima jest to po co sie ma golic

Gość gość
przywoza czesto bezdomnych brudnych niemytych miesiacami, ceikawam jak wtedy bys zareagowala gdybys musiala takiego czlowieka umyc? wtedy ujawni sie Twoje "powolanie"

Gość gość
pielegniarki nikogo nie myja tylko salowe a wy sie tylko obijacie i czekolady od biednych pacjentow zrecie

Gość gość
jak ci tak smierdzi to trzeba bylo inny zawod wybrac ,smrod c**przeszkadza i zarost u pacjentki wogole nie powinas byc pielegniarka

Gość gość
Nie generalizujcie, bo moja mama pielęgniarka jest znerwicowana przez swoją pracę, od wielu lat pracuje z osobami chorymi psychicznie, to bardzo odpowiedzialna i stresująca praca, ona się bardzo nią przejmuj****ardzo mało tam jest pielęgniarek, na tylu pacjentów powinno być więcej, są też tzw. opiekunowie. Nigdy nie słyszałam, żeby się śmiała z takiej błahostki jak nie ogolone nogi, tam ludzie mają ciężki padaczki itp.

Gość gość
Biadolisz jakbyś musiała jej co najmniej ten nogi i okolice bikini sama ogolić! I od razu skorzystam, zadam C**pytanie. Jaka fryzura łonowa wg Ciebie jest właściwa do szpitala? Paseczek, kółeczko, zero czy jakieś wymyślne serduszka gwiazdki czy inicjały lekarza rodzinnego?

Bzdura z tym myciem pacjentów przez salowe, za granicą może i tak, ale nie w Polsce. Kiedyś koleżanka z pracy (gwiazda wielka) chyba była zazdrosna o pacjentkę, bo lekarze przed zabiegiem zachwycali się jaka śliczna, a koleżanka po znieczuleniu pacjentki i przełożeniu jej na brzuch zawołała ich żeby popatrzyli na jej zrogowaciałe pięty i żeby zobaczyli jaka ona strasznie zaniedbana. Owszem, zdarzają się u nas pacjenci zaniedbani, ale na szczęście nie muszę ich myć, bo mam z nimi krótki kontakt i widzę tylko fragment ciała podczas mojej pracy.

Gość gość
Autorko w*********j stąd .Głupia szmata.

Gość gość
Do Magdosia 85 - bez komentarza... bzoe uchowaj mnie przed taka pielegniarka Boze ten swiat to...brak slow

Gość gość
pielęgniarki to najgorszy rodzaj ludzi ani to normalne ani wrażliwe z biegiem lat zimne egoistyczne sadystki jeśli nie na zewnątrz na widoku to na pewno w głębi serca schowane przed ludzkim wzrokiem ale niestety to sie da wyczuć

Gość gość
jak moj dziadek lezal w szpitalu to moja babcia chodzila go myc zadna pielegniarka nigdy go nie myla

Gość gość
Niestety, ale takich malowanych lalek jest co raz wiecej teraz. Cierpia na tym pacjenci, ale tez i ogolna opinia o pielegniarkach jest duzo gorsza niz kiedys. Przyjdzie taka do pracy, pazury dlugie, wymalowane i dla takiej najwazniejsze zmartwienie to zeby sobie lakieru nie uszkodzic, co tam chorzy ludzie, ktorym trzeba udzielic pomocy. Jak widze u siebie w pracy takie gwiazdy to gonie je az huczy.

Gość gość
chamstwo :( ja też pracuje w przychodni, w szpitalu i też różni pacjenci się trafiają, ale żeby od razu komentować ?:O Raz przyszła do mnie młoda dziewczyna na zabieg, ja wiem ?na oko przed 30 i też miała nogi nie ogolone. Nie powiem nie spodziewałam się tego ale nigdzie tego nie skomentowałam , nikomu nie powiedziałam ( aż do tego wpisu na forum) generalnie miałam to gdzieś. Chociaż raz się spotkałam z sytuacja, ze personel komentował pacjentkę, niestety kobieta sobie na to zapracowała. Po jej wyjściu długo trzeba było wietrzyć gabinet :(

Gość gość
Człowiek przed operacją umiera ze strachu a pielęgniarka woła lekarzy, żeby oglądali jej pięty? Mam nadzieję, że oni się nie śmiali z tej pacjentki, tylko z zachowania tej pielęgniarki:O

Ktoś wyżej pisał o romansowaniu z lekarzami, a powiedz mi, w której pracy nie ma romansów? Pracuję już kilka lat, a jeszcze nie słyszałam żeby ktoś u mnie romansował. Miałam dwie propozycje, ale jestem zdania, że nie chodzę do pracy po to żeby romansować, tylko pracować.

Gość gość
smieszy mnie wasz najazd na mnie a taka prawda ,ze pacjentki wielkie panie odgrywaja a niedomyte i nieogolone sa i wlasnie ze zrogowacialymi pietami za prawde dostalam od was atak agresji zenada my pacjentow u nas w szpitalu nie myjemy sa od tego panie inne na szczescie ja mam skonczone studia magisterskie na AKADEMII MEDYCZNEJ WIEC WYLEWAJCIE IADRA POMYJI NA KOGOS INNEGO BOJA NIE JESTEM ZWYKLA PIELEGNIARKA OD MYCIA I NIEWIADOMO CZEGO JA ROWNIEZ DOKUMENTACJE WYPELNIAM

Gość gość
no i co z tego że trzeba wywietrzyć gabinet jesteście od tego jak dupa od srania żeby sie zając może i nawet nieumytym pacjętem ilu sie takich zdarza? paru na rok a choćby i wiecej, waszym zadaniem jest pomóc, poprosić o czystośc przy nstp. wizycie i stulić gęby na zawsze

Nie wiem czy się śmiali czy nie, bo nie byłam świadkiem tej sytuacji, ta koleżanka mi o tym opowiadała, a dodam, że to kobieta po 50-tce, a zachowuje się, jak dzidzia-piernik. Z reguły pacjenci dostają premedykację, więc nie powinni umierać ze strachu.

Gość gość
straszne, jak można być taką ograniczoną i to podobno twoja praca. Fajnie, nie chciałabym trafić na pielęgniarkę dla której od mojego stanu zdrowia ważniejszy byłby fakt czy się ogoliłam czy nie i gdzie. Na pewno ten fakt miał ogromne znaczenie przy jej leczeniu, bez jaj.

Gość gość
Nie wierze w te piĘty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczcie teraz dziewczyny jakie zazdrosne sa te kobiety o inne kobiety i ich urode ...................one nie pozwola by samiec adorowal inna kobiete w ich towarzystwie WREDNE SA KOBIETY I ZAWISTNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z ZAZDROSCI WYKONCZA RYWALKE KAZDĄ............!!!!!!!!!!!!!!!!

Też skończyłam magistra, jestem w trakcie specjalizacji (w tym roku kończę) i pracuję w centrum klinicznym i co z tego? U nas na oddziałach jest mnóstwo magistrów pielęgniarstwa i jakoś pacjentów myją, nie uwłacza to ich godności.

Gość gość
Dokumentacje wypełnić to i malpe nauczysz. Nie przyznawałabym się na Twoim miejscu, że AM skończyłam, bo wstyd, że taki prostak ma wyższe wykształcenie i to na państwowej uczelni zdobyte. No ale nie wykształcenie czyni nas kulturalnymi osobami, choć może szkoda.

Gość gość
lekarze i pielęgniarki jeszcze raz powtarzam zamknąć gęby i oddać się SŁUŻBIE pacjentowi , pięty to sobie możesz swoje poglądać bo macie na nich skorupę a w domach syf

Gość gość
jest zima to po co ma golic???

Gość gość
poszłam kiedyś prywatnie z dzieckiem na wizyte do mieszkania lekarki to myślałam że sie o brud i syf już przedpokoju zabiję

Gość gość
Powalilo nas twoje mgr przed nazwiskiem!!! Ja tez mam i co z tego? Pracuje normalnie i nie robie z tego powodu wielkiego halo. Gowniara jestes, nie doroslas do pracy na tym stanowisku. Moze kiedys natrafisz na mnie bo swiat jest maly a wtedy ci pokaze gdzie twoje miejsce w szeregu.