Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZPITALU MLODA I LADNA DZIEWCZYNA A MIALA NIEOGOLONE NOGI LEKARZ BYL W SZOKU

Polecane posty

Gość gość
magdusia ty masz magistra i myjesz pacjentow ???? bez jaj....to po co studia robilas? ale w sumie pielegniarka z magistrem teraz na reke zarabia 3 tysiaki ,tak slyszalam..... to pewnie na kase lecą i te studia teraz robia masowo mlode laski

Gość pani magister się
odezwała :) czy ci mówią: "pani magister, proszę podać basen"? :P widać od razu, że z zaścianka się wyrwała, bo nikt inny nie chwaliłby się magistrem, to norma raczej w dzisiejszych czasach. zakompleksiona dziewuszka z pretensjami ("ja i pan doktor sobie komentujemy" :P ).

Gość gość
prostakiem jestes ty ,ktora mnie wyzywa TAK!!! UKONCZYLAM AKADEMIE MEDYCZNA COLLEGIUM MEDICUM UJ W KRAKOWIE I TO NA SAMYCH PIATKACH PRAWIE I MAM WIEDZE NA TEMAT SWOJEJ PRACY. wiec nie pozwole by mnie taka szmata jak ty poniżała! ale potem takie szmaty trafiaja do nas do szpitala i blagaja nas o pomoc !

Gość gość
uchroń mnie boże przed trafieniem na oddział czy tam blok operacyjny Magdosi i jej koleżanek

Gość gość
uwazajcie babole bo mozecie trafic do nas z wyrostkiem nawet i przestaniecie pielegniarki wyzywac i to pielegniarki PO UJOCIE.

Gość gość
siostro z CM na UJ ...basen....ale to biegusiem bo będziesz musiała łóżko przebierać

Gość pani magister się
o nic cię, panienko błagać nie będę :) wybrałaś taki, a nie inny zawód, więc jesteś tam od pomagania jak - za przeproszeniem - doopa od srania :) że nie pomagacie, natomiast chętnie szkodzicie i łapy po pieniądze wyciągacie - to inna rzecz :) ale jakbyś mi pannico pomocy odmówiła, to byś inaczej zatańczyła, bo sama też sroce spod ogona nie wypadłam (mamy was prosić - buhahaha :D, ile ty masz lat, dziewczynko?).

Gość gość
o nie nie tak się składa że ja nie jestem pielęgniarką a o tym incydencie wspomniałam tylko żeby pokazać że faktycznie są takie sytuacje :/ Sama nie widzę w tym nic śmiesznego ale chyba uraziłam gościa kafeterianina :P

Gość pielegniarka z nowego sacza
MAGDUSIA MILCZ bo zarabiasz kupe kasy wiec nie wiesz jak to jest byc biedna pielegniarka z malopolskiego zarabiajaca 2 tysiace na reke

Gość pani magister się
poza tym jakbyś była taka lotna, to byś sama była lekarzem :) niestety PIELĘGNIARO - nie wyszło :) punkcików zabrakło, co? ;)

Gość gość
chciało sie być młodo lekarko ale sie ostało ino pielęgniarko (wszystkie błędy zamierzone) a tatulo krowe sprzedał na nauki

Gość smieiieszne to
jak widac zal d**e sciska ze skonczylam PRESTIZOWA UCZELNIE (Uj) i sie babole wyzywaja na mnie a studia ciezkie i tak jak na medycynie prawie poziom a wy lekarzy jakos nie wyzywacie tylko nas pielegniarki to zenujace

Zawsze bawi mnie pytanie, czy na pielęgniarstwo poszłam dlatego, że nie dostałam się na lekarski. Nie każdy chce być lekarzem. Chciałam iść na ratownictwo medyczne, ale dowiedziałam się, że kobiety nie są mile widziane w karetkach, bo trzeba dźwigać, a kobieta ma ograniczenia co do kg.

Gość moze nie 10 ale 5
10 tysiecy nie ale na reke 5 tysiecy masz skoro na operacyjnym robisz wiec milcz bo ci dobrze

Widzę, że znasz stawki lepiej ode mnie. 5000 to może i bym miała, ale na kontrakcie, a na razie nie chcę przechodzić na umowę cywilno-prawną, bo chcę się skupić na specjalizacji. Na jesieni mam egzamin państwowy i chcę poświęcić czas na naukę.

Gość gość
Ja Cię od szmat nie wyzywam. W sumie to szkoda mi Ciebie, bo jesteś żałosna. Ja też jestem mgr, tylko prawa. Mam też egzamin zawodowy, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy komentować sytuację stron postępowania. Nie wiemy ci nas w życiu czeka, więc może naucz się pokory, bo nie życzę Ci by życie musiało Cię jej nauczyć. Wg. Ciebie szmata

Gość pani magister się
"chciało sie być młodo lekarko ale sie ostało ino pielęgniarko (wszystkie błędy zamierzone) a tatulo krowe sprzedał na nauki" . :D :D :D . A co do ciebie buraczana dziewucho (komentujesz włosy tej dziewczyny na łydkach, a sama umyłaś swoje od łajna tatowej krasuli? ;) ), to skończyłam równie "prestiżową" uczelnię co ty (rechot normalnie, ty naprawdę z koziej doopy jesteś, żadna polska uczelnia nie zasługuje na to miano :) ), ale w życiu bym się tym nie chwaliła, to małe piwo raczej dla mnie, normalka.

Gość gość
To na tej PRESTIZOWEJ UCZELNI takiego chamstwa teraz ucza???? No prosze. wyksztalcenie a kultura osobista to jak widac dwie rozne sprawy, ty pielegniareczko z bozej laski kultury za grosz nie masz. Boze patrzysz i nie grzmisz ze takie cos po ziemi chodzi i jeszcze w szpitalu pracuje!

Gość moze nie 10 ale 5
no dobrze ale nawet jak zarabiasz 4 tysiace to duzo a pielegniarki zawsze sraja ze malo zarabiaja...bzdura pielegniarki zarabiaja nieraz wiecej niz lekarze

Gość pani magister się
Zauważam też, że ciebie pomywaczko basenów nikt tu od "szmat" nie wyzwał, więc popisałaś się pięknie :) Zaiste przynosisz chlubę swej - uwaga - PRESTIŻOWEJ uczelni :) A swoją drogą to jesteś chodzącą definicją powiedzenia "w doopie była, goowno widziała" :)

Gość gość
Wyluzuj szpitalna, ani to personel medyczny nie grzeje ani nie ziębi.

To byś się zdziwiła, bo mam mniej :D A np. lekarz anestezjolog pracujący w moim szpitalu zarabia 40 000 na umowie cywino-prawnej. Po skończeniu specjalizacji mam zamiar przejść na kontrakt.

Gość moze nie 10 ale 5
chyba wam zal ,ze skonczylam uj a nie cos innego wiadomo ze po ujocie to tylko madrzy ludzie sa i zal wam d**e sciska a komentowac stan zadbania pacjentek moge poniewaz lekarze tez to robia ale im wolno bo to lekarze czemu nie wyzywacie sie na mlodym lekarzu ,ktory smial sie z laski ze to jajko niespodzianka tylko wyzywacie sie na mnie bo pielegniarka jestem,co? uszanujcie nasz zawod małpy bo bez nas wasze zycie moze sie skonczyc

Gość moze nie 10 ale 5
magdoosia 85 bo u was w warszawie to takie duze zarobki my w krakowie to zarabiamy mniej

Gość gość
slabe provo. akurat w szpitalu lekarze widzieli juz wszystko i nieogolone nogi to pryszcz:D

Gość pani magister się
Dziewczny, zaczynam myśleć, że to prowo :) Ona serio jest tak głupia? No niczego nie chwyta kompletnie, nie widzi nawet, jaki polew z niej tu mają :D