Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZPITALU MLODA I LADNA DZIEWCZYNA A MIALA NIEOGOLONE NOGI LEKARZ BYL W SZOKU

Polecane posty

Gość gośćććććććććććć
Już jestem po innych studiach, ale nie czuję pasji do tego ;/

Też studiowałam wcześniej inny kierunek, ale po drugim roku rzuciłam, bo to nie było to. W pielęgniarstwie się odnalazłam. Praca ciekawa, duże urozmaicenie. Można pracować w przychodniach, DPSach, sanatoriach, uzdrowiskach, szkołach, ośrodkach promocji zdrowia, czy zostać na uczelni i uczyć zawodu.

Gość gość
Jaka tam niezadbana? Jak widać ogolenie nie robi z kobiety laski. Skoro lekarzowi się bardzo spodobała to znaczy, że by ją brał nawet z tymi włosami.

a co ma stopien zarośnięcia dolnych partii ciała w przypadku ataku astmy? bo ja się nie znam na medycynie, ale okiem laika to ten temat na g****e zbudowany.

Jak stan ciężki i się obkurczyła za bardzo, to mogli ją zostawić na oddziale, a przecież nie położą pacjenta w ubraniu do łóżka. Może trzeba było jej pomóc się rozebrać albo zrobić to za nią.

Gość gośćććććććććććć
To fajnie, że znalazłaś pasję:) Dobranoc🌼

Gość gość
Bzdura z tymi włosami. Zaskoczyć może np. mocno raniona na pile tarczowej ręka, albo tak wciągnięta w jakąś maszynę. Są rany, które wyglądają naprawdę obrzydliwie. Owłosienie nie robi żadnego wrażenia.

Gość gość
ja nóg nie golę i wisi mi kogo to yyyyy....szokuje.

Dobranoc :) Rana po piłach i innych dziwnych maszynach już nas nie dziwią. Dziwią tylko osoby, które wkładają sobie do o***tu różne dziwne przedmioty i trzeba je potem usuwać :D

Gość gość
Jak przywieźli pewnego faceta z tak załatwioną ręką to student zemdlał, a nieprzywykłe pielęgniarki odwracały głowy. Ludzie potrafią sobie zafundować prawdziwą masakrę.

Gość gość
Przedmioty w odbycie swoją drogą. Lepsze to niż mocno śmierdzący bezdomny. Osikane spodnie nie zmieniane od dłuższego czasu, w nodze robaki, ale nie robi to na nim wrażenia. W karetce mają z takimi jeszcze lepszą "rozrywkę". Zapach nie chce się nawet wywietrzyć tak od razu. Ale to też już nie dziwi, że są tacy ludzie.

Fakt, jak miałam praktyki na SORze, to trochę się nawąchałam. Dobrze, że nie mam tego na co dzień. Już wolę moje jelita i inne narządy. Czasem zdarzają się martwe jelitka, które śmierdzą niemiłosiernie, ale nie tak często, jak bezdomni na ratunkowym.

Gość gość
ja też młoda, ładna, nogi nieogolone mam, a mój lekarz jakoś normalnie do tego podszedł, nie patrzył na mnie jak na dziwaczkę. po coś nam Bóg w końcu te kłaki zafundował.

Gość gość
hehehe