Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda19723

Moja córka ma LESBIJSKI ROMANS

Polecane posty

Gość Ruda19723

Moja własna, rodzona Córka, z NORMALNEJ Hetero-rodziny, dizsiaj przyprowadziła do mojego mieszkania wygoloną, bezszczelną, obkolczykowaną lesbijkę! Weszły do salonu trzymajac sie za rękę, najnormalniej w świecie. Ja nieco zdziwiona co TO jest (bo przepraszam, ale jak dziewczyna to babsko nie wyglada!) pytam się O imię kolezanki. Moja córka mówi "To moja Misia jest mamuś" i się smiać zaczynają. Nie poznalam mojej Córki. Lesbijka podchodzi wtedy do mnie, wita się dzieńdobry jestem Monika ręke mi podała. Poszłam umyc chwilę potem. Poszły do pokoju mojej O. Jak już poszła, "znajoma" ja się nawet do Córki nie odezwalam, sama przyszla i się jeszcze głupio pytala jak wrazenia co mysle o nowej kolezance. Wtedy nie wytrzymalam, wrzasnelam ze nie bede tolerowac lesbijek pod swoim dachem a ona niech nie udaje że jest nienormalna, bo jest normalnym czlowiekiem! Nie jakies Homo- nie wiadomo. Teraz trochę mi przykro ciezko sie z tym czuje, moze powinnam cos do neij pwoeidziec, moze spotkac sie z jej przyjaciolka w cztery oczy. Czy ktos mial kiedys podobna sytuacje jak ja jako matka, i czy udalo się to rozwiązać bez krzyku prosze o odpowiedzi. Dodam tylko, ze moja córka jest pod dużym niebezpieczenstwem, ponieważ jej znajomi ubierają się w stylu Panka ona sama równeiz słucha cięzkiej muzyki, myslę ze to moze meiszac jej w glowie. Nie zdala rok temu, przeniosla się do techinkum fryzjerskiego, stamtad (podobno) ta cala Monika. Pozdrowienia.

Gość AAKatrina
Córka lesbijka! Koneic świata... Chyba musisz to zaakceptować...Sama nei wiem...

Gość gość
nie bylam nigdy w tkaiej sytuacji, lesbija nie jestem ;p

Gość gość
No i co?weź się powieś,albo wyklnij córkę idiotko:-o

Gość gość
Nienormalna to ty jesteś.To twoja córka i jej życie.Nie będzie go realizować tak jak mamusia sobie życzy.

Gość gość
Jestem biseksualna i moja mama wiedziała że jestem w związku z kobietą. Akceptowała to, była dla niej miła jak dla moich koleżanek. Kiedy nasz związek się rozpadł mogłam się jej wypłakać w ramię. Przykre, że nie szanujesz córki ani jej partnerki. Wstydziłabym się takiej mamy :(.

Gość Felixtus
każdego roku i w każdym kraju ok. 2 procent dziewczynek rodzi się lesbijkami i nic nie poradzisz, trafiło to akurat na Ciebie

Gość gość
wiem,ze to prowo ale sie wypowiem - jestem tolerancyjna, ale gdyby moje dziecko bylo homo byloby mi przykro. chociaz lepiej zeby bylo gejem lub lesbijka niz morderca, zboczeniec

Gość gość
Twoja córka ubiera się w stylu Panka? A może ma chłopaka PANKA ROKA? :D

Gość gość
ciesz się, że twoja córka ma ukochaną, a nie siedzi samotnie wyklęta przez społeczeństwo równie durne jak jej matka. takim ludziom trzeba współczuć, ale nie ze względu na ich odmienność tylko na głupotę osób ich otaczających.

Gość gość
Moja corka jest lesbijka.Rozumiem ze jest to dla ciebie szok,tez to mialam i nie bylo mi latwo.Wiem o tym od 2 lat,ale nigdy nie krytykowalam jej wyboru.W naszej rodzinie zarowno mojej jak meza nie bylo gejow czy lesbijek,dlatego nie oglaszam tego na lewo i prawo.Zycie naszych dzieci jest ich zyciem i to one nie my beda mialy ciezko z tego powodu ze nie sa hetero.Wiec nie dokopuj swojej corce,ale staraj sie ja zaakceptowac.Nie wyobrazam sobie zebym miala ja odepchnac z tego powodu.Kocham ja i bede kochac zawsze.Tu nie chodzi o moje oczekiwania,ale o szczescie mojego dziecka.Dla mnie nie jest wazne czy ona bedzie z facetem ,kobieta.chnczykiem czy murzynem.Naprawde wazne jest to aby ona byla szczesliwa.A ja jako matka moge ja tylko wspierac.

Gość gość
teraz jest jakas dziwna moda na "homo"

Gość gość
Nie uwazam ze jest moda na homo.Poprostu teraz wiecej sie o tym mowi,temat przestaje byc tabu.

Gość gość
Prędzej czy później przyjdą tu muzułmanie i nawróca wszystkich na islam. Wtedy nie będzie już gejów ani lesbijek. I bardzo dobrze.

Gość gość
Mojej corce wcale latwo nie przyszlo ujawnienie mi tego,i wcale sie z tym nie obnosi.Niestety wciaz jeszcze jest duzo ludzi o podobnym podejsciu jak ty.Mam nadzieje ze sie to zmieni.

Gość gość
ciężki temat..no cóż pozostaje Ci tylko to zaakceptować bo co najwyżej to sobie nerwów na tracisz a córka i tak zrobi co będzie chciała...zostaw ten temat ..ważne aby do Ciebie miała szacunek i dążyła Cię miłością, a jej sprawy łóżkowe niech będą jej sprawami.

Gość gość
Zgadzam sie z przedmowca.

Gość gość
3 topic o lesbach w tym samym czasie..bujac to my,ale nie nas.

Gość gość
Nie wierze, żeby w 21 wieku w centrum Europy istnieli jeszcze tak zacofani ludzie, dla których czyjas orientacja seksualna jest problemem lub tematem do dyskusji. Prowo, na pewno.

Gość gość
co ma wiara do tego..najważniejsze aby było wsparcie w rodzicach, rodzeństwie ...a ludzie nie muszą tego akceptować

Gość gość
Jasne teraz jest moda na homo ja osobiście nie jestem zacofana ale po to są babeczki i faceci aby się łączyli w pary a nie jakieś pedalstwa i lesby masakra. Mam nadziej, ze to minie i nie będzie sie to rozwijało. Ja bym się wstydziła mięć cos takiego w domu i nie jestem zacofana tylko jestem normalna kobieta co chce mieć normalne dzieci a nie takie niedoroby i gnioty. Ludzie dają większe przyzwolenie i takie rzeczy się dzieją. Jak już ktoś nie toleruje tego dziadostwa to ratujecie się argumentem, że jesteśmy zacofani ale cóż wole być zacofana niż tolerować to g***o co chodzi po tej ziemi. Na szczęście większość społeczeństwa tego nie toleruje a my wcale takich ludzi nie potrzebujemy.

Gość kasko873453
przecież możesz porozmawiać z córką, pójść z nią do psychiatry, również są takie mytingi jak u AA to jest uleczalne tylko musi się chcieć wyleczyć.

Gość karolcia1212
Ja tak samo jak powyżej. :) jeszcze śluby chcą brać i dzieci adoptować, propaganda.

Gość gość
to z tymi ślubami i dziećmi to jest rzeczywiście obrzydzenie...

Gość gość
Co do "ciężkich brzmień" to sie zgodzę taka muzyka sprawia ze czlowiek staje sie agresywny...Mozna sie przeciez domyslec, ze taka lesbijka to agresywna, zdesperowana osoba. Twoja córka słucha punk rocka, czy jest ona agresywna lesbijka po prostu pogodz sie z tym kobieto.

Gość JamRoll
JAK PRZYJDZIE DŻENDER TO NIE BĘDZIE GADANIA

Gość gość
lesby wypad wstyd dla matki taka córunia oblech lesbijski

Gość gość
Ja jestem lesbijką i moja mama mnie toleruje i kocha bo nadal jestem jej córką, a jeżeli waszym zdaniem mieć taką córkę w domu to straszne ja mogę to samo powiedzieć o was mamach. Gdybyście wy były innej orientacji i nikt by was nie tolerował było by wam miło? Moim zdaniem mieć taką mamę w domu to koszmar. Polska jest piękna a tacy ludzie jak wy ją psujecie. Jak czytam takie komentarze to aż płakać mi się chce, że są tacy okropni ludzie jak wy. A to czy chcą adoptować dzieci to ich sprawa. Moim zdaniem ciepło dwóch kochających matek jest równie dobre jak związki hetero. Zastanówcie się nad tym co myślicie o związkach homo bo właśnie tym krzywdzicie swoje córki i nie tylko.