Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znajde kobiete ktora dba o swój wianek która czeka z sexem do slubu

Polecane posty

Gość gość
" Ale,czasem faceci szukają dziewicy która ma być gorąca i wyuzdana, a to niemożliwe. Do bycia wyuzdaną i gorącą w tym sensie trzeba mieć doświadczenie i rozległą praktykę seksualną , być z wieloma samcami a najlepiej popracować w agencji, rozwiązłość przychodzi wraz taką praktyką, chociaż jednocześnie traci się zdolność do miłości, tak to jest. A dziewica zaczyna od początku, powoli i z zahamowaniami, i niekoniecznie polubi wyuzdane praktyki czy inne seksualne wygibasy,bo wygibasy zwykle hamują satysfakcję seksualną normalnej kobiety, wygibasy zabierają czas i nie dają możliwości na wprowadzenie się w stan ekstazy intymnej. Bywa że kłoda ma więcej doznań i przyjemności z seksu niż udająca rozbuchanie doświadczona p****laska. " bzdura kompletna,to kwestia temperamentu,zaufania w związku,a orgazmu można się "nauczyć" samemu" apotem tylko to przełożyć na sex z partnerem

Gość gość
w PiS

Gość gość
bzdura kompletna,to kwestia temperamentu,zaufania w związku,a orgazmu można się "nauczyć" samemu" apotem tylko to przełożyć na sex z partnerem -=-=-= Dokładnie

Gość gość
jestem prawiczkiem ale mam 24 lata i znam kilka dziewic krece sie wsród kobiet jak ty zes to zrobił ze tak dlugo trzymasz cnote?

Gość gość
ciezka sprawa..

Gość Clc
w dziewicowni, posagowni, albo wiankowni poszukaj...bez komentarza...

Gość gość
Łatwo znaleźc dziewice. Każda z kobiet musi kiedyś przecież zacząć od pierwszego razu. Ja mając 19 lat straciłam dziewictwo z moim facetem z którym jestem do dzisiaj już 4 lata. Tylko nie rozumiem czemu akurat dziewicy szukasz? Sprawy religijne czy o co chodzi?

Gość Clc
no, jak to,jak się nauczył tak długo trzymać cnotę...nikt go nie chciał...żadna laska i żaden chłopak ;)

Gość ChL
Sex jest dla ludzi! Po co odmawiac sobie tej przyjemnosci i czekac tyle czasu co Pan? Mozna powiedziec, ze przemineły Panu najlepsze lata sexu jak było się młodym i robiło różne szalone rzeczy

Gość gość
Ja mając 19 lat straciłam dziewictwo z moim facetem z którym jestem do dzisiaj już 4 lata. Tylko nie rozumiem czemu akurat dziewicy szukasz? ))))))aaaaaa tylko ze byliscie i jestescie jeszcze dizecmi, wkrotce zmienisz zdanie, najlepij zapisz sobie to co sama napisalas

Gość gość
ale ja nie szukam gorącej :) i wyuzdanej nie potrzebuje tego ja potrzebuje ciepla i uczucia mimo tego ze jestem facetem fakt życie mnie wzmocniło mimo to tez potrzebuje ciepla i uczucia wyrozumiałości

Gość rozepchane_słoneczko
tylko analne wianki mnie w głowie ! :D Jest tu taka ?! ;)

Gość gość
wielu z was tu zamieszcza wypowiedzi ktore swiadcza o braku waszej wiedzy nikt mnie nie chcial ? raczej zawsze bylo odwrotnie :)

Gość gość
nie szukaj dziewicy tylko osoby, dla której seks ma drugorzędne znaczenie- jest sporo takich osób o małym czy zerowym temperamencie seksualnym. znam ex zakonnicę, która jak wreszcie odkryła seks w okolicach 30stki, to zaczęła się tak "puszczać", że jej koleżanki latające po klubach przy tym, to cnotki. żadne wyznawane wartości i nadęte ideały nie chronią przed rozwiązłością tak jak wrodzony brak popędu:D

Gość gość
moze wprzeczkolu,. u 3latkow

Gość gość
bede szukal dziewicy jestem pewny siebie wiem czego chce juz zadecydowalem

Gość gość
przeszukaj bezludne wyspy

Gość gość
A ja taka jedna lalke barbi dziewice znam osobisci

Gość gość
Lat 28 Blondi 1,75 wzrostu 55kg

Gość gość
podziwiam