Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

Witam wszystkich :) Malinowa jak tam minął dzień, lepiej jak wczoraj? Romantyczna z tą zdradą winą 2 zdecydowanie się nie zgadzam, czasem jest tak , że ewidentnie wina leży po stronie kobiety bądź mężczyzny. Zdrada mężczyzny zazwyczaj czysty seks a u kobiet w grę zawsze wchodzą emocje, Moim zdaniem łatwiej też kobiecie wybaczyć "przypadkowy" sek z inna kobietą niż romans. Oj za dużo się rozpisałam:)

Witam dopiero zladowałam do domu:( Byłam u fryzjera wiec wiecie... Dzień dzis pracowity...a Jak u Ciebie Zimo??

Hej:) Malinowa padłam wczoraj:(Po pracowitym dniu należy się chwila przyjemności ..całkowita zmiana fryzury? Ogólnie u mnie ok..czas się dłuży do weekendu;)

Gość porzucona30
NH1N1 was zaatakował ze taki pomór jest?:O:(

Hej:) porzucona idź ze swoja misja na inny topik. My sie tu chcemy zrelaksowac po ciężkim dniu.. Zimo hej hej:) Czy wybierasz się gdzies na weekend???:)

Hej Malinowa:) tak wybieram się już w piątek;) Jakoś nas tu mało ostatnio, Lato chyba boi się zajrzeć :D

Dziś był ciężki dzień, późno wróciłam ale z 1 strony to całkiem dobrze..czas szybciej zleciał:)Co u Ciebie?

Jeśli chodzi o Lato to dementuje.. własnie "przyleciało" zdjecie:) Chłopak jak malowany... naprawdę:) ZImo zajrzyj@ jaki członkini Komisjii:) U mnie dzień nawet dość fajny choc pracowity:)

Lato wygrywasz:) możesz śmiało pisać, już nie będziemy krzyczeć:)

Witam wszystkich Nie balem sie tylko nie mialem czasu codziennie po 17 godz pracy dopiero dzisiaj mam luzik a co do zdjecia obiecalem wiec dotrzymuje slowa jak minal dzionek dziewczyny

No Lato jest the best:) W sumie to juz pisalam wyżej Lato pani Zimie ze dość fajnie choc intensywnie:) A Jak u Ciebie Lato??

U mnie luzik troche popracowalem a teraz wlasnie skonczylem kolacje

Witaj zimo :-* na prawde nie mialem czasu ale moze jeszcze dzis mi sie uda

No chyba ze pojde spac bo jeszcze nie odespalem poprzednich nocek a jutro o 4 musze wstac

Oj spokojniej to nie lektura obowiązkowa:) tak z ciekawości pytałam. Kiedy wracasz do domu?

Jeszcze tydzien no i do domku a znalazl sie jakis masazysta dla was

no słabo z tym masażem...ale i tak poradziłyśmy sobie z Malinową;)widzę,że starasz się być na bieżąco:)

Ze co niby Lato nie może masowac Zimy??? Nonsens;) Cos czuje przez skóre że on by chciał:):)